भांग पीन दे सिवा बता दे भोले | Lyrics, Video | Shiv Bhajans
भांग पीन दे सिवा बता दे भोले | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

भांग पीन दे सिवा बता दे भोले लिरिक्स

bhaang pee de diwa bta de bhole ke se kaam tne

भांग पीन दे सिवा बता दे भोले लिरिक्स (हिन्दी)

भांग पीन दे सिवा बता दे भोले के से काम तने,
इक दो लोटे प्यावे से की भर के पिया दिया ड्राम तने,

सारी भाग खत्म कर दी मने दूर दूर तक पावे न,
एह धरती छोटी पड़ गी तू गोरा भांग भडावे न,
भांग ही भांग तने दिखे क्यों मेरी तरफ दिखावेना,
तू भी जान से प्यारी से क्यों प्यार मेरा आजमावे न,
रगड़े जाऊ भांग तेरी के और कोई न काम मने,
इतना नहीं नसेड़ी जितना कर राख्या बदनाम तने,

नशो उतर ता ना तेरा ना भगतो की कदर तने,
पी के ध्यान लगाओ तो सब की रह से खबर मने,
दिन और रात पिये जा से फिर भी न आवे सबर तने,
ठंडक तेरी कालजे में जब पी आ था वो ज़हर मने,
उलटे लाग रहे थे या फिर मिल गये थे दाम तने,
भला ऐसे जिसमे सब का वो करना से काम मने,

सारी उम्र करू सेवा तुम राजी भोले नाथ रहो,
सारी मानु बात तेरी बस गोरा मेरे साथ रहो,
तेरी रजा में राजी गोरा जो भी कोई बात काहो,
तेरी हां में हां रखुगा दिन कहो या रात कहो,
याद करे राजू पंजाबी बम भोले सुबह शाम तने,
फौजी सुरेश  को भी गोरा ले चालु पूरा गांव तने,

See also  गम का बादल जो छाये गा मेरा श्याम दौड़ा चला आएगा, हरे का सहारा सबका पालन हारा मेरी जीवन नैया को श्याम ने सवारा भजन लिरिक्स

Download PDF (भांग पीन दे सिवा बता दे भोले)

भांग पीन दे सिवा बता दे भोले

Download PDF: भांग पीन दे सिवा बता दे भोले

भांग पीन दे सिवा बता दे भोले Lyrics Transliteration (English)

bhAMga pIna de sivA batA de bhole ke se kAma tane,
ika do loTe pyAve se kI bhara ke piyA diyA DrAma tane,

sArI bhAga khatma kara dI mane dUra dUra taka pAve na,
eha dharatI ChoTI paDa़ gI tU gorA bhAMga bhaDAve na,
bhAMga hI bhAMga tane dikhe kyoM merI tarapha dikhAvenA,
tU bhI jAna se pyArI se kyoM pyAra merA AjamAve na,
ragaDa़e jAU bhAMga terI ke aura koI na kAma mane,
itanA nahIM naseDa़I jitanA kara rAkhyA badanAma tane,

nasho utara tA nA terA nA bhagato kI kadara tane,
pI ke dhyAna lagAo to saba kI raha se khabara mane,
dina aura rAta piye jA se phira bhI na Ave sabara tane,
ThaMDaka terI kAlaje meM jaba pI A thA vo ja़hara mane,
ulaTe lAga rahe the yA phira mila gaye the dAma tane,
bhalA aise jisame saba kA vo karanA se kAma mane,

sArI umra karU sevA tuma rAjI bhole nAtha raho,
sArI mAnu bAta terI basa gorA mere sAtha raho,
terI rajA meM rAjI gorA jo bhI koI bAta kAho,
terI hAM meM hAM rakhugA dina kaho yA rAta kaho,
yAda kare rAjU paMjAbI bama bhole subaha shAma tane,
phaujI suresha  ko bhI gorA le chAlu pUrA gAMva tane,

भांग पीन दे सिवा बता दे भोले Video

भांग पीन दे सिवा बता दे भोले Video

See also  मैं झोली पसारे खड़ा जरा देखो इधर बाबा Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Browse Temples in India

Recent Posts

आओ पधारो बाबोसा मन मन्दिर में बाबोसा Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

आओ पधारो बाबोसा मन मन्दिर में बाबोसा लिरिक्स Aao Padharo Babosa Man Mandir Me Babosa आओ पधारो बाबोसा मन मन्दिर में बाबोसा लिरिक्स (हिन्दी) है दुखभंजन, बाबोसा भगवन, तुम्ही प्राण प्यारे, तुम हो जीवन, मन मे यही है कामना,…

NavaGraha Stotram

“Nava” means nine, and “Graha” refers to the planets. The NavaGraha Stotram is a revered hymn composed of nine verses, each dedicated to one of the nine celestial deities that comprise the Navagrahas. These are: Each verse of the…