लाल लंगोटो हाथ में सोटो, लाल लंगोटो हाथ मे सोटो, Lyrics

lal lagoto hath me soto thari jay ho pawan kumar

लाल लंगोटो हाथ में सोटो, लाल लंगोटो हाथ मे सोटो, Lyrics in Hindi

लाल लंगोटो हाथ में सोटो,
लाल लंगोटो हाथ मे सोटो,
थारी जय जो पवन कुमार,
मैं वारि जाऊँ बालाजी।।

तू राम नाम गुण गाएजा राम की अलख जगायेजा,
सालासर थारो देवरो है,
मेहंदीपुर थारो देवरो है,
थारे नोबत बाजे द्वार,
मैं वारि जाऊँ बालाजी।।

तू राम नाम गुण गाएजा राम की अलख जगायेजा,
चैत्र सुदी पूनम को मेलो,
चैत्र सुदी पूनम को मेलो,
थारे आये भगत हजार,
मैं वारि जाऊँ बालाजी।।

तू राम नाम गुण गाएजा राम की अलख जगायेजा,
तेल सिंदूर चढ़े तन ऊपर,
कोई मंगल और शनिवार,
मैं वारि जाऊँ बालाजी।।

लाल लंगोटो हाथ में सोटो,
थारी जय जो पवन कुमार,
मैं वारि जाऊँ बालाजी।।
थारी जय हो दीनदयाल,

लाल लंगोटो हाथ में सोटो, लाल लंगोटो हाथ मे सोटो, Lyrics Transliteration (English)

laal langoto haath mein soto,
laal langoto haath me soto,
thaaree jay jo pavan kumaar,
main vaari jaoon baalaajee..

too raam naam gun gaeja raam kee alakh jagaayeja,
saalaasar thaaro devaro hai,
mehandeepur thaaro devaro hai,
thaare nobat baaje dvaar,
main vaari jaoon baalaajee..

too raam naam gun gaeja raam kee alakh jagaayeja,
chaitr sudee poonam ko melo,
chaitr sudee poonam ko melo,
thaare aaye bhagat hajaar,
main vaari jaoon baalaajee..

too raam naam gun gaeja raam kee alakh jagaayeja,
tel sindoor chadhe tan oopar,
koee mangal aur shanivaar,
main vaari jaoon baalaajee..

laal langoto haath mein soto,
thaaree jay jo pavan kumaar,
main vaari jaoon baalaajee..
thaaree jay ho deenadayaal,

लाल लंगोटो हाथ में सोटो, लाल लंगोटो हाथ मे सोटो, Video

लाल लंगोटो हाथ में सोटो, लाल लंगोटो हाथ मे सोटो, Video