बंशी वाला श्याम सांवरा आज बृज में बस जा रे भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
बंशी वाला श्याम सांवरा आज बृज में बस जा रे भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

बंशी वाला श्याम सांवरा आज बृज में बस जा रे भजन लिरिक्स

Banshi Wala Shyam Sanwara Aaj Braj Me Bas Ja Re

बंशी वाला श्याम सांवरा आज बृज में बस जा रे भजन लिरिक्स (हिन्दी)

बंशी वाला श्याम सांवरा,
आज बृज में बस जा रे।।

दोहा सावण मास सुहावणो,
जीं घर धीणो होय,
धीणो बाजे सुहावणो,
जीं घर कन्न्ड़ होय।
इण गोवर रे डांडले,
लख आवे लख जाय,
एक न आयो कान जी,
रहयो अंधेरो छाय।


बंशी वाला श्याम सांवरा,
आज बृज में बस जा रे।।


तेरे कारण दहिड़ों जमाय दू,
तू भर भर अंगुली चख जा रे,
आज बृज में बस जा रे।।


तेरे कारण बाग लगाय दू,
घूमण रे मिस आयजा रे,
आज बृज में बस जा रे।।


मैं साँवरे री साँवरो म्हारो,
म्हारी प्रीत पुराणी,
अब तो कोई बात बणावे,
बणावण दे,
माई म्हाने पणघट जावण दे,
साँवरे ने देखण दे।


तेरे कारण हौद चिणाय दू,
नहावण रे मिस आयजा रे,
आज बृज में बस जा रे।।


तेरे कारण झूला घलाय दू,
तू झूलण रे मिस आयजा रे,
आज बृज में बस जा रे।।


तेरे कारण भोजनिया बणाय दू,
तू जीमण रे मिस आयजा रे,
आज बृज में बस जा रे।।


तेरे कारण सेज बिछायदू,
घड़ी दोय रमण ने आयजा रे,
आज बृज में बस जा रे।।


बाई मीरां केवे गिरधर रा गुण,
चरणों में चित ने लगाय जा रे,
आज बृज में बस जा रे।।


बंशी वाला श्याम साँवरा,
आज बृज में बस जा रे।।

प्रेषक रामेश्वर लाल पँवार।
आकाशवाणी सिंगर।
9785126052

Download PDF (बंशी वाला श्याम सांवरा आज बृज में बस जा रे भजन )

Download the PDF of song ‘Banshi Wala Shyam Sanwara Aaj Braj Me Bas Ja Re ‘.

Download PDF: बंशी वाला श्याम सांवरा आज बृज में बस जा रे भजन

Banshi Wala Shyam Sanwara Aaj Braj Me Bas Ja Re Lyrics (English Transliteration)

baMshI vAlA shyAma sAMvarA,
Aja bRRija meM basa jA re||

dohA sAvaNa mAsa suhAvaNo,
jIM ghara dhINo hoya,
dhINo bAje suhAvaNo,
jIM ghara kannड़ hoya|
iNa govara re DAMDale,
lakha Ave lakha jAya,
eka na Ayo kAna jI,
rahayo aMdhero ChAya|


baMshI vAlA shyAma sAMvarA,
Aja bRRija meM basa jA re||


tere kAraNa dahiड़oM jamAya dU,
tU bhara bhara aMgulI chakha jA re,
Aja bRRija meM basa jA re||


tere kAraNa bAga lagAya dU,
ghUmaNa re misa AyajA re,
Aja bRRija meM basa jA re||


maiM sA.Nvare rI sA.Nvaro mhAro,
mhArI prIta purANI,
aba to koI bAta baNAve,
baNAvaNa de,
mAI mhAne paNaghaTa jAvaNa de,
sA.Nvare ne dekhaNa de|


tere kAraNa hauda chiNAya dU,
nahAvaNa re misa AyajA re,
Aja bRRija meM basa jA re||


tere kAraNa jhUlA ghalAya dU,
tU jhUlaNa re misa AyajA re,
Aja bRRija meM basa jA re||


tere kAraNa bhojaniyA baNAya dU,
tU jImaNa re misa AyajA re,
Aja bRRija meM basa jA re||


tere kAraNa seja biChAyadU,
ghaड़I doya ramaNa ne AyajA re,
Aja bRRija meM basa jA re||


bAI mIrAM keve giradhara rA guNa,
charaNoM meM chita ne lagAya jA re,
Aja bRRija meM basa jA re||


baMshI vAlA shyAma sA.NvarA,
Aja bRRija meM basa jA re||

preShaka rAmeshvara lAla pa.NvAra|
AkAshavANI siMgara|
9785126052

बंशी वाला श्याम सांवरा आज बृज में बस जा रे भजन Video

बंशी वाला श्याम सांवरा आज बृज में बस जा रे भजन Video

Browse all bhajans by krupacharya ji maharaj

Browse Temples in India