बन्ना सा थे तो कहिजो कुल रा मोटा देव ओम बन्ना भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
बन्ना सा थे तो कहिजो कुल रा मोटा देव ओम बन्ना भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

बन्ना सा थे तो कहिजो कुल रा मोटा देव ओम बन्ना भजन लिरिक्स

Banna Sa The To Kahijo Kul Ra Mota Dev

बन्ना सा थे तो कहिजो कुल रा मोटा देव ओम बन्ना भजन लिरिक्स (हिन्दी)

बन्ना सा थे तो कहिजो,
कुल रा मोटा देव,
शरणे आया री लजीया,
राखजो रे जियो।।


अरे भोमिया जन्मीया जन्मीया,
पातावत कुुल माय,
भोमिया जन्मीया जन्मीया,
पातावत कुुल माय,
माता स्वरूप कंवर रा लाडला रे जियो,
अरे बीरूडा गूंजे गूंजे थारी जय जयकार,
बीरूडा गूंजे चारो खुटा मे जयकार,
मेलो लागे है हरदम देवरे रे जियो।।


अरे बीरूडा दूर दूर सु,
आवे नर ने नार बीरूडा,
दूर दूर सु आवे नर ने नार,
निवन करे रे थारे धाम पे रे जियो,
बन्नासा देवे देवे सबरा दुखडा टाल,
बन्नासा देवे देवे सबरा दुखडा टाल,
भरदेवे भण्डारा अन्न धन माल रा रे जियो।।


बन्नासा बांजनीया रो देवे गोद भराय,
बन्नासा बांजनीया रो देवे गोद भराय,
पांगलीया आवे है दौड्या देवरे रे जियो,
अरे बन्नासा कोढिया रो देवे कोढ जडाय,
बन्नासा कोढिया रो देवे कोढ जडाय,
आंधलीया भगता ने देवे आँखीया रे जियो।।


अरे बीरूडा चोटिला मे,
जागी जगमग ज्योत,
बीरूडा चोटिला मे,
जागी जगमग ज्योत,
परचा पडे रे बन्ना रे नाम रा रे जियो,
बीरूडा ओम बन्नासा दुखीया रा दातार,
बीरूडा ओम बन्नासा दुखीया रा दातार,
महिमा मोटी रे बन्ना रे नाम री रे जियो।।

See also  Shreenathji Bhajan In [HD]


अरे बन्नासा बाजे बाजे ढोला रा ढमकार,
बन्नासा बाजे बाजे ढोला रा ढमकार,
आरतीया री वेला वेगा आवजो रे जियो,
अरे शूरमा थेतो कहिजो घर रा मोटा देव,
शूरमा थेतो कहिजो घर रा मोटा देव,
सिवरे जकारी करजो सहायता रे जियो।।


अरे बन्नासा परचा पुगा जुगडा रे माय,
बन्नासा परचा पुगा जुगडा रे माय,
जगह जगह मे मिन्दर सोवनो रे जियो,
अरे भोमिया बोला बोला थारी जय जयकार,
भोमिया बोले बोले थारी जय जयकार,
सिवरीया भगता रे वेले आवजो रे जियो।।


अरे बन्नासा सिवरे सिवरे नगरी रा लोग,
बन्नासा सिवरे सिवरे नगरी रा लोग,
आता जाता ने यात्री आपने रे जियो,
अरे बन्नासा थेतो कहिजो घर रा मोटा देव,
बन्नासा थेतो कहिजो कुल रा मोटा देव,
शरणे आया री लजीया राखजो रे जियो।।


बन्ना सा थे तो कहिजो,
कुल रा मोटा देव,
शरणे आया री लजीया,
राखजो रे जियो।।

गायक प्रकाश माली जी।
प्रेषक मनीष सीरवी।
(रायपुर जिला पाली राजस्थान)
9640557818

Download PDF (बन्ना सा थे तो कहिजो कुल रा मोटा देव ओम बन्ना भजन)

Download the PDF of song ‘Banna Sa The To Kahijo Kul Ra Mota Dev ‘.

Download PDF: बन्ना सा थे तो कहिजो कुल रा मोटा देव ओम बन्ना भजन

Banna Sa The To Kahijo Kul Ra Mota Dev Lyrics (English Transliteration)

bannA sA the to kahijo,
kula rA moTA deva,
sharaNe AyA rI lajIyA,
rAkhajo re jiyo||


are bhomiyA janmIyA janmIyA,
pAtAvata kuula mAya,
bhomiyA janmIyA janmIyA,
pAtAvata kuula mAya,
mAtA svarUpa kaMvara rA lADalA re jiyo,
are bIrUDA gUMje gUMje thArI jaya jayakAra,
bIrUDA gUMje chAro khuTA me jayakAra,
melo lAge hai haradama devare re jiyo||

See also  Narayan Narayan Narayan, Narayan, kya sunder tera naam Lyrics Bhajans Bhakti Songs


are bIrUDA dUra dUra su,
Ave nara ne nAra bIrUDA,
dUra dUra su Ave nara ne nAra,
nivana kare re thAre dhAma pe re jiyo,
bannAsA deve deve sabarA dukhaDA TAla,
bannAsA deve deve sabarA dukhaDA TAla,
bharadeve bhaNDArA anna dhana mAla rA re jiyo||


bannAsA bAMjanIyA ro deve goda bharAya,
bannAsA bAMjanIyA ro deve goda bharAya,
pAMgalIyA Ave hai dauDyA devare re jiyo,
are bannAsA koDhiyA ro deve koDha jaDAya,
bannAsA koDhiyA ro deve koDha jaDAya,
AMdhalIyA bhagatA ne deve A.NkhIyA re jiyo||


are bIrUDA choTilA me,
jAgI jagamaga jyota,
bIrUDA choTilA me,
jAgI jagamaga jyota,
parachA paDe re bannA re nAma rA re jiyo,
bIrUDA oma bannAsA dukhIyA rA dAtAra,
bIrUDA oma bannAsA dukhIyA rA dAtAra,
mahimA moTI re bannA re nAma rI re jiyo||


are bannAsA bAje bAje DholA rA DhamakAra,
bannAsA bAje bAje DholA rA DhamakAra,
AratIyA rI velA vegA Avajo re jiyo,
are shUramA theto kahijo ghara rA moTA deva,
shUramA theto kahijo ghara rA moTA deva,
sivare jakArI karajo sahAyatA re jiyo||


are bannAsA parachA pugA jugaDA re mAya,
bannAsA parachA pugA jugaDA re mAya,
jagaha jagaha me mindara sovano re jiyo,
are bhomiyA bolA bolA thArI jaya jayakAra,
bhomiyA bole bole thArI jaya jayakAra,
sivarIyA bhagatA re vele Avajo re jiyo||


are bannAsA sivare sivare nagarI rA loga,
bannAsA sivare sivare nagarI rA loga,
AtA jAtA ne yAtrI Apane re jiyo,
are bannAsA theto kahijo ghara rA moTA deva,
bannAsA theto kahijo kula rA moTA deva,
sharaNe AyA rI lajIyA rAkhajo re jiyo||

See also  महादेवी घट माई रे जगदम्बा घट माय भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


bannA sA the to kahijo,
kula rA moTA deva,
sharaNe AyA rI lajIyA,
rAkhajo re jiyo||

gAyaka prakAsha mAlI jI|
preShaka manISha sIravI|
(rAyapura jilA pAlI rAjasthAna)
9640557818

बन्ना सा थे तो कहिजो कुल रा मोटा देव ओम बन्ना भजन Video

बन्ना सा थे तो कहिजो कुल रा मोटा देव ओम बन्ना भजन Video

Browse all bhajans by prakash mali

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…