थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे, सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे। Lyrics

salasar ke mandir me hanuman viraje re by saurabh madhukar

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे, सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे। Lyrics in Hindi

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे,
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे।
हनुमान विराजे रे बठे बजरंग विराजे रे॥

भारत राजस्थान में जी सालासर एक ग्राम,
सूरज शामी बनो देवरों महमा अप्रम पार।
थारे लाल ध्वजा फेहरावे रे,
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे॥

नारेला की गिनती कोनी बाबा सुवरण छत्र हजार,
दूर देश से दर्शन करने आवे नर और नार।
थारे जात जडूला लादे रे,
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे॥

राम दूत अंजनी के सुत्त का धरे हमेशा ध्यान,
सेवक गण चरणों का चाकर लाज रखो हनुमान।
बाबा बडो पार लगावे रे,
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे॥

जय श्री बालाजी

Download PDF (थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे Bhajans Bhakti Songs)

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे Bhajans Bhakti Songs

Download PDF: थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे Lyrics Bhajans Bhakti Songs

See also  हिंदू जग जाओ भगवा लहराओ Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे, सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे Lyrics Transliteration (English)

thaare jhaanjh nagaada baaje re,
saalaasar ke mandir mein hanumaan viraaje re.
hanumaan viraaje re bathe bajarang viraaje re.

bhaarat raajasthaan mein jee saalaasar ek graam,
sooraj shaamee bano devaron mahama apram paar.
thaare laal dhvaja pheharaave re,
saalaasar ke mandir mein hanumaan viraaje re.

naarela kee ginatee konee baaba suvaran chhatr hajaar,
door desh se darshan karane aave nar aur naar.
thaare jaat jadoola laade re,
saalaasar ke mandir mein hanumaan viraaje re.

raam doot anjanee ke sutt ka dhare hamesha dhyaan,
sevak gan charanon ka chaakar laaj rakho hanumaan.
baaba bado paar lagaave re,
saalaasar ke mandir mein hanumaan viraaje re.

jay shree baalaajee

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे, सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे Video

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे, सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे। Video

Browse all bhajans by Manish Tiwari

Browse Temples in India

Recent Posts

आओ पधारो बाबोसा मन मन्दिर में बाबोसा Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

आओ पधारो बाबोसा मन मन्दिर में बाबोसा लिरिक्स Aao Padharo Babosa Man Mandir Me Babosa आओ पधारो बाबोसा मन मन्दिर में बाबोसा लिरिक्स (हिन्दी) है दुखभंजन, बाबोसा भगवन, तुम्ही प्राण प्यारे, तुम हो जीवन, मन मे यही है कामना,…

NavaGraha Stotram

“Nava” means nine, and “Graha” refers to the planets. The NavaGraha Stotram is a revered hymn composed of nine verses, each dedicated to one of the nine celestial deities that comprise the Navagrahas. These are: Each verse of the…