भेरूजी रमता आवे जी म्हारे सोनाला रा नाथ Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
भेरूजी रमता आवे जी म्हारे सोनाला रा नाथ Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

भेरूजी रमता आवे जी म्हारे सोनाला रा नाथ लिरिक्स

Bheruji Ramta Aave Ji Mhare Sonala Ra Nath

भेरूजी रमता आवे जी म्हारे सोनाला रा नाथ लिरिक्स (हिन्दी)

देवी रो अगवान म्हारी,
देवी रो अगवान म्हारी,
माताजी रो लाल,
ए खेतलाजी रमता आवे जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ,
भेरूजी रमता आवे जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ।।


गाँव सारंगवा आप बिराजो,
गाँव सारंगवा आप बिराजो,
भगता रा रखवाल,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ।।


सूरज सामी बनीयो देवरो,
सूरज सामी बनीयो देवरो,
सारंगवा रे माय,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ।।


तेल सिन्दूर मै थाने चढावा,
तेल सिन्दूर मै थाने चढावा,
श्वान सवारी आप,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ।।


ढोल नगाडा मै तो बजावा,
ढोल नगाडा थारे बाजे,
पगे घुंगरीया री माल,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ।।


सुन्धा माँ रा कहिजे लाडला,
सुन्धा माँ रा कहिजे लाडला,
सिवरू दिन ने रात,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ।।


इन कलयुग मे एक आसरो,
इन कलयुग मे एक आसरो,
सोनाला रा नाथ,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ।।

See also  दर्शन दीजो जी हनुमान चबादु नागर पान Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


चैत्र महीने मेलो लागे,
चैत्र महीने मेलो लागे,
एकम् बीज रो जाण,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ।।


अशोक वासु पर किरपा किजो,
प्रकाश भरत पर किरपा किजो,
सोनाला रा नाथ,
देवेन्द्र दुर्गेश विशाल अनुप,
आया थारे द्वार,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ,
भेरूजी रमता आवें जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ।।


देवी रो अगवान म्हारी,
देवी रो अगवान म्हारी,
माताजी रो लाल,
ए खेतलाजी रमता आवे जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ,
भेरूजी रमता आवे जी,
म्हारे सोनाला रा नाथ।।

गायक श्याम पालीवाल जी।
प्रेषक मनीष सीरवी।
(रायपुर जिला पाली राजस्थान)
9640557818

Download PDF (भेरूजी रमता आवे जी म्हारे सोनाला रा नाथ )

Download the PDF of song ‘Bheruji Ramta Aave Ji Mhare Sonala Ra Nath ‘.

Download PDF: भेरूजी रमता आवे जी म्हारे सोनाला रा नाथ

Bheruji Ramta Aave Ji Mhare Sonala Ra Nath Lyrics (English Transliteration)

devI ro agavAna mhArI,
devI ro agavAna mhArI,
mAtAjI ro lAla,
e khetalAjI ramatA Ave jI,
mhAre sonAlA rA nAtha,
bherUjI ramatA Ave jI,
mhAre sonAlA rA nAtha||


gA.Nva sAraMgavA Apa birAjo,
gA.Nva sAraMgavA Apa birAjo,
bhagatA rA rakhavAla,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha||


sUraja sAmI banIyo devaro,
sUraja sAmI banIyo devaro,
sAraMgavA re mAya,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha||


tela sindUra mai thAne chaDhAvA,
tela sindUra mai thAne chaDhAvA,
shvAna savArI Apa,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha||

See also  तेरे दर पे मुकद्दर आज़माने मैं भी आया हूँ Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs


Dhola nagADA mai to bajAvA,
Dhola nagADA thAre bAje,
page ghuMgarIyA rI mAla,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha||


sundhA mA.N rA kahije lADalA,
sundhA mA.N rA kahije lADalA,
sivarU dina ne rAta,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha||


ina kalayuga me eka Asaro,
ina kalayuga me eka Asaro,
sonAlA rA nAtha,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha||


chaitra mahIne melo lAge,
chaitra mahIne melo lAge,
ekam bIja ro jANa,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha||


ashoka vAsu para kirapA kijo,
prakAsha bharata para kirapA kijo,
sonAlA rA nAtha,
devendra durgesha vishAla anupa,
AyA thAre dvAra,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha,
bherUjI ramatA AveM jI,
mhAre sonAlA rA nAtha||


devI ro agavAna mhArI,
devI ro agavAna mhArI,
mAtAjI ro lAla,
e khetalAjI ramatA Ave jI,
mhAre sonAlA rA nAtha,
bherUjI ramatA Ave jI,
mhAre sonAlA rA nAtha||

gAyaka shyAma pAlIvAla jI|
preShaka manISha sIravI|
(rAyapura jilA pAlI rAjasthAna)
9640557818

भेरूजी रमता आवे जी म्हारे सोनाला रा नाथ Video

भेरूजी रमता आवे जी म्हारे सोनाला रा नाथ Video

Browse all bhajans by shyam paliwal

Browse Temples in India

Recent Posts

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…

ये बाबा तो मेरा रखवाला है लिरिक्स | Shyam Baba Bhajan Lyrics | Rajni Ji Bhakti Song

Ye Baba To Mera Rakhwala Hai एक भावुक और आत्मिक भजन है जो श्याम बाबा की कृपा और संरक्षण की भावना को दर्शाता है। जब जीवन में अंधेरा छा जाए, जब राह न दिखे—तब यही बाबा हमारे साथ होते…

बाबा तेरा प्यार मिला मिल गया जग सारा लिरिक्स | Baba Bhajan Lyrics Hindi | Sunanda Choubisa Bhakti Song

Baba Tera Pyar Mila Mil Gaya Jag Saara एक भावपूर्ण भक्ति गीत है जो भक्ति, आस्था और दिव्य प्रेम से ओतप्रोत है। इस सुंदर भजन को सुनंदा चौबीसा ने मधुर स्वर में गाया है और कपिल शर्मा द्वारा रचित…

गुरु सम दाता नाही जगत के माही लिरिक्स | Guru Bhajan in Hindi | Manohar Parsoya Bhakti Song

Guru Sam Data Nahi Jagat Ke Mahi एक अत्यंत प्रेरणादायक गुरु भजन है जिसे मनोहर परसोया ने स्वरबद्ध किया है। यह भजन गुरु की महिमा, उसकी कृपा, और संसार में गुरु की तुलना न होने वाले दाता के रूप…

म्हारा सतगुरु देवे उपदेश चालो सतसंग में लिरिक्स | Bhajan Lyrics in Hindi | Manohar Parsoya

Mhara Satguru Deve Updesh Chalo Satsang Mein – एक आध्यात्मिक भजन जो जीवन को सत्य और साधना की ओर प्रेरित करता है। यह भजन मनोहर परसोया द्वारा गाया गया है और सत्संग की महिमा, गुरु की कृपा और मानव…