बोर री धणियाणी थारो देवरो हिरा जड्यो ए मां Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
बोर री धणियाणी थारो देवरो हिरा जड्यो ए मां Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

बोर री धणियाणी थारो देवरो हिरा जड्यो ए मां लिरिक्स

Bor Ri Dhaniyani Tharo Devro Heera Jadyo Maa

बोर री धणियाणी थारो देवरो हिरा जड्यो ए मां लिरिक्स (हिन्दी)

बोर री धणियाणी,
थारो देवरो हिरा जड्यो ए मां,
छतर थारे आपरे,
मां मोतियो रो जङाव,
मोटवी मइया रो मन्दिर,
प्यारो घणो लागे मां।।


पावागढ सूं आई भवानी,
सिणधरी रे मांई जी,
मोडदानजी चारण घर,
लियो अवतार जी,
बोर री धनियानी,
थारो देवरो हिरा जङयो ए मां।।


जग मग जागे ज्योत,
माता बोर रे मन्दिर मांई जी,
मेवा मिश्री रा भोग लगावे,
चरणा शीश निमावे मां,
बोर री धनियानी,
थारो देवरो हिरा जङयो ए मां।।


हाथा रे मेहंदी राचणी मां,
चुङले रो सिणगार जी,
बिछिया रो झणकार माता,
रिमझिम करता आओ जी,
बोर री धनियानी,
थारो देवरो हिरा जङयो ए मां।।


माथे मुकुट आपरे माँ,
हद सोवे ओ माता,
खांडो लियो हाथ माता,
सिंह चढी असवारी माता,
बोर री धनियानी,
थारो देवरो हिरा जङयो ए मां।।


पूनम रो थारे मेलो भरीजे,
आवे नर और नार जी,
हिरोणी जाणियो री,
कुळ देवी मोटवी मां,
बोर री धनियानी,
थारो देवरो हिरा जङयो ए मां।।


रणछोङ जाणी री अर्ज वीणती,
चरणा शीश निमावे मां,
खेतदान जी चारण पूजे,
दिन रात जी,
बोर री धनियानी,
थारो देवरो हिरा जङयो ए मां।।

See also  जब से देखा तुम्हे जाने क्या हो गया खाटु श्याम भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


रमेश सारण महिमा बणावे,
चरणा शीश निमावे जी,
रमेश सारण महिमा गावे,
हेले हाजिर आओ मां,
बोर री धनियानी,
थारो देवरो हिरा जङयो ए मां।।


बोर री धणियाणी,
थारो देवरो हिरा जड्यो ए मां,
छतर थारे आपरे,
मां मोतियो रो जङाव,
मोटवी मइया रो मन्दिर,
प्यारो घणो लागे मां।।

गायक / प्रेषक लोक गायक रमेश सारण।
बाङमेर, M. 9571547445

Download PDF (बोर री धणियाणी थारो देवरो हिरा जड्यो ए मां)

Download the PDF of song ‘Bor Ri Dhaniyani Tharo Devro Heera Jadyo Maa ‘.

Download PDF: बोर री धणियाणी थारो देवरो हिरा जड्यो ए मां

Bor Ri Dhaniyani Tharo Devro Heera Jadyo Maa Lyrics (English Transliteration)

bora rI dhaNiyANI,
thAro devaro hirA jaDyo e mAM,
Chatara thAre Apare,
mAM motiyo ro ja~NAva,
moTavI maiyA ro mandira,
pyAro ghaNo lAge mAM||


pAvAgaDha sUM AI bhavAnI,
siNadharI re mAMI jI,
moDadAnajI chAraNa ghara,
liyo avatAra jI,
bora rI dhaniyAnI,
thAro devaro hirA ja~Nayo e mAM||


jaga maga jAge jyota,
mAtA bora re mandira mAMI jI,
mevA mishrI rA bhoga lagAve,
charaNA shIsha nimAve mAM,
bora rI dhaniyAnI,
thAro devaro hirA ja~Nayo e mAM||


hAthA re mehaMdI rAchaNI mAM,
chu~Nale ro siNagAra jI,
biChiyA ro jhaNakAra mAtA,
rimajhima karatA Ao jI,
bora rI dhaniyAnI,
thAro devaro hirA ja~Nayo e mAM||


mAthe mukuTa Apare mA.N,
hada sove o mAtA,
khAMDo liyo hAtha mAtA,
siMha chaDhI asavArI mAtA,
bora rI dhaniyAnI,
thAro devaro hirA ja~Nayo e mAM||


pUnama ro thAre melo bharIje,
Ave nara aura nAra jI,
hiroNI jANiyo rI,
kuLa devI moTavI mAM,
bora rI dhaniyAnI,
thAro devaro hirA ja~Nayo e mAM||

See also  सांभर में पूजगौ धाम मंदिर शाकंभरी कौ बडिया Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


raNaCho~Na jANI rI arja vINatI,
charaNA shIsha nimAve mAM,
khetadAna jI chAraNa pUje,
dina rAta jI,
bora rI dhaniyAnI,
thAro devaro hirA ja~Nayo e mAM||


ramesha sAraNa mahimA baNAve,
charaNA shIsha nimAve jI,
ramesha sAraNa mahimA gAve,
hele hAjira Ao mAM,
bora rI dhaniyAnI,
thAro devaro hirA ja~Nayo e mAM||


bora rI dhaNiyANI,
thAro devaro hirA jaDyo e mAM,
Chatara thAre Apare,
mAM motiyo ro ja~NAva,
moTavI maiyA ro mandira,
pyAro ghaNo lAge mAM||

gAyaka / preShaka loka gAyaka ramesha sAraNa|
bA~Namera, M. 9571547445

बोर री धणियाणी थारो देवरो हिरा जड्यो ए मां Video

बोर री धणियाणी थारो देवरो हिरा जड्यो ए मां Video

Browse all bhajans by ramesh saran

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…