होया करै ना चिंता में काम रै सब का रुखाला बैठ्या श्याम रै Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
होया करै ना चिंता में काम रै सब का रुखाला बैठ्या श्याम रै Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

होया करै ना चिंता में काम रै सब का रुखाला बैठ्या श्याम रै लिरिक्स

Hoya Kare Na Chinta Me Kaam Re

होया करै ना चिंता में काम रै सब का रुखाला बैठ्या श्याम रै लिरिक्स (हिन्दी)

होया करै ना चिंता में काम रै,
सब का रुखाला,
बैठ्या श्याम रै।।

तर्ज होया करै सिर नीचा अभिमान का।


यो भी मेरा वो भी मेरा,
समझै सै दिन रात तू,
ना कोई यहां भाई तेरा,
कद समझै या बात तू,
इब तात तू,
कर दब कै आराम रै,
सुबेरे ही चालां खाटू धाम रै,
होया करे ना चिंता में काम रे,
सब का रुखाला,
बैठ्या श्याम रै।।


चिंता मै चिंतन ना होवै,
तन्नै कै बैरा कोनी,
लोग कहवं सै उमर भी प्यारे,
चिंता मै रह ज्या पौनी,
पड़ ज्या खौनी,
पूंजी आज तमाम रै,
डाक्टर कै जाकै लिकडै घाम रै,
होया करे ना चिंता में काम रे,
सब का रुखाला,
बैठ्या श्याम रै।।


नुगरे नर ना हो किस्सै कै,
गुरु तंवर कह यार सही,
जालान क्यूं ना समझ में आवै,
जीवन का एक सार यही,
तु छोड़ बही,
अब लिख दिल से कलाम रै,
सांवरे का ऊपर,
लिख दे नाम रै,
होया करे ना चिंता में काम रे,
सब का रुखाला,
बैठ्या श्याम रै।।


होया करै ना चिंता में काम रै,
सब का रुखाला,
बैठ्या श्याम रै।।

गायक व भजन लेखक पवन जालान।
9416059499 भिवानी (हरियाणा)

Download PDF (होया करै ना चिंता में काम रै सब का रुखाला बैठ्या श्याम रै)

Download the PDF of song ‘Hoya Kare Na Chinta Me Kaam Re ‘.

See also  लागी तुम संग यारी मेरे बांके बिहारी भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Download PDF: होया करै ना चिंता में काम रै सब का रुखाला बैठ्या श्याम रै

Hoya Kare Na Chinta Me Kaam Re Lyrics (English Transliteration)

hoyA karai nA chiMtA meM kAma rai,
saba kA rukhAlA,
baiThyA shyAma rai||

tarja hoyA karai sira nIchA abhimAna kA|


yo bhI merA vo bhI merA,
samajhai sai dina rAta tU,
nA koI yahAM bhAI terA,
kada samajhai yA bAta tU,
iba tAta tU,
kara daba kai ArAma rai,
subere hI chAlAM khATU dhAma rai,
hoyA kare nA chiMtA meM kAma re,
saba kA rukhAlA,
baiThyA shyAma rai||


chiMtA mai chiMtana nA hovai,
tannai kai bairA konI,
loga kahavaM sai umara bhI pyAre,
chiMtA mai raha jyA paunI,
paDa़ jyA khaunI,
pUMjI Aja tamAma rai,
DAkTara kai jAkai likaDai ghAma rai,
hoyA kare nA chiMtA meM kAma re,
saba kA rukhAlA,
baiThyA shyAma rai||


nugare nara nA ho kissai kai,
guru taMvara kaha yAra sahI,
jAlAna kyUM nA samajha meM Avai,
jIvana kA eka sAra yahI,
tu ChoDa़ bahI,
aba likha dila se kalAma rai,
sAMvare kA Upara,
likha de nAma rai,
hoyA kare nA chiMtA meM kAma re,
saba kA rukhAlA,
baiThyA shyAma rai||


hoyA karai nA chiMtA meM kAma rai,
saba kA rukhAlA,
baiThyA shyAma rai||

gAyaka va bhajana lekhaka pavana jAlAna|
9416059499 bhivAnI (hariyANA)

होया करै ना चिंता में काम रै सब का रुखाला बैठ्या श्याम रै Video

होया करै ना चिंता में काम रै सब का रुखाला बैठ्या श्याम रै Video

Browse all bhajans by pawan jalan

Browse Temples in India