डसी गयो काळो रे कुंवर थाने बाग़ में भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
डसी गयो काळो रे कुंवर थाने बाग़ में भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

डसी गयो काळो रे कुंवर थाने बाग़ में भजन लिरिक्स

Dasi Gayo Kalo Re Kunvar Thane Baag Me

डसी गयो काळो रे कुंवर थाने बाग़ में भजन लिरिक्स (हिन्दी)

डसी गयो काळो रे,
कुंवर थाने बाग़ में,
छाती भर आयी लाला,
देखि थारी लाश मैं।।

तर्ज छूप गया कोई रे दूर से पुकार के।


फूल तोडन गयो,
कुँवर म्हारो बाग़ में,
फुलड़ा तोडन लाग्यो,
डस्यो कालों नाग रे,
विपदा पड़ी है म्हाने,
विपदा पड़ी है म्हाने,
देखि थारी लाश मैं,
छाती भर आयी लाला,
देखि थारी लाश मैं।।


माता या थारी रोवे,
पलके तो खोलो,
कबसे रो रही माता,
मुख से तो बोलो,
एक बार कह दो लाला,
एक बार कह दो लाला,
माँ माँ पुकार के,
छाती भर आयी लाला,
देखि थारी लाश मैं।।


लाश को लेकर रानी,
आयी शमशान रे,
अपने हाथो से लाला की,
चिता जो बनाई रे,
नैनो से नीर बरसे,
नैनो से नीर बरसे,
रोये रानी त्रास रे,
छाती भर आयी लाला,
देखि थारी लाश मैं।।


राजा हरिश्चंद्र,
तारावती रानी रे,
बिछड़े हुए है अब,
मिले तीनों प्राणी रे,
ऐसा लिखा था स्वामी,
ऐसा लिखा था स्वामी,
अपने ही भाग में,
छाती भर आयी लाला,
देखि थारी लाश मैं।।


डसी गयो काळो रे,
कुंवर थाने बाग़ में,
छाती भर आयी लाला,
देखि थारी लाश मैं।।

Download PDF (डसी गयो काळो रे कुंवर थाने बाग़ में भजन )

Download the PDF of song ‘Dasi Gayo Kalo Re Kunvar Thane Baag Me ‘.

Download PDF: डसी गयो काळो रे कुंवर थाने बाग़ में भजन

Dasi Gayo Kalo Re Kunvar Thane Baag Me Lyrics (English Transliteration)

DasI gayo kALo re,
kuMvara thAne bAग़ meM,
ChAtI bhara AyI lAlA,
dekhi thArI lAsha maiM||

tarja ChUpa gayA koI re dUra se pukAra ke|


phUla toDana gayo,
ku.Nvara mhAro bAग़ meM,
phulaड़A toDana lAgyo,
Dasyo kAloM nAga re,
vipadA paड़I hai mhAne,
vipadA paड़I hai mhAne,
dekhi thArI lAsha maiM,
ChAtI bhara AyI lAlA,
dekhi thArI lAsha maiM||


mAtA yA thArI rove,
palake to kholo,
kabase ro rahI mAtA,
mukha se to bolo,
eka bAra kaha do lAlA,
eka bAra kaha do lAlA,
mA.N mA.N pukAra ke,
ChAtI bhara AyI lAlA,
dekhi thArI lAsha maiM||


lAsha ko lekara rAnI,
AyI shamashAna re,
apane hAtho se lAlA kI,
chitA jo banAI re,
naino se nIra barase,
naino se nIra barase,
roye rAnI trAsa re,
ChAtI bhara AyI lAlA,
dekhi thArI lAsha maiM||


rAjA harishchaMdra,
tArAvatI rAnI re,
biChaड़e hue hai aba,
mile tInoM prANI re,
aisA likhA thA svAmI,
aisA likhA thA svAmI,
apane hI bhAga meM,
ChAtI bhara AyI lAlA,
dekhi thArI lAsha maiM||


DasI gayo kALo re,
kuMvara thAne bAग़ meM,
ChAtI bhara AyI lAlA,
dekhi thArI lAsha maiM||

डसी गयो काळो रे कुंवर थाने बाग़ में भजन Video

डसी गयो काळो रे कुंवर थाने बाग़ में भजन Video

Browse all bhajans by Sunita Swami

Browse Temples in India