संगत कीजै निर्मल साध री मारी हैली भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
संगत कीजै निर्मल साध री मारी हैली भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

संगत कीजै निर्मल साध री मारी हैली भजन लिरिक्स

Sangat Kije Nirmal Sadh Ri Mari Heli

संगत कीजै निर्मल साध री मारी हैली भजन लिरिक्स (हिन्दी)

संगत कीजै निर्मल,
साध री मारी हैली,
आवागमन मिट जाये,
थारो जन्म मरण मिट जाये।।


चन्दन उगो रे,
हरिया बाग में मारी हैली,
खुशी होइ रे वनराय,
आप सुगन्ध ओरो ने,
करे मारी हैली,
सुगन्ध घणी अंग माय।।


बांस उगो रे,
डरे डुंगरे मारी हैली,
झुरन लागी वनराय,
आप बले ओरो ने,
बाले मारी हैली,
कपट गांठ अंग माय।।


दव लागो डरे,
डुंगरे मारी हैली,
मिल गई झालो झाल,
ओर सब पंखैरू,
उङ गया मारी हैली,
हंस राज बैठा आय।।


चन्दन हंस,
मुख बोलीया मारी हैली,
थे क्यू जलो हंसराज,
मै तो जला पांखा,
बायरा मारी हैली,
जङा पियाला माय।।


फल खाया ने,
पान तोङीया मारी हैली,
रमीया डालो डाल,
थे जलो ने मै क्यू,
उबरा मारी हैली,
जिवणो कितरा काल।।


चन्दन हंस रो प्रेम,
देख ने मारी हैली,
दुधा बरसीयो मैह,
कैवे कबीर सा,
धरमीदास ने मारी हैली,
नित नित नवला वैश।।


संगत कीजै निर्मल,
साध री मारी हैली,
आवागमन मिट जाये,
थारो जन्म मरण मिट जाये।।

स्वर प्रकाश माली जी।
प्रेषक राकेश कुमार प्रजापत,
समदड़ी फोन. 9460669324

Download PDF (संगत कीजै निर्मल साध री मारी हैली भजन )

Download the PDF of song ‘Sangat Kije Nirmal Sadh Ri Mari Heli ‘.

Download PDF: संगत कीजै निर्मल साध री मारी हैली भजन

Sangat Kije Nirmal Sadh Ri Mari Heli Lyrics (English Transliteration)

saMgata kIjai nirmala,
sAdha rI mArI hailI,
AvAgamana miTa jAye,
thAro janma maraNa miTa jAye||


chandana ugo re,
hariyA bAga meM mArI hailI,
khushI hoi re vanarAya,
Apa sugandha oro ne,
kare mArI hailI,
sugandha ghaNI aMga mAya||


bAMsa ugo re,
Dare DuMgare mArI hailI,
jhurana lAgI vanarAya,
Apa bale oro ne,
bAle mArI hailI,
kapaTa gAMTha aMga mAya||


dava lAgo Dare,
DuMgare mArI hailI,
mila gaI jhAlo jhAla,
ora saba paMkhairU,
u~Na gayA mArI hailI,
haMsa rAja baiThA Aya||


chandana haMsa,
mukha bolIyA mArI hailI,
the kyU jalo haMsarAja,
mai to jalA pAMkhA,
bAyarA mArI hailI,
ja~NA piyAlA mAya||


phala khAyA ne,
pAna to~NIyA mArI hailI,
ramIyA DAlo DAla,
the jalo ne mai kyU,
ubarA mArI hailI,
jivaNo kitarA kAla||


chandana haMsa ro prema,
dekha ne mArI hailI,
dudhA barasIyo maiha,
kaive kabIra sA,
dharamIdAsa ne mArI hailI,
nita nita navalA vaisha||


saMgata kIjai nirmala,
sAdha rI mArI hailI,
AvAgamana miTa jAye,
thAro janma maraNa miTa jAye||

svara prakAsha mAlI jI|
preShaka rAkesha kumAra prajApata,
samadaड़I phona. 9460669324

संगत कीजै निर्मल साध री मारी हैली भजन Video

संगत कीजै निर्मल साध री मारी हैली भजन Video

Browse Temples in India