मेणो रा मेला में मीठा घणा बोले भई मने Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
मेणो रा मेला में मीठा घणा बोले भई मने Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

मेणो रा मेला में मीठा घणा बोले भई मने लिरिक्स

Meena Ra Mela Me Meetha Ghana Bole

मेणो रा मेला में मीठा घणा बोले भई मने लिरिक्स (हिन्दी)

मेणो रा मेला में,
मीठा घणा बोले भई मने ए,
मेणा मीठा घणा बोले भई मने ए,
मेणो मेलो थोरे जातरो,
ए भरीयो मेलो भूरीया बाबा रो,
भरीजे रे।।


ए अरे झीण रे झीणलोडा मेणा,
थाने नमता आवे भूरीया,
अरे बाबा मारा थोने,
नमता आवे भूरीया ए बाबा,
मेणो मेलो जातरो ए,
ए भरीयो मेलो भूरीया बाबा रो,
भरीजे रे।।


अरे गाडी रा उतरीया,
नमता आवे भूरीया ए बाबा रे,
थोने नमता आवे रे भूरीया ए बाबा,
मेणो मेलो जातरो ए,
ए भरीयो मेलो भूरीया बाबा रो,
भरीजे रे।।


अरे गाडो रे घूगरीया बांधे,
मेणा घणा नाचे भई मने,
ए मेणा घणा नाचे भई मने,
मेणो मेलो जातरो ए,
ए भरीयो मेलो भूरीया बाबा रो,
भरीजे रे।।


वचनो री रेे बांधोडी गंगा,
मैया आवे भई मने,
ए मेणा गंगा मैया आवे,
भई मने ए,
मेणो मेलो जातरो ए,
ए भरीयो मेलो भूरीया बाबा रो,
भरीजे रे।।


ए अरे बाबा रा मेला मे,
लम्बी हेरी छूटी भई मने,
मेणो लाम्बी हेरी छूटी भई मने,
मेणो मेलो जातरो ए,
ए भरीयो मेलो भूरीया बाबा रो,
भरीजे रे।।


ए अरे वने अखजीये एक लाख,
घर मडाया भूरीया बाबा,
लाख घर तो मंडाया भूरीया बाबा,
मेणा मेलो थोरे जातरो,
ए अरे अखजीया री छाया मे,
आपा आईसक्रीम खावो,
भई मने मेणा आईसक्रीम खावो,
भई मने मेणा मेलो थोरे जातरो,
भरीजे मेलो भूरीया बाबारो भरीजे रे।।

See also  Bhakti Sangeet Hindi Bhakti Song: Mujhe Garz Nahin Hai Saharon Ki


ए अरे मोहन रे कन्हैयो बाबा,
थारा जश गावे,
मारा भूरीया बाबा,
थोरा जश गावे,
भूरीया ए मेणा मेलो जातरो,
भरीजे रे मेलो भूरीया बाबा रो,
भरीजे रे ए थोरा चरनो मे,
ऊबा थोरा मंगल गावु रे,
भूरीया बाबा थोरा जश गावु,
अरे बाबा हिण्डो सोना रो चढावु,
छत्तर चांदी रो चढावु रे,
अरे आवे भगवत वेल आवे,
ईश्वर दडीया रमता आवो रे,
अरे देवु रे जल री नीर देवु,
आवु नान्दीया रा दर्शन करवा दे दे।।


मेणो रा मेला में,
मीठा घणा बोले भई मने ए,
मेणा मीठा घणा बोले भई मने ए,
मेणो मेलो थोरे जातरो,
ए भरीयो मेलो भूरीया बाबा रो,
भरीजे रे।।

गायक संत कन्हैयालाल जी।
प्रेषक मनीष सीरवी
9640557818

Download PDF (मेणो रा मेला में मीठा घणा बोले भई मने)

Download the PDF of song ‘Meena Ra Mela Me Meetha Ghana Bole ‘.

Download PDF: मेणो रा मेला में मीठा घणा बोले भई मने

Meena Ra Mela Me Meetha Ghana Bole Lyrics (English Transliteration)

meNo rA melA meM,
mIThA ghaNA bole bhaI mane e,
meNA mIThA ghaNA bole bhaI mane e,
meNo melo thore jAtaro,
e bharIyo melo bhUrIyA bAbA ro,
bharIje re||


e are jhINa re jhINaloDA meNA,
thAne namatA Ave bhUrIyA,
are bAbA mArA thone,
namatA Ave bhUrIyA e bAbA,
meNo melo jAtaro e,
e bharIyo melo bhUrIyA bAbA ro,
bharIje re||


are gADI rA utarIyA,
namatA Ave bhUrIyA e bAbA re,
thone namatA Ave re bhUrIyA e bAbA,
meNo melo jAtaro e,
e bharIyo melo bhUrIyA bAbA ro,
bharIje re||


are gADo re ghUgarIyA bAMdhe,
meNA ghaNA nAche bhaI mane,
e meNA ghaNA nAche bhaI mane,
meNo melo jAtaro e,
e bharIyo melo bhUrIyA bAbA ro,
bharIje re||

See also  किसी के काम जो आये उसे इंसान कहते हैं Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


vachano rI ree bAMdhoDI gaMgA,
maiyA Ave bhaI mane,
e meNA gaMgA maiyA Ave,
bhaI mane e,
meNo melo jAtaro e,
e bharIyo melo bhUrIyA bAbA ro,
bharIje re||


e are bAbA rA melA me,
lambI herI ChUTI bhaI mane,
meNo lAmbI herI ChUTI bhaI mane,
meNo melo jAtaro e,
e bharIyo melo bhUrIyA bAbA ro,
bharIje re||


e are vane akhajIye eka lAkha,
ghara maDAyA bhUrIyA bAbA,
lAkha ghara to maMDAyA bhUrIyA bAbA,
meNA melo thore jAtaro,
e are akhajIyA rI ChAyA me,
ApA AIsakrIma khAvo,
bhaI mane meNA AIsakrIma khAvo,
bhaI mane meNA melo thore jAtaro,
bharIje melo bhUrIyA bAbAro bharIje re||


e are mohana re kanhaiyo bAbA,
thArA jasha gAve,
mArA bhUrIyA bAbA,
thorA jasha gAve,
bhUrIyA e meNA melo jAtaro,
bharIje re melo bhUrIyA bAbA ro,
bharIje re e thorA charano me,
UbA thorA maMgala gAvu re,
bhUrIyA bAbA thorA jasha gAvu,
are bAbA hiNDo sonA ro chaDhAvu,
Chattara chAMdI ro chaDhAvu re,
are Ave bhagavata vela Ave,
Ishvara daDIyA ramatA Avo re,
are devu re jala rI nIra devu,
Avu nAndIyA rA darshana karavA de de||


meNo rA melA meM,
mIThA ghaNA bole bhaI mane e,
meNA mIThA ghaNA bole bhaI mane e,
meNo melo thore jAtaro,
e bharIyo melo bhUrIyA bAbA ro,
bharIje re||

gAyaka saMta kanhaiyAlAla jI|
preShaka manISha sIravI
9640557818

मेणो रा मेला में मीठा घणा बोले भई मने Video

मेणो रा मेला में मीठा घणा बोले भई मने Video

Browse all bhajans by kanhaiya ji

Browse Temples in India

Recent Posts

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…

ये बाबा तो मेरा रखवाला है लिरिक्स | Shyam Baba Bhajan Lyrics | Rajni Ji Bhakti Song

Ye Baba To Mera Rakhwala Hai एक भावुक और आत्मिक भजन है जो श्याम बाबा की कृपा और संरक्षण की भावना को दर्शाता है। जब जीवन में अंधेरा छा जाए, जब राह न दिखे—तब यही बाबा हमारे साथ होते…

बाबा तेरा प्यार मिला मिल गया जग सारा लिरिक्स | Baba Bhajan Lyrics Hindi | Sunanda Choubisa Bhakti Song

Baba Tera Pyar Mila Mil Gaya Jag Saara एक भावपूर्ण भक्ति गीत है जो भक्ति, आस्था और दिव्य प्रेम से ओतप्रोत है। इस सुंदर भजन को सुनंदा चौबीसा ने मधुर स्वर में गाया है और कपिल शर्मा द्वारा रचित…

गुरु सम दाता नाही जगत के माही लिरिक्स | Guru Bhajan in Hindi | Manohar Parsoya Bhakti Song

Guru Sam Data Nahi Jagat Ke Mahi एक अत्यंत प्रेरणादायक गुरु भजन है जिसे मनोहर परसोया ने स्वरबद्ध किया है। यह भजन गुरु की महिमा, उसकी कृपा, और संसार में गुरु की तुलना न होने वाले दाता के रूप…

म्हारा सतगुरु देवे उपदेश चालो सतसंग में लिरिक्स | Bhajan Lyrics in Hindi | Manohar Parsoya

Mhara Satguru Deve Updesh Chalo Satsang Mein – एक आध्यात्मिक भजन जो जीवन को सत्य और साधना की ओर प्रेरित करता है। यह भजन मनोहर परसोया द्वारा गाया गया है और सत्संग की महिमा, गुरु की कृपा और मानव…