लख चौरासी जून भोगता जीव घणो दुख पावे रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
लख चौरासी जून भोगता जीव घणो दुख पावे रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

लख चौरासी जून भोगता जीव घणो दुख पावे रे लिरिक्स

Lakh Chorasi June Bhogta Jeev Ghano Dukh Pave Re

लख चौरासी जून भोगता जीव घणो दुख पावे रे लिरिक्स (हिन्दी)

लख चौरासी जून भोगता,
जीव घणो दुख पावे रे,
राम नाम रो सुमिरन करले,
जीन सु मुक्ति पावे रे,
राम नाम रो सुमिरन करले,
जीन सु मुक्ति पावे रे।।


अरे मिनक जमारो मूंगो बंदा,
बार बार नही आवे रे,
मिनक जमारो मूंगो बंदा,
बार बार नही आवे रे,
साची प्रीत हरि सु करले,
जनम मरण मिट जावे रे,
साची प्रीत हरि सु करले,
जनम मरण मिट जावे रे।।


अरे माया मे मन भटके थारो,
जोड जोड घर लावे रे,
माया मे मन भटके थारो,
जोड जोड घर लावे रे,
महल मालीया खूब बनाया,
राम नाम नही भावे रे,
महल मालीया खूब बनाया,
राम नाम नही भावे रे।।


अरे किन कारण इन जग में आयो,
इन रो चेतो करले रे,
किन कारण इन जग में आयो,
इन रो चेतो करले रे,
मालीक रे घर जानो एक दिन,
ध्यान हीय पर धरले रे,
मालीक रे घर जानो एक दिन,
ध्यान ही यहा पर धरले रे।।


अरे सुमता कुमता दोनो थारे,
घट मे बात सुनावे रे,
अरे सुमता कुमता दोनो थारे,
घट में बात सुनावे रे,
बात मानले सुमता वाली,
घट में ग्यान जगावे रे,
बात मानले सुमता वाली,
घट में ग्यान जगावे रे।।

See also  सांवरे सलोने से जबसे मेरी प्रीत हो गई भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


अरे सतपुरूषो री सेवा करले,
साचो पंथ बतावे रे,
अरे सतपुरूषो री सेवा करले,
साचो पंथ बतावे रे,
गुरू बडा गोविन्द से बंदा,
गोविन्द आप मिलावे रे,
गुरू बडा गोविन्द से बंदा,
गोविन्द आप मिलावे रे।।


अरे दास अशोक सुनावे बंदा,
राम नाम ने भजले रे,
दास अशोक सुनावे बंदा,
राम नाम ने भजले रे,
निर्मल मन हो जावे बंदा,
काम क्रोध ने तजले रे,
निर्मल मन हो जावे बंदा,
काम क्रोध ने तजले रे।।


लख चौरासी जून भोगता,
जीव घणो दुख पावे रे,
राम नाम रो सुमिरन करले,
जीन सु मुक्ति पावे रे,
राम नाम रो सुमिरन करले,
जीन सु मुक्ति पावे रे।।

गायक सरिता जी खारवाल।
प्रेषक मनीष सीरवी
9640557818

Download PDF (लख चौरासी जून भोगता जीव घणो दुख पावे रे)

Download the PDF of song ‘Lakh Chorasi June Bhogta Jeev Ghano Dukh Pave Re ‘.

Download PDF: लख चौरासी जून भोगता जीव घणो दुख पावे रे

Lakh Chorasi June Bhogta Jeev Ghano Dukh Pave Re Lyrics (English Transliteration)

lakha chaurAsI jUna bhogatA,
jIva ghaNo dukha pAve re,
rAma nAma ro sumirana karale,
jIna su mukti pAve re,
rAma nAma ro sumirana karale,
jIna su mukti pAve re||


are minaka jamAro mUMgo baMdA,
bAra bAra nahI Ave re,
minaka jamAro mUMgo baMdA,
bAra bAra nahI Ave re,
sAchI prIta hari su karale,
janama maraNa miTa jAve re,
sAchI prIta hari su karale,
janama maraNa miTa jAve re||


are mAyA me mana bhaTake thAro,
joDa joDa ghara lAve re,
mAyA me mana bhaTake thAro,
joDa joDa ghara lAve re,
mahala mAlIyA khUba banAyA,
rAma nAma nahI bhAve re,
mahala mAlIyA khUba banAyA,
rAma nAma nahI bhAve re||

See also  सांगलिया की बहार है सारी दुनिया लार है Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


are kina kAraNa ina jaga meM Ayo,
ina ro cheto karale re,
kina kAraNa ina jaga meM Ayo,
ina ro cheto karale re,
mAlIka re ghara jAno eka dina,
dhyAna hIya para dharale re,
mAlIka re ghara jAno eka dina,
dhyAna hI yahA para dharale re||


are sumatA kumatA dono thAre,
ghaTa me bAta sunAve re,
are sumatA kumatA dono thAre,
ghaTa meM bAta sunAve re,
bAta mAnale sumatA vAlI,
ghaTa meM gyAna jagAve re,
bAta mAnale sumatA vAlI,
ghaTa meM gyAna jagAve re||


are satapurUSho rI sevA karale,
sAcho paMtha batAve re,
are satapurUSho rI sevA karale,
sAcho paMtha batAve re,
gurU baDA govinda se baMdA,
govinda Apa milAve re,
gurU baDA govinda se baMdA,
govinda Apa milAve re||


are dAsa ashoka sunAve baMdA,
rAma nAma ne bhajale re,
dAsa ashoka sunAve baMdA,
rAma nAma ne bhajale re,
nirmala mana ho jAve baMdA,
kAma krodha ne tajale re,
nirmala mana ho jAve baMdA,
kAma krodha ne tajale re||


lakha chaurAsI jUna bhogatA,
jIva ghaNo dukha pAve re,
rAma nAma ro sumirana karale,
jIna su mukti pAve re,
rAma nAma ro sumirana karale,
jIna su mukti pAve re||

gAyaka saritA jI khAravAla|
preShaka manISha sIravI
9640557818

लख चौरासी जून भोगता जीव घणो दुख पावे रे Video

लख चौरासी जून भोगता जीव घणो दुख पावे रे Video

Browse all bhajans by sarita ji kharwal

Browse Temples in India

Recent Posts

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…

ये बाबा तो मेरा रखवाला है लिरिक्स | Shyam Baba Bhajan Lyrics | Rajni Ji Bhakti Song

Ye Baba To Mera Rakhwala Hai एक भावुक और आत्मिक भजन है जो श्याम बाबा की कृपा और संरक्षण की भावना को दर्शाता है। जब जीवन में अंधेरा छा जाए, जब राह न दिखे—तब यही बाबा हमारे साथ होते…

बाबा तेरा प्यार मिला मिल गया जग सारा लिरिक्स | Baba Bhajan Lyrics Hindi | Sunanda Choubisa Bhakti Song

Baba Tera Pyar Mila Mil Gaya Jag Saara एक भावपूर्ण भक्ति गीत है जो भक्ति, आस्था और दिव्य प्रेम से ओतप्रोत है। इस सुंदर भजन को सुनंदा चौबीसा ने मधुर स्वर में गाया है और कपिल शर्मा द्वारा रचित…

गुरु सम दाता नाही जगत के माही लिरिक्स | Guru Bhajan in Hindi | Manohar Parsoya Bhakti Song

Guru Sam Data Nahi Jagat Ke Mahi एक अत्यंत प्रेरणादायक गुरु भजन है जिसे मनोहर परसोया ने स्वरबद्ध किया है। यह भजन गुरु की महिमा, उसकी कृपा, और संसार में गुरु की तुलना न होने वाले दाता के रूप…

म्हारा सतगुरु देवे उपदेश चालो सतसंग में लिरिक्स | Bhajan Lyrics in Hindi | Manohar Parsoya

Mhara Satguru Deve Updesh Chalo Satsang Mein – एक आध्यात्मिक भजन जो जीवन को सत्य और साधना की ओर प्रेरित करता है। यह भजन मनोहर परसोया द्वारा गाया गया है और सत्संग की महिमा, गुरु की कृपा और मानव…