गाँव रूनीचा मायने रे रामदेव अवतार कंवरा अजमलजी रा Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
गाँव रूनीचा मायने रे रामदेव अवतार कंवरा अजमलजी रा Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गाँव रूनीचा मायने रे रामदेव अवतार कंवरा अजमलजी रा लिरिक्स

Gaon Runicha Maayne Re Ramdev Avtar

गाँव रूनीचा मायने रे रामदेव अवतार कंवरा अजमलजी रा लिरिक्स (हिन्दी)

गाँव रूनीचा मायने रे,
रामदेव अवतार।

दोहा रामा मोरी राखीयो,
ओर अबके डोरी हाथ,
ओर नही म्हाने आसरो,
आप बिना रघुनाथ।


गाँव रूनीचा मायने रे,
रामदेव अवतार,
कंवरा अजमलजी रा,
रामदेव अवतार,
कंवरा अजमलजी रा,
भगता रे कारण आया सावरो रे ओ।।


अरे जावे अजमल द्वारिका रे,
लाडू लिना साथ बोलो सावरिया,
लाडू लिना साथ बोलो सावरिया,
अरे नही बोलो प्राण त्याग सु रे ओ।।


अरे केवे पुजारी सुनो ठाकरा,
एकत म्हारी बात साची बतलावु,
एकत म्हारी बात साची बतलावु,
अरे सागरीया मे रेवे थारो सावरो रे ओ।।


इतरी बात सुनी अजमल ने,
कूद्या सागर माय सुनलो सावरिया,
कूद्या सागर माय सुनलो सावरिया,
द्वारिका रा नाथ दर्शन देवीया रे ओ।।


केवे अजमल सुनो सावरा,
एकत म्हारी बात सुनलो सावरिया,
एकत म्हारी बात सुनलो सावरिया,
ए पुत्र तो देवो म्हारे लाडला रे ओ।।


बडो विरमदेव होवसी रे,
सुनले अजमल बात केवे सावरियो,
सुनले अजमल बात केवे सावरियो,
ए छोटो मै आवु थारे आंगने रे ओ।।


मास भादवे बीज चांदनी,
आया रामापीर म्हारा सावरिया,
आया रामापीर म्हारा सावरिया,
ए श्याम री थे अरजी सुनलो रामदेव रे ओ।।


गांव रूनीचा मायने रे,
रामदेव अवतार,
कंवरा अजमलजी रा,
रामदेव अवतार,
कंवरा अजमलजी रा,
भगता रे कारण आया सावरो रे ओ।।

See also  म्हारा सांवरिया सरकार ने खम्मा रे खम्मा Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गायक श्याम पालीवाल जी।
प्रेषक मनीष सीरवी।
(रायपुर जिला पाली राजस्थान)
9640557818

Download PDF (गाँव रूनीचा मायने रे रामदेव अवतार कंवरा अजमलजी रा)

Download the PDF of song ‘Gaon Runicha Maayne Re Ramdev Avtar ‘.

Download PDF: गाँव रूनीचा मायने रे रामदेव अवतार कंवरा अजमलजी रा

Gaon Runicha Maayne Re Ramdev Avtar Lyrics (English Transliteration)

gA.Nva rUnIchA mAyane re,
rAmadeva avatAra|

dohA rAmA morI rAkhIyo,
ora abake DorI hAtha,
ora nahI mhAne Asaro,
Apa binA raghunAtha|


gA.Nva rUnIchA mAyane re,
rAmadeva avatAra,
kaMvarA ajamalajI rA,
rAmadeva avatAra,
kaMvarA ajamalajI rA,
bhagatA re kAraNa AyA sAvaro re o||


are jAve ajamala dvArikA re,
lADU linA sAtha bolo sAvariyA,
lADU linA sAtha bolo sAvariyA,
are nahI bolo prANa tyAga su re o||


are keve pujArI suno ThAkarA,
ekata mhArI bAta sAchI batalAvu,
ekata mhArI bAta sAchI batalAvu,
are sAgarIyA me reve thAro sAvaro re o||


itarI bAta sunI ajamala ne,
kUdyA sAgara mAya sunalo sAvariyA,
kUdyA sAgara mAya sunalo sAvariyA,
dvArikA rA nAtha darshana devIyA re o||


keve ajamala suno sAvarA,
ekata mhArI bAta sunalo sAvariyA,
ekata mhArI bAta sunalo sAvariyA,
e putra to devo mhAre lADalA re o||


baDo viramadeva hovasI re,
sunale ajamala bAta keve sAvariyo,
sunale ajamala bAta keve sAvariyo,
e ChoTo mai Avu thAre AMgane re o||


mAsa bhAdave bIja chAMdanI,
AyA rAmApIra mhArA sAvariyA,
AyA rAmApIra mhArA sAvariyA,
e shyAma rI the arajI sunalo rAmadeva re o||


gAMva rUnIchA mAyane re,
rAmadeva avatAra,
kaMvarA ajamalajI rA,
rAmadeva avatAra,
kaMvarA ajamalajI rA,
bhagatA re kAraNa AyA sAvaro re o||

gAyaka shyAma pAlIvAla jI|
preShaka manISha sIravI|
(rAyapura jilA pAlI rAjasthAna)
9640557818

See also  मैं तो आया आया थारे दरबार माता रानी ए माजीसा भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गाँव रूनीचा मायने रे रामदेव अवतार कंवरा अजमलजी रा Video

गाँव रूनीचा मायने रे रामदेव अवतार कंवरा अजमलजी रा Video

Browse all bhajans by shyam paliwal

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…