थारो म्हारो मावड़ी घणी पुराणी प्रीत | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans
थारो म्हारो मावड़ी घणी पुराणी प्रीत | Lyrics, Video | Rani Sati Dadi Bhajans

थारो म्हारो मावड़ी घणी पुराणी प्रीत लिरिक्स

tharo mahari mawadi ghani purani preet

थारो म्हारो मावड़ी घणी पुराणी प्रीत लिरिक्स (हिन्दी)

थारो म्हारो मावड़ी घणी पुराणी प्रीत
केड आवां तो लागे है, जईयां आग्या म्हे तो पीर
थारो म्हारो मावड़ी ………..                        

जठै जठै मैं चालूँ मावड़ी थे तो फूल बिछाओ हो
जी कानी मैं देखूँ मावड़ी नजर मन्ने थे ही आओ
मिलतो रवे दादी म्हाने, इक थारो प्यार दुलार
थारो म्हारो मावड़ी ………..                          

सासरिये में चिंता मावड़ी केड में आराम है
पिहरिये के लाड में दादी बीते चारों याम हैं
म्हारे सासरिये में सगला, सब जावण केड तैयार
थारो म्हारो मावड़ी……………..                  

थारी किरपा से ही मधु को हरयो भरयो परिवार है
थारो जवाईं भी म्हारी दादी करे थारी मनुहार है
थारा टाबरिया भी दादी, बस करै थाने ही याद
थारो म्हारो मावड़ी…………                

विदा होने की जब घड़ी आवे हिवड़ो भर-भर जावे है
आंख्या का पानी मोती बन चरणां में चढ़ जावे है
मन्ने हिवड़े लगाकर दादी, बोली आती रहिज्ये पीर
थारो म्हारो मावड़ी……………….

Download PDF (थारो म्हारो मावड़ी घणी पुराणी प्रीत)

थारो म्हारो मावड़ी घणी पुराणी प्रीत

See also  Payo Ji Me Ne - Mira Bhajan

Download PDF: थारो म्हारो मावड़ी घणी पुराणी प्रीत

थारो म्हारो मावड़ी घणी पुराणी प्रीत Lyrics Transliteration (English)

thAro mhAro mAvaDa़I ghaNI purANI prIta
keDa AvAM to lAge hai, jaIyAM AgyA mhe to pIra
thAro mhAro mAvaDa़I ………..                        

jaThai jaThai maiM chAlU.N mAvaDa़I the to phUla biChAo ho
jI kAnI maiM dekhU.N mAvaDa़I najara manne the hI Ao
milato rave dAdI mhAne, ika thAro pyAra dulAra
thAro mhAro mAvaDa़I ………..                          

sAsariye meM chiMtA mAvaDa़I keDa meM ArAma hai
pihariye ke lADa meM dAdI bIte chAroM yAma haiM
mhAre sAsariye meM sagalA, saba jAvaNa keDa taiyAra
thAro mhAro mAvaDa़I……………..                  

thArI kirapA se hI madhu ko harayo bharayo parivAra hai
thAro javAIM bhI mhArI dAdI kare thArI manuhAra hai
thArA TAbariyA bhI dAdI, basa karai thAne hI yAda
thAro mhAro mAvaDa़I…………                

vidA hone kI jaba ghaDa़I Ave hivaDa़o bhara-bhara jAve hai
AMkhyA kA pAnI motI bana charaNAM meM chaDha़ jAve hai
manne hivaDa़e lagAkara dAdI, bolI AtI rahijye pIra
thAro mhAro mAvaDa़I……………….

थारो म्हारो मावड़ी घणी पुराणी प्रीत Video

थारो म्हारो मावड़ी घणी पुराणी प्रीत Video

Song: tharo mharo mawadi ghani purani preet, ked aanwa toh laage jaiyaan aagya mai toh peer.
Singer: Priyanka Gupta
Lyricist: Madhu Kedia
Category: Heart-touching dadi bhajan

Browse all bhajans by Priyanka Gupta

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…