वारी वारी मारा पुरब धणी थाने मनावन आया रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
वारी वारी मारा पुरब धणी थाने मनावन आया रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

वारी वारी मारा पुरब धणी थाने मनावन आया रे लिरिक्स

Vaari Vaari Mara Purab Dhani

वारी वारी मारा पुरब धणी थाने मनावन आया रे लिरिक्स (हिन्दी)

वारी वारी मारा पुरब धणी,
थाने मनावन आया रे,
वारी वारी मारा पुरब धणी,
थाने मनावन आया रे,
अरे आज रा जमला मे देवता,
रिमझिम करता आवो जी,
वारी वारी म्हारा पुरब धणी।।


अरे हाथ में सोना रो चुटीयो,
पुरबजी रमता आवे ओ,
अरे हाथ में सोना रो चुटीयो,
पुरबजी रमता आवे ओ,
आज रा जमला मे देवता,
रिमझिम करता आवो रे,
अरे आज रा जमला मे देवता,
रिमझिम करता आवो रे,
वारी वारी म्हारा पुरब धणी।।


ए घोडला री असवारी सोवे,
चुटीयो हाथ रे माय ओ,
अरे घोडला री असवारी सोवे,
चुटीयो हाथ रे माय ओ,
अरे धोला धोला वस्त्र सोवे,
फेरे केसरिया पाग ओ,
अरे धोला धोला वस्त्र सोवे,
फेरे केसरिया पाग ओ,
वारी वारी म्हारा पुरब धणी।।


ए अरे धूप धूपेडा करू आरती,
अरे चाढु लीलोडा नारेल ओ,
अरे धूप धूपेडा करू आरती,
चाढु लीलोडा नारेल ओ,
वारी वारी म्हारा पुरब धणी।।


ए पुरबजी आज रे मनाया,
वेगा आवजो हो राज,
ए पुरबजी आज रे मनाया,
वेगा आवजो हो राज,
ए थोरा टाबरीया जोवे आतो,
बाट थे रमता आवजो हो राज।।


ए थारो जालीया बेरा मे,
मंदिर जोर रो हो राज,
ए थारो जालीया बेरा मे,
मंदिर जोर रो हो राज,
अरे थोरा बालुडा तो जोवे थोरी बाट,
ओ पुरबजी वेगा आवजो हो राज।।

See also  मैया रानी आयो थारे द्वार थारी महिमा अपरम्पार Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


ए थोरा काका भाबा बुलावे,
वेगा आवजो हो राज,
ए थोने काका भाबा बुलावे,
वेगा आवजो हो राज,
ओ थोरी बेनडली ने चुनड,
ओडावजो पुरबजी वेगा आवजो हो राज,
ओ थोरी बेनडली ने चुनड,
ओडावजो पुरबजी वेगा आवजो हो राज।।


ए ढोल ने नगाडा,
गेरा बाजता हो राज,
अरे ढोल ने नगाडा,
गेरा बाजता हो राज,
अरे थे तो ढोलो रे धमीडे,
वेगा आवजो पुरबजी,
कुलरा देवता हो राज।।


अरे आतो मांगीलाल सेवक,
वाली विनती हो राज,
अरे आतो मांगीलाल सेवक,
वाली विनती हो राज,
अरे थोरे नित नित चरनो रे माय,
पुरबजी मोटा देवता हो राज,
अरे मारे गहलोत पे लजीया,
राखजो पुरबजी कुलरा देवता हो राज,
अरे गहलोत पे लजीया राखजो,
पुरबजी कुलरा देवता हो राज।।

गायक शंकर टाक जी।
प्रेषक मनीष सीरवी
9640557818

Download PDF (वारी वारी मारा पुरब धणी थाने मनावन आया रे)

Download the PDF of song ‘Vaari Vaari Mara Purab Dhani ‘.

Download PDF: वारी वारी मारा पुरब धणी थाने मनावन आया रे

Vaari Vaari Mara Purab Dhani Lyrics (English Transliteration)

vArI vArI mArA puraba dhaNI,
thAne manAvana AyA re,
vArI vArI mArA puraba dhaNI,
thAne manAvana AyA re,
are Aja rA jamalA me devatA,
rimajhima karatA Avo jI,
vArI vArI mhArA puraba dhaNI||


are hAtha meM sonA ro chuTIyo,
purabajI ramatA Ave o,
are hAtha meM sonA ro chuTIyo,
purabajI ramatA Ave o,
Aja rA jamalA me devatA,
rimajhima karatA Avo re,
are Aja rA jamalA me devatA,
rimajhima karatA Avo re,
vArI vArI mhArA puraba dhaNI||


e ghoDalA rI asavArI sove,
chuTIyo hAtha re mAya o,
are ghoDalA rI asavArI sove,
chuTIyo hAtha re mAya o,
are dholA dholA vastra sove,
phere kesariyA pAga o,
are dholA dholA vastra sove,
phere kesariyA pAga o,
vArI vArI mhArA puraba dhaNI||

See also  बैठा बैठा मोटा मगरा माय ए मारा भूरीया बाबा रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


e are dhUpa dhUpeDA karU AratI,
are chADhu lIloDA nArela o,
are dhUpa dhUpeDA karU AratI,
chADhu lIloDA nArela o,
vArI vArI mhArA puraba dhaNI||


e purabajI Aja re manAyA,
vegA Avajo ho rAja,
e purabajI Aja re manAyA,
vegA Avajo ho rAja,
e thorA TAbarIyA jove Ato,
bATa the ramatA Avajo ho rAja||


e thAro jAlIyA berA me,
maMdira jora ro ho rAja,
e thAro jAlIyA berA me,
maMdira jora ro ho rAja,
are thorA bAluDA to jove thorI bATa,
o purabajI vegA Avajo ho rAja||


e thorA kAkA bhAbA bulAve,
vegA Avajo ho rAja,
e thone kAkA bhAbA bulAve,
vegA Avajo ho rAja,
o thorI benaDalI ne chunaDa,
oDAvajo purabajI vegA Avajo ho rAja,
o thorI benaDalI ne chunaDa,
oDAvajo purabajI vegA Avajo ho rAja||


e Dhola ne nagADA,
gerA bAjatA ho rAja,
are Dhola ne nagADA,
gerA bAjatA ho rAja,
are the to Dholo re dhamIDe,
vegA Avajo purabajI,
kularA devatA ho rAja||


are Ato mAMgIlAla sevaka,
vAlI vinatI ho rAja,
are Ato mAMgIlAla sevaka,
vAlI vinatI ho rAja,
are thore nita nita charano re mAya,
purabajI moTA devatA ho rAja,
are mAre gahalota pe lajIyA,
rAkhajo purabajI kularA devatA ho rAja,
are gahalota pe lajIyA rAkhajo,
purabajI kularA devatA ho rAja||

gAyaka shaMkara TAka jI|
preShaka manISha sIravI
9640557818

वारी वारी मारा पुरब धणी थाने मनावन आया रे Video

वारी वारी मारा पुरब धणी थाने मनावन आया रे Video

Browse all bhajans by shankar tak ji

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…