आयो मेलो आज बाबा रो रूनीचा नगरी चालनो भाईडा रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
आयो मेलो आज बाबा रो रूनीचा नगरी चालनो भाईडा रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

आयो मेलो आज बाबा रो रूनीचा नगरी चालनो भाईडा रे लिरिक्स

Aayo Melo Aaj Baba Ro Ramdevji Bhajan

आयो मेलो आज बाबा रो रूनीचा नगरी चालनो भाईडा रे लिरिक्स (हिन्दी)

आयो मेलो आज बाबा रो,

दोहा धोरां धरती मायने,
और बाबा रो दरबार,
रंग गुलाल उडे जटे,
भई रामदेवजी रे द्वार।

आयो मेलो आज बाबा रो,
आयो मेलो आज रे,
रूनीचा नगरी चालनो भाईडा रे,
रूनीचा नगरी चालनो भाईडा रे ओ जी,
जग में मोटो नाम बापजी रो,
जग में मोटो नाम रे,
अब पैदल पैदल चालता पीरा रे ओ,
अब पैदल पैदल चालता पीरा रे ओ जी।।


मास भादवा माय बापजी,
मास भादवा माय रे,
आ बीज आवे चांदनी धणीया री ओ,
आ बीज आवे चांदनी धणीया री ओ जी,
मेलो लागे जोर पीरा रो,
मेलो लागे जोर रे,
वटे ढोल नगाडा बाजता धणीया रे ओ,
वटे ढोल नगाडा बाजता धणीया रे ओ जी।।


पैदल पैदल चाल भाईडा,
पैदल पैदल चाल रे,
अब गुण बाबा रा गावसा भाईडा रे,
अब गुण बाबा रा गावसा भाईडा रे ओ जी,
जय बाबा री बोल भाईडा,
जय बाबा री बोल रे,
थारो मनडो शुद्ध होवसी भाई रे,
थारो मनडो शुद्ध होवसी भाईडा रे ओ जी।।


द्वारिका रा नाथ बापजी,
द्वारिका रा नाथ रे,
ए धोरां धरती आविया अन्नदाता रे,
ए धोरां धरती आविया अन्नदाता रे ओ जी,
अजमल घर अवतार बापजी,
अजमल घर अवतार रे,
ऊंडू काश्मीर आविया अन्नदाता ओ,
ऊंडू काश्मीर आविया अन्नदाता ओ जी।।

See also  बालाजी मेहन्दीपुर है सुहाना भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


ओ बडा विरमदेव भाईडा,
बडा विरमदेव रे,
ए छोटा कहिजे रामदेव अन्नदाता रे,
ए छोटा कहिजे रामदेव अन्नदाता रे ओ जी,
अरे लाच्छा सुगना बहन बाबा री,
लाच्छा सुगना बहन रे,
ओ रतनो हाजिर रेवतो धणीया रे ओ,
ओ रतनो हाजिर रेवतो धणीया रे ओ जी।।


अरे अमरकोट रे माय बापजी,
अमरकोट रे माय रे,
आ नेतल कहिजे पांगली भाईडा रे,
आ नेतल कहिजे पांगली भाईडा रे ओ जी,
हथलेवा रे माय बापजी,
हथलेवा रे माय,
नेतल ने पगलीया देवीया अन्नदाता रे,
नेतल ने पगलीया देवीया अन्नदाता रे ओ जी।।


भगता री अरदास पीरजी,
भगता री अरदास,
थे सुनता वेगा आवजो अन्नदाता रे,
थे सुनता वेगा आवजो अन्नदाता रे ओ जी,
गावे चरना माय बापजी,
गावे चरना माय रे,
भगता री लजीया राखजो रामाजी रे,
भगता री लजीया राखजो रामाजी रे ओ जी।।


आयो मेलो आज बाबा रो,
आयो मेलो आज रे,
रूनीचा नगरी चालनो भाईडा रे,
रूनीचा नगरी चालनो भाईडा रे ओ जी,
जग में मोटो नाम बापजी रो,
जग में मोटो नाम रे,
अब पैदल पैदल चालता पीरा रे ओ,
अब पैदल पैदल चालता पीरा रे ओ जी।।

गायक श्याम पालीवाल जी।
प्रेषक मनीष सीरवी।
(रायपुर जिला पाली राजस्थान)
9640557818

Download PDF (आयो मेलो आज बाबा रो रूनीचा नगरी चालनो भाईडा रे)

Download the PDF of song ‘Aayo Melo Aaj Baba Ro Ramdevji Bhajan ‘.

Download PDF: आयो मेलो आज बाबा रो रूनीचा नगरी चालनो भाईडा रे

Aayo Melo Aaj Baba Ro Ramdevji Bhajan Lyrics (English Transliteration)

Ayo melo Aja bAbA ro,

dohA dhorAM dharatI mAyane,
aura bAbA ro darabAra,
raMga gulAla uDe jaTe,
bhaI rAmadevajI re dvAra|

See also  इन्द्रप्रस्थ महल बनायो म्हारा विश्वकर्मा जी भगवान Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Ayo melo Aja bAbA ro,
Ayo melo Aja re,
rUnIchA nagarI chAlano bhAIDA re,
rUnIchA nagarI chAlano bhAIDA re o jI,
jaga meM moTo nAma bApajI ro,
jaga meM moTo nAma re,
aba paidala paidala chAlatA pIrA re o,
aba paidala paidala chAlatA pIrA re o jI||


mAsa bhAdavA mAya bApajI,
mAsa bhAdavA mAya re,
A bIja Ave chAMdanI dhaNIyA rI o,
A bIja Ave chAMdanI dhaNIyA rI o jI,
melo lAge jora pIrA ro,
melo lAge jora re,
vaTe Dhola nagADA bAjatA dhaNIyA re o,
vaTe Dhola nagADA bAjatA dhaNIyA re o jI||


paidala paidala chAla bhAIDA,
paidala paidala chAla re,
aba guNa bAbA rA gAvasA bhAIDA re,
aba guNa bAbA rA gAvasA bhAIDA re o jI,
jaya bAbA rI bola bhAIDA,
jaya bAbA rI bola re,
thAro manaDo shuddha hovasI bhAI re,
thAro manaDo shuddha hovasI bhAIDA re o jI||


dvArikA rA nAtha bApajI,
dvArikA rA nAtha re,
e dhorAM dharatI AviyA annadAtA re,
e dhorAM dharatI AviyA annadAtA re o jI,
ajamala ghara avatAra bApajI,
ajamala ghara avatAra re,
UMDU kAshmIra AviyA annadAtA o,
UMDU kAshmIra AviyA annadAtA o jI||


o baDA viramadeva bhAIDA,
baDA viramadeva re,
e ChoTA kahije rAmadeva annadAtA re,
e ChoTA kahije rAmadeva annadAtA re o jI,
are lAchChA suganA bahana bAbA rI,
lAchChA suganA bahana re,
o ratano hAjira revato dhaNIyA re o,
o ratano hAjira revato dhaNIyA re o jI||


are amarakoTa re mAya bApajI,
amarakoTa re mAya re,
A netala kahije pAMgalI bhAIDA re,
A netala kahije pAMgalI bhAIDA re o jI,
hathalevA re mAya bApajI,
hathalevA re mAya,
netala ne pagalIyA devIyA annadAtA re,
netala ne pagalIyA devIyA annadAtA re o jI||

See also  ॐ गोऊ मंगलम् गऊ मात मंगलम् भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


bhagatA rI aradAsa pIrajI,
bhagatA rI aradAsa,
the sunatA vegA Avajo annadAtA re,
the sunatA vegA Avajo annadAtA re o jI,
gAve charanA mAya bApajI,
gAve charanA mAya re,
bhagatA rI lajIyA rAkhajo rAmAjI re,
bhagatA rI lajIyA rAkhajo rAmAjI re o jI||


Ayo melo Aja bAbA ro,
Ayo melo Aja re,
rUnIchA nagarI chAlano bhAIDA re,
rUnIchA nagarI chAlano bhAIDA re o jI,
jaga meM moTo nAma bApajI ro,
jaga meM moTo nAma re,
aba paidala paidala chAlatA pIrA re o,
aba paidala paidala chAlatA pIrA re o jI||

gAyaka shyAma pAlIvAla jI|
preShaka manISha sIravI|
(rAyapura jilA pAlI rAjasthAna)
9640557818

आयो मेलो आज बाबा रो रूनीचा नगरी चालनो भाईडा रे Video

आयो मेलो आज बाबा रो रूनीचा नगरी चालनो भाईडा रे Video

Browse all bhajans by shyam paliwal

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…

ये बाबा तो मेरा रखवाला है लिरिक्स | Shyam Baba Bhajan Lyrics | Rajni Ji Bhakti Song

Ye Baba To Mera Rakhwala Hai एक भावुक और आत्मिक भजन है जो श्याम बाबा की कृपा और संरक्षण की भावना को दर्शाता है। जब जीवन में अंधेरा छा जाए, जब राह न दिखे—तब यही बाबा हमारे साथ होते…