श्याम थारी चोकठ पे आया हु मैं हार के | Lyrics, Video | Sanjay Mittal
श्याम थारी चोकठ पे आया हु मैं हार के | Lyrics, Video | Sanjay Mittal

श्याम थारी चोकठ पे आया हु मैं हार के लिरिक्स

shyam thaari chokath pe aaya hu main har ke

श्याम थारी चोकठ पे आया हु मैं हार के लिरिक्स (हिन्दी)

श्याम थारी चोकठ पे आया हु मैं हार के,
लायक बना लो माहरे थारे दरबार के ,

हारियो का साथी ताने दुनिया बतावे है,
देख लो अठी ने कानी लाज माहरी रिजावे है,
कद सु खडू हु बाबा हाथ पसार के,
लायक बना लो माहरे थारे दरबार के ,

थक सु गयो हु बाबा,जग के ज्मेले में,
जियो गबरावे माहरो सोच के अकेले में,
कालजे लगा लो इब थे अवगुण विसार के,
लायक बना लो माहरे थारे दरबार के ,

सुख में तो जग यो सारो साथ निभाबे है,
पण दुखड़े में कोई नीडे नही आवे है
डगमग है नैया म्हारी बिना पतवार के,
लायक बना लो माहरे थारे दरबार के ,

थारो साथ पाके मैं भी जीना सिख जाऊँगा,
जे भी ठुकरा दोगा तो जी नही पाऊंगा
हार के आयो है बीनू दवारे सरकार के,
लायक बना लो माहरे थारे दरबार के ,

Download PDF (श्याम थारी चोकठ पे आया हु मैं हार के)

श्याम थारी चोकठ पे आया हु मैं हार के

Download PDF: श्याम थारी चोकठ पे आया हु मैं हार के

श्याम थारी चोकठ पे आया हु मैं हार के Lyrics Transliteration (English)

shyAma thArI chokaTha pe AyA hu maiM hAra ke,
lAyaka banA lo mAhare thAre darabAra ke ,

hAriyo kA sAthI tAne duniyA batAve hai,
dekha lo aThI ne kAnI lAja mAharI rijAve hai,
kada su khaDU hu bAbA hAtha pasAra ke,
lAyaka banA lo mAhare thAre darabAra ke ,

thaka su gayo hu bAbA,jaga ke jmele meM,
jiyo gabarAve mAharo socha ke akele meM,
kAlaje lagA lo iba the avaguNa visAra ke,
lAyaka banA lo mAhare thAre darabAra ke ,

sukha meM to jaga yo sAro sAtha nibhAbe hai,
paNa dukhaDa़e meM koI nIDe nahI Ave hai
Dagamaga hai naiyA mhArI binA patavAra ke,
lAyaka banA lo mAhare thAre darabAra ke ,

thAro sAtha pAke maiM bhI jInA sikha jAU.NgA,
je bhI ThukarA dogA to jI nahI pAUMgA
hAra ke Ayo hai bInU davAre sarakAra ke,
lAyaka banA lo mAhare thAre darabAra ke ,

श्याम थारी चोकठ पे आया हु मैं हार के Video

श्याम थारी चोकठ पे आया हु मैं हार के Video

Browse Temples in India