तू भी तो कोनी आवे दुनिया बावलियों बतलावे लिरिक्स

तू भी तो कोनी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे।

दोहा – सावन आवन कह गया रे,
कर गया कोल अनेक,
गिणता गिणता घिस गई रे,
म्हारी आंगलिया री रेख।

तू भी तो कोनी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे,
थारी ओल्यू घणी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे,
बावलियों बतलावे रे मन्ने,
बावलियों बतलावे रे मन्ने,
बावलियों बतलावे,
तु भी तो कोनी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे,
थारी ओल्यू घणी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे।।

हेलो सुण ले सांवरा रे,
हो गई घणी अंधेर,
तू ही तो खाया से झूठा,
भीलनी के घर बेर,
तरसावे सांवरिया तू क्यों,
हिवड़ो हरी जस गावे,
तु भी तो कोनी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे,
थारी ओल्यू घणी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे।।

बिच सभा में खड़ी द्रोपदी,
नैना बरसे नीर,
तू ही बता गिरधारी वाको,
कौण बढ़ायो चीर,
डुब्या गज ने भाग बचायो,
सांवरिया क्यों सतावे,
तु भी तो कोनी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे,
थारी ओल्यू घणी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे।।

नींदडली दिन रात कटे रे,
कद खिचोला डोर,
कुछ भी कोन्या भावे जब से,
ले गयो तू चित चोर,
प्रीत लगाकर के पछताणो,
प्रीत लगाकर के पछताणो,
‘लहरी’ हसतो जावे रे,
तु भी तो कोनी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे,
थारी ओल्यू घणी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे।।

तू भी तो कोनी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे,
थारी ओल्यू घणी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे,
बावलियों बतलावे रे मन्ने,
बावलियों बतलावे रे मन्ने,
बावलियों बतलावे,

तु भी तो कोनी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे,
थारी ओल्यू घणी आवे,
दुनिया बावलियों बतलावे।।

See also  मुझे शिव को माना है जरा देर लगे | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

Download PDF (तू भी तो कोनी आवे दुनिया बावलियों बतलावे लिरिक्स)

तू भी तो कोनी आवे दुनिया बावलियों बतलावे लिरिक्स

Download PDF: तू भी तो कोनी आवे दुनिया बावलियों बतलावे लिरिक्स

तू भी तो कोनी आवे दुनिया बावलियों बतलावे Lyrics Transliteration (English)

too bhee to konee aave,
duniya baavaliyon batalaave.

doha – saavan aavan kah gaya re,
kar gaya kol anek,
ginata ginata ghis gaee re,
mhaaree aangaliya ree rekh.

too bhee to konee aave,
duniya baavaliyon batalaave,
thaaree olyoo ghanee aave,
duniya baavaliyon batalaave,
baavaliyon batalaave re manne,
baavaliyon batalaave re manne,
baavaliyon batalaave,
tu bhee to konee aave,
duniya baavaliyon batalaave,
thaaree olyoo ghanee aave,
duniya baavaliyon batalaave..

helo sun le saanvara re,
ho gaee ghanee andher,
too hee to khaaya se jhootha,
bheelanee ke ghar ber,
tarasaave saanvariya too kyon,
hivado haree jas gaave,
tu bhee to konee aave,
duniya baavaliyon batalaave,
thaaree olyoo ghanee aave,
duniya baavaliyon batalaave..

bich sabha mein khadee dropadee,
naina barase neer,
too hee bata giradhaaree vaako,
kaun badhaayo cheer,
dubya gaj ne bhaag bachaayo,
saanvariya kyon sataave,
tu bhee to konee aave,
duniya baavaliyon batalaave,
thaaree olyoo ghanee aave,
duniya baavaliyon batalaave..

neendadalee din raat kate re,
kad khichola dor,
kuchh bhee konya bhaave jab se,
le gayo too chit chor,
preet lagaakar ke pachhataano,
preet lagaakar ke pachhataano,
‘laharee’ hasato jaave re,
tu bhee to konee aave,
duniya baavaliyon batalaave,
thaaree olyoo ghanee aave,
duniya baavaliyon batalaave..

too bhee to konee aave,
duniya baavaliyon batalaave,
thaaree olyoo ghanee aave,
duniya baavaliyon batalaave,
baavaliyon batalaave re manne,
baavaliyon batalaave re manne,
baavaliyon batalaave,

See also  साँचा बाबा का दरबार है भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

tu bhee to konee aave,
duniya baavaliyon batalaave,
thaaree olyoo ghanee aave,
duniya baavaliyon batalaave..

Browse all bhajans by Uma Lahari

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…