भले भवानी चान्दन री रे चौदस ने माँ ब्राह्मणी माता Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
भले भवानी चान्दन री रे चौदस ने माँ ब्राह्मणी माता Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

भले भवानी चान्दन री रे चौदस ने माँ ब्राह्मणी माता लिरिक्स

Bhale Bhawani Chandan Ri

भले भवानी चान्दन री रे चौदस ने माँ ब्राह्मणी माता लिरिक्स (हिन्दी)

भले भवानी चान्दन री रे,
चौदस ने माँ ब्राह्मणी माता,
चौदस ने बाजा तो चित्तौड़ बाजिया ओ।।


भले भवानी ही थारा ने सेवकिया,
हमी राज भवानी
थारा ने सेवकिया मंदिर में,
वाटा जोवता ओ जियो,
भले भवानी चान्दण री रे,
चौदस ने माँ ब्राह्मणी माता,
चौदस ने बाजा तो चित्तौड़ बाजिया ओ।।


भले भवानी हमी चित्तौड़ री,
धरती पे ये ब्राह्मणी माता,
चित्तौड़ री धरती पे,
माँ ब्राह्मणी रो देवरो ओ जियो,
भले भवानी दूर रा ने देशा रे राज भवानी,
दूर रा देशा रे,
आवे घना नर मानवी ओ जियो।।


भले रे भवानी हमी थारा रे,
मंदिरया में राज भवानी,
थारा तो रे मंदिर में भोपा तो,
वाटा जोवता ओ जियो,
भले भवानी हंस री रे असवारी,
ओ राज भवानी,
हंस री रे असवारी,
अरे आवो ब्रह्माणी मावड़ी ओ जियो।।


भले भवानी ढोल ने ये,
नगाड़ा बाजे राज भवानी,
ढोल ने ये नगाड़ा बाजे,
मंदिर माय ने ओ जियो,
भले भवानी नव रे रात्रि में,
वेगा आवो राज भवानी,
नव रे रात्रि में वेगा आवजो,
गरबे तो रमजो आय ने जियो।।


भले भवानी हमी थारा ने,
पुजारी ये ब्रह्मणि माता,
थारा रे पुजारी मंदिर में,
करता आरती ओ जियो,
भले भवानी भक्ता री,
हितकारी ये राज भवानी,
भक्ता री ये हितकारी,
आवो ब्रह्माणी मावड़ी ओ जियो।।

See also  नाकोड़ा के मंदिर में भक्त जो आता है | Lyrics, Video | Jain Bhajans


भले भवानी हमी माली भुरजी,
थाने पूजे ओ ब्रह्मणि माता,
माली रे भुरजी थाने पूजे,
कानजी कहिजे लाडला ओ जियो,
भले भवानी दीपोनी परिवार,
थाने ध्यावे राज भवानी,
दीपोनी परिवार थाने ध्यावे,
गहलोत वंस थाने पूजता ओ जियो।।


भले भवानी चान्दन री रे,
चौदस ने माँ ब्राह्मणी माता,
चौदस ने बाजा तो चित्तौड़ बाजिया ओ।।

गायक श्याम पालीवाल जी।
भजन प्रेषक श्रवण सिंह राजपुरोहित।
सम्पर्क +91 90965 58244

Download PDF (भले भवानी चान्दन री रे चौदस ने माँ ब्राह्मणी माता)

Download the PDF of song ‘Bhale Bhawani Chandan Ri ‘.

Download PDF: भले भवानी चान्दन री रे चौदस ने माँ ब्राह्मणी माता

Bhale Bhawani Chandan Ri Lyrics (English Transliteration)

bhale bhavAnI chAndana rI re,
chaudasa ne mA.N brAhmaNI mAtA,
chaudasa ne bAjA to chittauड़ bAjiyA o||


bhale bhavAnI hI thArA ne sevakiyA,
hamI rAja bhavAnI
thArA ne sevakiyA maMdira meM,
vATA jovatA o jiyo,
bhale bhavAnI chAndaNa rI re,
chaudasa ne mA.N brAhmaNI mAtA,
chaudasa ne bAjA to chittauड़ bAjiyA o||


bhale bhavAnI hamI chittauड़ rI,
dharatI pe ye brAhmaNI mAtA,
chittauड़ rI dharatI pe,
mA.N brAhmaNI ro devaro o jiyo,
bhale bhavAnI dUra rA ne deshA re rAja bhavAnI,
dUra rA deshA re,
Ave ghanA nara mAnavI o jiyo||


bhale re bhavAnI hamI thArA re,
maMdirayA meM rAja bhavAnI,
thArA to re maMdira meM bhopA to,
vATA jovatA o jiyo,
bhale bhavAnI haMsa rI re asavArI,
o rAja bhavAnI,
haMsa rI re asavArI,
are Avo brahmANI mAvaड़I o jiyo||


bhale bhavAnI Dhola ne ye,
nagAड़A bAje rAja bhavAnI,
Dhola ne ye nagAड़A bAje,
maMdira mAya ne o jiyo,
bhale bhavAnI nava re rAtri meM,
vegA Avo rAja bhavAnI,
nava re rAtri meM vegA Avajo,
garabe to ramajo Aya ne jiyo||

See also  तेरी भाँग से हूँ परेशान | Lyrics, Video | Shiv Bhajans


bhale bhavAnI hamI thArA ne,
pujArI ye brahmaNi mAtA,
thArA re pujArI maMdira meM,
karatA AratI o jiyo,
bhale bhavAnI bhaktA rI,
hitakArI ye rAja bhavAnI,
bhaktA rI ye hitakArI,
Avo brahmANI mAvaड़I o jiyo||


bhale bhavAnI hamI mAlI bhurajI,
thAne pUje o brahmaNi mAtA,
mAlI re bhurajI thAne pUje,
kAnajI kahije lADalA o jiyo,
bhale bhavAnI dIponI parivAra,
thAne dhyAve rAja bhavAnI,
dIponI parivAra thAne dhyAve,
gahalota vaMsa thAne pUjatA o jiyo||


bhale bhavAnI chAndana rI re,
chaudasa ne mA.N brAhmaNI mAtA,
chaudasa ne bAjA to chittauड़ bAjiyA o||

gAyaka shyAma pAlIvAla jI|
bhajana preShaka shravaNa siMha rAjapurohita|
samparka +91 90965 58244

भले भवानी चान्दन री रे चौदस ने माँ ब्राह्मणी माता Video

भले भवानी चान्दन री रे चौदस ने माँ ब्राह्मणी माता Video

Browse all bhajans by shyam paliwal

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…