म्हारे एक बड़ो यो अरमान गुरु म्हारो समरत है Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
म्हारे एक बड़ो यो अरमान गुरु म्हारो समरत है Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

म्हारे एक बड़ो यो अरमान गुरु म्हारो समरत है लिरिक्स

Mhare Ek Bado Yo Arman Ke Guru Mharo Samrath Hai

म्हारे एक बड़ो यो अरमान गुरु म्हारो समरत है लिरिक्स (हिन्दी)

म्हारे एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है,
समरत है रे गुरु अमरत है,
म्हारो एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है।।


नहीं जाणु मैं तो जनम मरण को,
नहीं जाणु मैं तो स्वर्ग नरक को,
म्हारे नहीं चौरासी को भान,
की गुरु म्हारो समरत है।
म्हारो एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है।।


नहीं जाणु मैं तो वेद पुराणन,
नहीं बाची मैंने गीता रामायण,
म्हारे नहीं शाश्त्र को ज्ञान,
की गुरु म्हारो समरत है।
म्हारो एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है।।


नहीं जाणु मैं तो नेम धरम को,
कर सकी मैं तो तीरथ बरत को,
म्हारे नहीं खर्चन को दान,
की गुरु म्हारो समरत है।
म्हारो एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है।।


लोग कहे के तू क्यों इतरावे,
कई तो पायो जो तू फूल्यो नी समावे,
वा को कई तो करूँ रे बखान,
की गुरु म्हारो समरत है।
म्हारो एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है।।


नहीं भावे म्हने कोई आडम्बर,
नहीं जाणु मैं तो जादू ने मंतर,
म्हारे एक ही मंत्र महान,
की गुरु म्हारो समरत है।
म्हारो एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है।।


रोके से भी नहीं रुक पावे,
घणी तो छुपाऊं पर छुप नहीं पावे,
म्हारा बस में नहीं या जिबान,
की गुरु म्हारो समरत है।
म्हारो एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है।।


नहीं म्हारे खेती ने नहीं म्हारे पाती,
नहीं म्हारे संगी ने नहीं म्हारे साथी,
म्हारे जनम मरण को साथ,
की गुरु म्हारो समरत है।
म्हारो एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है।।


जहर प्याला ज्याने अमृत बनाया,
साँप टिपारा ज्याने अनत बनाया,
कई जाणे यो सकल जहान,
की गुरु म्हारो समरत है।
म्हारो एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है।।


कोई यूँ कहे के तने नाग डसेगा,
कोई यूँ कहे के तने जहर चढ़ेगा,
म्हारे शरद पूनम को चाँद,
की गुरु म्हारो समरत है।
म्हारो एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है।।


कोई यूँ बतावे बेमौत मरेगा,
कोई यूँ डरावे थने जम पकड़ेगा,
म्हारो कई तो करेगा जमराज,
जब गुरु म्हारो समरत है।
म्हारो एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है।।


म्हारे एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है,
समरत है रे गुरु अमरत है,
म्हारो एक बड़ो यो अरमान,
की गुरु म्हारो समरत है।।

स्वर प्रभु प्रिया जी।

Download PDF (म्हारे एक बड़ो यो अरमान गुरु म्हारो समरत है )

Download the PDF of song ‘Mhare Ek Bado Yo Arman Ke Guru Mharo Samrath Hai ‘.

Download PDF: म्हारे एक बड़ो यो अरमान गुरु म्हारो समरत है

Mhare Ek Bado Yo Arman Ke Guru Mharo Samrath Hai Lyrics (English Transliteration)

mhAre eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai,
samarata hai re guru amarata hai,
mhAro eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai||


nahIM jANu maiM to janama maraNa ko,
nahIM jANu maiM to svarga naraka ko,
mhAre nahIM chaurAsI ko bhAna,
kI guru mhAro samarata hai|
mhAro eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai||


nahIM jANu maiM to veda purANana,
nahIM bAchI maiMne gItA rAmAyaNa,
mhAre nahIM shAshtra ko j~nAna,
kI guru mhAro samarata hai|
mhAro eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai||


nahIM jANu maiM to nema dharama ko,
kara sakI maiM to tIratha barata ko,
mhAre nahIM kharchana ko dAna,
kI guru mhAro samarata hai|
mhAro eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai||


loga kahe ke tU kyoM itarAve,
kaI to pAyo jo tU phUlyo nI samAve,
vA ko kaI to karU.N re bakhAna,
kI guru mhAro samarata hai|
mhAro eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai||


nahIM bhAve mhane koI ADambara,
nahIM jANu maiM to jAdU ne maMtara,
mhAre eka hI maMtra mahAna,
kI guru mhAro samarata hai|
mhAro eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai||


roke se bhI nahIM ruka pAve,
ghaNI to ChupAUM para Chupa nahIM pAve,
mhArA basa meM nahIM yA jibAna,
kI guru mhAro samarata hai|
mhAro eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai||


nahIM mhAre khetI ne nahIM mhAre pAtI,
nahIM mhAre saMgI ne nahIM mhAre sAthI,
mhAre janama maraNa ko sAtha,
kI guru mhAro samarata hai|
mhAro eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai||


jahara pyAlA jyAne amRRita banAyA,
sA.Npa TipArA jyAne anata banAyA,
kaI jANe yo sakala jahAna,
kI guru mhAro samarata hai|
mhAro eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai||


koI yU.N kahe ke tane nAga DasegA,
koI yU.N kahe ke tane jahara chaढ़egA,
mhAre sharada pUnama ko chA.Nda,
kI guru mhAro samarata hai|
mhAro eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai||


koI yU.N batAve bemauta maregA,
koI yU.N DarAve thane jama pakaड़egA,
mhAro kaI to karegA jamarAja,
jaba guru mhAro samarata hai|
mhAro eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai||


mhAre eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai,
samarata hai re guru amarata hai,
mhAro eka baड़o yo aramAna,
kI guru mhAro samarata hai||

svara prabhu priyA jI|

म्हारे एक बड़ो यो अरमान गुरु म्हारो समरत है Video

म्हारे एक बड़ो यो अरमान गुरु म्हारो समरत है Video

Browse Temples in India