अरे बावजी ओ आप थका ओरो ने किन ने ध्यावु रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
अरे बावजी ओ आप थका ओरो ने किन ने ध्यावु रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

अरे बावजी ओ आप थका ओरो ने किन ने ध्यावु रे लिरिक्स

Are Bawji Aap Thaka Auro Ne Kin Ne Dhyaun Re

अरे बावजी ओ आप थका ओरो ने किन ने ध्यावु रे लिरिक्स (हिन्दी)

अरे बावजी ओ आप थका,
ओरो ने किन ने ध्यावु रे ए जी,
ए किनरी पोल्या आगे करू रे पुकार,
आप थका ओ पीरजी,
ओरा ने किन ध्यावु रे ए जी,
किनरी पोल्या आगे करू रे पुकारी,
आलस छोड उटोनी अजमाल रा ए जी,
अरे दया रे करे ने धणी,
सामी भालो सतरा राखन ऐसा,
कई बाबा रामदेवजी ए जी ओ जी।।


अरे बावजी ओ पर बिना पंखा,
पंखेरू किकर उडसी ए जी,
अरे जल बिन मच्छीया रो केडो रे हवाल,
पर बिना पंखा पंखेरू,
किकर उडसी ए जी,
अरे जल बिन मच्छीया रो,
केडो रे हवाल सतरा राखन ऐसा,
कई बाबा रामदेवजी ए जी ओ जी।।


अरे बावजी ओ सियालीया चाल,
सिंहों वाली चाले रे ए जी,
अरे सिंह पलट वाने करदो सियाल,
सियालीया चाल सिंहों वाली चाले ए जी,
अरे सिंह पलट वाने करदो सियालीया,
आलस छोड उटोनी अजमाल रा ए जी ओ जी।।


अरे पीरजी ओ जोधाणा रा राजा,
मासु परचो मांगे रे ए जी,
अरे परचो रे कोनी रे पंडितों रे हाथ,
जोधाणा रा राजा मासु परचो मांगे रे हे जी,
अरे परचो कोनी रे पंडितों रे हाथो,
सतरा राखन ऐसा,
कई बाबा रामदेव जी ए जी ओ जी।।

See also  श्री सालासर बालाजी री कथा प्रथम भाग Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


अरे बावजी ओ नव मण घास,
घोडा रे आगे रालीयो रे ए जी,
ए धान रो पाव रो दियो रे चढाई,
नव मण घास घोडा रे,
आगे रालीया ए जी,
अरे धान रो पाव रो दियो रे चढाई,
आलस छोड उटोनी अजमाल रा ए जी ओ जी।।


अरे पीरजी ओ लीले हिच करी रे,
गढ पोल्या रे ए जी,
ए गढ रे जोधाणा ने दियो रे धुंजाई,
लीले हिच करी रे गढ पोल्या रे ए जी,
ए गढ रे जोधाणा ने दियो रे धुंजाई,
सतरा राखन ऐसा कई,
बाबा रामदेवजी ए जी ओ जी।।


अरे पीरजी ओ राजा विजयसिंह,
हरजी रे पग पड्यो ए जी,
हरजी भाटी थारी कला ने समेटो,
जोधाणा रा राजा,
हरजी रे पग पड्यो ए जी,
हरजी भाटी थारी कला ने समेटो,
आलस छोड उटोनी,
अजमाल रा ए जी ओ जी।।


अरे पीरजी ओ हरजी भाटी,
थारी ढाणी ने थपाले रे ए जी,
रूनीचे जावे ज्योरी करजो सहाय,
हरी चरनो मे भाटी हरजी बोले रे ए जी,
अरे वन ने छोडाया पीरजी,
चौदह री साल,
आलस छोड उटोनी अजमाल रा ए जी,
अरे दया रे करेने धणी सामी भालो,
सतरा राखन ऐसा कई,
बाबा रामदेवजी ए जी ओ जी।।

गायक श्याम पालीवाल जी।
प्रेषक मनीष सीरवी
9640557818

Download PDF (अरे बावजी ओ आप थका ओरो ने किन ने ध्यावु रे)

Download the PDF of song ‘Are Bawji Aap Thaka Auro Ne Kin Ne Dhyaun Re ‘.

Download PDF: अरे बावजी ओ आप थका ओरो ने किन ने ध्यावु रे

Are Bawji Aap Thaka Auro Ne Kin Ne Dhyaun Re Lyrics (English Transliteration)

are bAvajI o Apa thakA,
oro ne kina ne dhyAvu re e jI,
e kinarI polyA Age karU re pukAra,
Apa thakA o pIrajI,
orA ne kina dhyAvu re e jI,
kinarI polyA Age karU re pukArI,
Alasa ChoDa uTonI ajamAla rA e jI,
are dayA re kare ne dhaNI,
sAmI bhAlo satarA rAkhana aisA,
kaI bAbA rAmadevajI e jI o jI||

See also  Anandmurti Gurumaa


are bAvajI o para binA paMkhA,
paMkherU kikara uDasI e jI,
are jala bina machChIyA ro keDo re havAla,
para binA paMkhA paMkherU,
kikara uDasI e jI,
are jala bina machChIyA ro,
keDo re havAla satarA rAkhana aisA,
kaI bAbA rAmadevajI e jI o jI||


are bAvajI o siyAlIyA chAla,
siMhoM vAlI chAle re e jI,
are siMha palaTa vAne karado siyAla,
siyAlIyA chAla siMhoM vAlI chAle e jI,
are siMha palaTa vAne karado siyAlIyA,
Alasa ChoDa uTonI ajamAla rA e jI o jI||


are pIrajI o jodhANA rA rAjA,
mAsu paracho mAMge re e jI,
are paracho re konI re paMDitoM re hAtha,
jodhANA rA rAjA mAsu paracho mAMge re he jI,
are paracho konI re paMDitoM re hAtho,
satarA rAkhana aisA,
kaI bAbA rAmadeva jI e jI o jI||


are bAvajI o nava maNa ghAsa,
ghoDA re Age rAlIyo re e jI,
e dhAna ro pAva ro diyo re chaDhAI,
nava maNa ghAsa ghoDA re,
Age rAlIyA e jI,
are dhAna ro pAva ro diyo re chaDhAI,
Alasa ChoDa uTonI ajamAla rA e jI o jI||


are pIrajI o lIle hicha karI re,
gaDha polyA re e jI,
e gaDha re jodhANA ne diyo re dhuMjAI,
lIle hicha karI re gaDha polyA re e jI,
e gaDha re jodhANA ne diyo re dhuMjAI,
satarA rAkhana aisA kaI,
bAbA rAmadevajI e jI o jI||


are pIrajI o rAjA vijayasiMha,
harajI re paga paDyo e jI,
harajI bhATI thArI kalA ne sameTo,
jodhANA rA rAjA,
harajI re paga paDyo e jI,
harajI bhATI thArI kalA ne sameTo,
Alasa ChoDa uTonI,
ajamAla rA e jI o jI||


are pIrajI o harajI bhATI,
thArI DhANI ne thapAle re e jI,
rUnIche jAve jyorI karajo sahAya,
harI charano me bhATI harajI bole re e jI,
are vana ne ChoDAyA pIrajI,
chaudaha rI sAla,
Alasa ChoDa uTonI ajamAla rA e jI,
are dayA re karene dhaNI sAmI bhAlo,
satarA rAkhana aisA kaI,
bAbA rAmadevajI e jI o jI||

See also  घनश्याम म्हारे हिवड़े में रम जाओ प्यारा श्याम Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

gAyaka shyAma pAlIvAla jI|
preShaka manISha sIravI
9640557818

अरे बावजी ओ आप थका ओरो ने किन ने ध्यावु रे Video

अरे बावजी ओ आप थका ओरो ने किन ने ध्यावु रे Video

Browse all bhajans by shyam paliwal

Browse Temples in India

Recent Posts

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…

ये बाबा तो मेरा रखवाला है लिरिक्स | Shyam Baba Bhajan Lyrics | Rajni Ji Bhakti Song

Ye Baba To Mera Rakhwala Hai एक भावुक और आत्मिक भजन है जो श्याम बाबा की कृपा और संरक्षण की भावना को दर्शाता है। जब जीवन में अंधेरा छा जाए, जब राह न दिखे—तब यही बाबा हमारे साथ होते…

बाबा तेरा प्यार मिला मिल गया जग सारा लिरिक्स | Baba Bhajan Lyrics Hindi | Sunanda Choubisa Bhakti Song

Baba Tera Pyar Mila Mil Gaya Jag Saara एक भावपूर्ण भक्ति गीत है जो भक्ति, आस्था और दिव्य प्रेम से ओतप्रोत है। इस सुंदर भजन को सुनंदा चौबीसा ने मधुर स्वर में गाया है और कपिल शर्मा द्वारा रचित…

गुरु सम दाता नाही जगत के माही लिरिक्स | Guru Bhajan in Hindi | Manohar Parsoya Bhakti Song

Guru Sam Data Nahi Jagat Ke Mahi एक अत्यंत प्रेरणादायक गुरु भजन है जिसे मनोहर परसोया ने स्वरबद्ध किया है। यह भजन गुरु की महिमा, उसकी कृपा, और संसार में गुरु की तुलना न होने वाले दाता के रूप…

म्हारा सतगुरु देवे उपदेश चालो सतसंग में लिरिक्स | Bhajan Lyrics in Hindi | Manohar Parsoya

Mhara Satguru Deve Updesh Chalo Satsang Mein – एक आध्यात्मिक भजन जो जीवन को सत्य और साधना की ओर प्रेरित करता है। यह भजन मनोहर परसोया द्वारा गाया गया है और सत्संग की महिमा, गुरु की कृपा और मानव…