थारे चरना माहि माहरा चारो तीर्थ धाम | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans
थारे चरना माहि माहरा चारो तीर्थ धाम | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

थारे चरना माहि माहरा चारो तीर्थ धाम लिरिक्स

thare charna maahi mahara charo teerath dhaam

थारे चरना माहि माहरा चारो तीर्थ धाम लिरिक्स (हिन्दी)

प्राणा से भी प्यारो दादी जी थारो धाम,
थारे चरना माहि माहरा चारो  तीर्थ धाम,

पालनहारी दादी पार लगावे,
टाबरिया ने अपने कालजे लगावे,
बांको काम पतावे जो लेवे आ को नाम,
थारे चरना माहि माहरा चारो  तीर्थ धाम,

मंदिरो मवडियो को लागे घणो प्यारो,
माँ की शरण में यो आवे जग सारो,
साँची साँची महिमा सांचो है माँ को धाम,
थारे चरना माहि माहरा चारो  तीर्थ धाम,

कलयुग माहि प्रगति देखो महामाई,
अपने भगत पर किरपा बरसाई,
चरना माहि राहो गावे है थारो श्याम,
थारे चरना माहि माहरा चारो  तीर्थ धाम,

Download PDF (थारे चरना माहि माहरा चारो तीर्थ धाम)

थारे चरना माहि माहरा चारो तीर्थ धाम

Download PDF: थारे चरना माहि माहरा चारो तीर्थ धाम

थारे चरना माहि माहरा चारो तीर्थ धाम Lyrics Transliteration (English)

prANA se bhI pyAro dAdI jI thAro dhAma,
thAre charanA mAhi mAharA chAro  tIrtha dhAma,

pAlanahArI dAdI pAra lagAve,
TAbariyA ne apane kAlaje lagAve,
bAMko kAma patAve jo leve A ko nAma,
thAre charanA mAhi mAharA chAro  tIrtha dhAma,

maMdiro mavaDiyo ko lAge ghaNo pyAro,
mA.N kI sharaNa meM yo Ave jaga sAro,
sA.NchI sA.NchI mahimA sAMcho hai mA.N ko dhAma,
thAre charanA mAhi mAharA chAro  tIrtha dhAma,

kalayuga mAhi pragati dekho mahAmAI,
apane bhagata para kirapA barasAI,
charanA mAhi rAho gAve hai thAro shyAma,
thAre charanA mAhi mAharA chAro  tIrtha dhAma,

थारे चरना माहि माहरा चारो तीर्थ धाम Video

थारे चरना माहि माहरा चारो तीर्थ धाम Video

See also  थे झूलो री म्हारी मायड़ तो मन हरषे | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans
Browse all bhajans by monu more

Browse Temples in India