जय माँ पहाड़ी लिरिक्स

jai maa pahaadi

जय माँ पहाड़ी लिरिक्स (हिन्दी)

मेह तो हां थारा टाबर थे हो माँ म्हारी,
जय माँ पहाड़ी जय माँ पहाड़ी

गोद में थारे मैया जीवन है बीत्यो,
थाम के ऊँगली थारो चलनो मैं सीखियो
थारे भरोसे म्हारी सुख दुःख की गाडी
जय माँ पहाड़ी जय माँ पहाड़ी

जद जद भी म्हाने संकट सतावे,
म्हाने नजर बस माँ तू ही आवे,
अखियाँ में म्हारे बसी सूरत माँ थारी,
जय माँ पहाड़ी जय माँ पहाड़ी

थारे ही नाम से म्हारी पहचान है,
मुख पे पहाड़ी माता बस थारो नाम है,
चरना को सोरव मधुकर थारो पुजारी
जय माँ पहाड़ी जय माँ पहाड़ी

Download PDF (जय माँ पहाड़ी)

जय माँ पहाड़ी

Download PDF: जय माँ पहाड़ी

जय माँ पहाड़ी Lyrics Transliteration (English)

meha to hAM thArA TAbara the ho mA.N mhArI,
jaya mA.N pahADa़I jaya mA.N pahADa़I

goda meM thAre maiyA jIvana hai bItyo,
thAma ke U.NgalI thAro chalano maiM sIkhiyo
thAre bharose mhArI sukha duHkha kI gADI
jaya mA.N pahADa़I jaya mA.N pahADa़I

jada jada bhI mhAne saMkaTa satAve,
mhAne najara basa mA.N tU hI Ave,
akhiyA.N meM mhAre basI sUrata mA.N thArI,
jaya mA.N pahADa़I jaya mA.N pahADa़I

thAre hI nAma se mhArI pahachAna hai,
mukha pe pahADa़I mAtA basa thAro nAma hai,
charanA ko sorava madhukara thAro pujArI
jaya mA.N pahADa़I jaya mA.N pahADa़I

जय माँ पहाड़ी Video

जय माँ पहाड़ी Video

Pahari Mata Bhajan: Mhe To Han Thaara Taabar
Singer & Lyricist: Saurabh-Madhukar (Kolkata)
Music Label: Sur Saurabh Industries

Browse Temples in India