म्हारी मावड़ी को आयो है सन्देश Lyrics

म्हारी मावड़ी को आयो है सन्देश Lyrics (Hindi)

म्हारी मावड़ी को आयो है सन्देश ले चालो माहने पीहर,
महारी दादी जी को आयो है सन्देश ले चालो माहने पीहर है,

महारो मन में चाहव रावे कब आवे भादो मॉस
कब हो सीता जी से मिलनो हिवड़े में जागी माहरे आस,
ले चालो माहने पीहर में महारी दादी जी को आयो है सन्देश,

दादी महारी भोली भाली जाने ना कोई रीत,
टाबरियां री बात उडी के मावड़ी ली आ ही प्रीत,
ले चालो माहने पीहर में महारी दादी जी को आयो है सन्देश,

अनु मेले पाछी आवा जीब घणो दुःख पाए,
सर पे हाथ फिरावे दाती हिवड़े से लेवे लिपटाये ,
ले चालो माहने पीहर में महारी दादी जी को आयो है सन्देश,

Download PDF (म्हारी मावड़ी को आयो है सन्देश )

म्हारी मावड़ी को आयो है सन्देश

Download PDF: म्हारी मावड़ी को आयो है सन्देश Lyrics

म्हारी मावड़ी को आयो है सन्देश Lyrics Transliteration (English)

mhārī māvaḍhī kō āyō hai sandēśa lē cālō māhanē pīhara,
mahārī dādī jī kō āyō hai sandēśa lē cālō māhanē pīhara hai,

mahārō mana mēṃ cāhava rāvē kaba āvē bhādō mǣsa
kaba hō sītā jī sē milanō hivaḍhē mēṃ jāgī māharē āsa,
lē cālō māhanē pīhara mēṃ mahārī dādī jī kō āyō hai sandēśa,

dādī mahārī bhōlī bhālī jānē nā kōī rīta,
ṭābariyāṃ rī bāta uḍī kē māvaḍhī lī ā hī prīta,
lē cālō māhanē pīhara mēṃ mahārī dādī jī kō āyō hai sandēśa,

anu mēlē pāछī āvā jība ghaṇō duḥkha pāē,
sara pē hātha phirāvē dātī hivaḍhē sē lēvē lipaṭāyē ,
lē cālō māhanē pīhara mēṃ mahārī dādī jī kō āyō hai sandēśa,

See also  तेरे दर उते आके शेरावालिये दिल जान नु नहीं करदा | Lyrics, Video | Durga Bhajans

म्हारी मावड़ी को आयो है सन्देश Video

म्हारी मावड़ी को आयो है सन्देश Video

Browse all bhajans by Saurabh Madhukar

Browse Temples in India