आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में लिरिक्स

aawo aawo ji khatu ka raja shyam

आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में लिरिक्स (हिन्दी)

आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में
थारा भगत लगावे जय जय कार श्याम थारे कीर्तन में,

खुभ सजो दरबार आप को फुला रो नही पार
ध्वजा पताका चारो कानी लटके बादरवार,
उड़े इतर फुलेल गुलाल,श्याम थारे कीर्तन में,
आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में

चवर धुले थारे चारो कानी भक्त करे मनवार ,
छप्पन भोग सजावा बाबा खेर चुरमो तयार ,
लावा लावा जी मैं वारा भर भर थाल,श्याम थारे कीर्तन में,
आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में

हाथ जोड़ कर शीश जुकाऊ माहरे कानी जानकी ,
भगता रा भगवान संवारा राख लाख जो राखी,
आयो जी आयो जी शरना में थारी श्याम,
आज थारे कीर्तन में,
आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में

न जणू मैं सेवा पूजा तने छोड़ कोई और,
ये महारा वो मैं हु तोरो भगता रा सिरमोर
वो तो हारो को सहारो बाबा श्याम ,
श्याम थारे कीर्तन में,
आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में

हाथ राख जो माहरे सिर पे जपु सदा थारो जाप,
व्यास थारे चरना को चकार भूल करी जो माफ़,
वो तो बड़ा रे दयालु बाबो श्याम आज म्हारे कीर्तन में,
श्याम थारे कीर्तन में,
आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में

Download PDF (आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में)

आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में

See also  तेरा दर ना छोड़ा जावे बाबा श्याम धणी भजन लिरिक्स

Download PDF: आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में

आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में Lyrics Transliteration (English)

Avo Avo jI khATU kA rAjA shyAma Aja mAhare kIrtana meM
thArA bhagata lagAve jaya jaya kAra shyAma thAre kIrtana meM,

khubha sajo darabAra Apa ko phulA ro nahI pAra
dhvajA patAkA chAro kAnI laTake bAdaravAra,
uDa़e itara phulela gulAla,shyAma thAre kIrtana meM,
Avo Avo jI khATU kA rAjA shyAma Aja mAhare kIrtana meM

chavara dhule thAre chAro kAnI bhakta kare manavAra ,
Chappana bhoga sajAvA bAbA khera churamo tayAra ,
lAvA lAvA jI maiM vArA bhara bhara thAla,shyAma thAre kIrtana meM,
Avo Avo jI khATU kA rAjA shyAma Aja mAhare kIrtana meM

hAtha joDa़ kara shIsha jukAU mAhare kAnI jAnakI ,
bhagatA rA bhagavAna saMvArA rAkha lAkha jo rAkhI,
Ayo jI Ayo jI sharanA meM thArI shyAma,
Aja thAre kIrtana meM,
Avo Avo jI khATU kA rAjA shyAma Aja mAhare kIrtana meM

na jaNU maiM sevA pUjA tane ChoDa़ koI aura,
ye mahArA vo maiM hu toro bhagatA rA siramora
vo to hAro ko sahAro bAbA shyAma ,
shyAma thAre kIrtana meM,
Avo Avo jI khATU kA rAjA shyAma Aja mAhare kIrtana meM

hAtha rAkha jo mAhare sira pe japu sadA thAro jApa,
vyAsa thAre charanA ko chakAra bhUla karI jo mApha़,
vo to baDa़A re dayAlu bAbo shyAma Aja mhAre kIrtana meM,
shyAma thAre kIrtana meM,
Avo Avo jI khATU kA rAjA shyAma Aja mAhare kIrtana meM

आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में Video

आवो आवो जी खाटू का राजा श्याम आज माहरे कीर्तन में Video

See also  मिलता अगर ना मुझको बाबा तेरा सहारा भजन लिरिक्स

Browse Temples in India