माता आयो मैं जसोल नगरी माय दर्शन देवोनी म्हारी मावडी Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
माता आयो मैं जसोल नगरी माय दर्शन देवोनी म्हारी मावडी Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

माता आयो मैं जसोल नगरी माय दर्शन देवोनी म्हारी मावडी लिरिक्स

Mata Aayo Main Jasol Nagari Maay Bhajan

माता आयो मैं जसोल नगरी माय दर्शन देवोनी म्हारी मावडी लिरिक्स (हिन्दी)

माता आयो मैं जसोल नगरी माय,
दर्शन देवोनी म्हारी मावडी,
ओ बीरा लेवो भटियाणी माँ रो नाम,
दुखडा काटेला म्हारी मावडी,
बीरा लेवो भटियाणी माँ रो नाम,
दुखडा काटेला म्हारी मावडी।।


ओ माता जोगीदा मे जन्म लियो आप,
परण पधार्या मालानी मायने,
ओ माता जोगीदा मे जन्म लियो आप,
परण पधार्या जसोल मायने,
ओ माता दुख थारे भगता रो निवार,
जागन दिरावु म्हारे आंगने,
ओ माता दुख थारे भगता रो निवार,
जागन दिरावु म्हारे आंगने।।


ओ माता दिन तो तेरस रो मन भाय,
नर ने नारी रो मेलो लागीयो,
ओ माता दिन तो तेरस रो मन भाय,
नर ने नारी रो मेलो लागीयो,
ओ माता नाचु मै तो थारे दरबार,
रंग भगती रो म्हारे लगीयो,
ओ माता नाचु मै थारे दरबार,
रंग भगती रो म्हारे लागीयो।।


ओ तेजा सुनो म्हारे मनडे री बात,
ढोल रे डाको थोडो देवजो,
ओ तेजा सुनो म्हारा मन री बात,
ढोल रे डाको थोडो देवजो,
ओ बहना थाली बजावो मन्दिर माय,
ढोला रे धमीडे माजी आवसी,
ओ बहना थाली बजावो मन्दिर माय,
ढोला रे धमीडे भटियल आवसी।।


ओ माता रिमझिम पायल री झनकार,
घूमर रमवा ने आविया,
ओ माता रिमझिम पायल री झनकार,
घूमर रमवा ने आविया,
ओ माता सुनो म्हारे मनडे री बात,
एकर पधारो म्हारे आंगने,
ओ माता सुनो म्हारे मनडे री बात,
एकर पधारो म्हारे आंगने।।

See also  वारी रे रुणीजा रा राजा तारो पोकरणया में स्थान Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


ओ माता सुनो थे म्हारा मन री बात,
सोलह सिन्गारे थेतो सारजो,
ओ माता सुनो थे म्हारा मन री बात,
सोलह सिन्गारे थेतो सारजो,
ओ माता काजल टिकी लगावो आप,
मेहन्दी रंगावु थारे हाथ मे,
ओ माता काजल टिकी लगावो आप,
मेहन्दी रंगावु थारे हाथ में।।


ओ भटियाणी जी सुनलो थे मनडा री बात,
थारा टाबरिया ने होरा राखजो,
ओ माता सुनलो थे मनडा री बात,
थारा टाबरिया ने होरा राखजो,
माजी गावे श्याम चरना रे माय,
भोला भगता री लाज राखजो,
ओ माता गावे श्याम चरना माय,
भोला भगता री लाज राखजो।।


माता आयो मैं जसोल नगरी माय,
दर्शन देवोनी म्हारी मावडी,
ओ बीरा लेवो भटियाणी माँ रो नाम,
दुखडा काटेला म्हारी मावडी,
बीरा लेवो भटियाणी माँ रो नाम,
दुखडा काटेला म्हारी मावडी।।

गायक श्याम पालीवाल जी।
प्रेषक मनीष सीरवी।
(रायपुर जिला पाली राजस्थान)
9640557818

Download PDF (माता आयो मैं जसोल नगरी माय दर्शन देवोनी म्हारी मावडी)

Download the PDF of song ‘Mata Aayo Main Jasol Nagari Maay Bhajan ‘.

Download PDF: माता आयो मैं जसोल नगरी माय दर्शन देवोनी म्हारी मावडी

Mata Aayo Main Jasol Nagari Maay Bhajan Lyrics (English Transliteration)

mAtA Ayo maiM jasola nagarI mAya,
darshana devonI mhArI mAvaDI,
o bIrA levo bhaTiyANI mA.N ro nAma,
dukhaDA kATelA mhArI mAvaDI,
bIrA levo bhaTiyANI mA.N ro nAma,
dukhaDA kATelA mhArI mAvaDI||


o mAtA jogIdA me janma liyo Apa,
paraNa padhAryA mAlAnI mAyane,
o mAtA jogIdA me janma liyo Apa,
paraNa padhAryA jasola mAyane,
o mAtA dukha thAre bhagatA ro nivAra,
jAgana dirAvu mhAre AMgane,
o mAtA dukha thAre bhagatA ro nivAra,
jAgana dirAvu mhAre AMgane||

See also  Om Sai Namahaya Shirdi Sai Baba Bhajan


o mAtA dina to terasa ro mana bhAya,
nara ne nArI ro melo lAgIyo,
o mAtA dina to terasa ro mana bhAya,
nara ne nArI ro melo lAgIyo,
o mAtA nAchu mai to thAre darabAra,
raMga bhagatI ro mhAre lagIyo,
o mAtA nAchu mai thAre darabAra,
raMga bhagatI ro mhAre lAgIyo||


o tejA suno mhAre manaDe rI bAta,
Dhola re DAko thoDo devajo,
o tejA suno mhArA mana rI bAta,
Dhola re DAko thoDo devajo,
o bahanA thAlI bajAvo mandira mAya,
DholA re dhamIDe mAjI AvasI,
o bahanA thAlI bajAvo mandira mAya,
DholA re dhamIDe bhaTiyala AvasI||


o mAtA rimajhima pAyala rI jhanakAra,
ghUmara ramavA ne AviyA,
o mAtA rimajhima pAyala rI jhanakAra,
ghUmara ramavA ne AviyA,
o mAtA suno mhAre manaDe rI bAta,
ekara padhAro mhAre AMgane,
o mAtA suno mhAre manaDe rI bAta,
ekara padhAro mhAre AMgane||


o mAtA suno the mhArA mana rI bAta,
solaha singAre theto sArajo,
o mAtA suno the mhArA mana rI bAta,
solaha singAre theto sArajo,
o mAtA kAjala TikI lagAvo Apa,
mehandI raMgAvu thAre hAtha me,
o mAtA kAjala TikI lagAvo Apa,
mehandI raMgAvu thAre hAtha meM||


o bhaTiyANI jI sunalo the manaDA rI bAta,
thArA TAbariyA ne horA rAkhajo,
o mAtA sunalo the manaDA rI bAta,
thArA TAbariyA ne horA rAkhajo,
mAjI gAve shyAma charanA re mAya,
bholA bhagatA rI lAja rAkhajo,
o mAtA gAve shyAma charanA mAya,
bholA bhagatA rI lAja rAkhajo||


mAtA Ayo maiM jasola nagarI mAya,
darshana devonI mhArI mAvaDI,
o bIrA levo bhaTiyANI mA.N ro nAma,
dukhaDA kATelA mhArI mAvaDI,
bIrA levo bhaTiyANI mA.N ro nAma,
dukhaDA kATelA mhArI mAvaDI||

gAyaka shyAma pAlIvAla jI|
preShaka manISha sIravI|
(rAyapura jilA pAlI rAjasthAna)
9640557818

See also  Sudhanshuji Maharaj Video 38

माता आयो मैं जसोल नगरी माय दर्शन देवोनी म्हारी मावडी Video

माता आयो मैं जसोल नगरी माय दर्शन देवोनी म्हारी मावडी Video

Browse all bhajans by shyam paliwal

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…