दुदवर गाँव में बनीयो देवरो सती माताजी रो धाम Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
दुदवर गाँव में बनीयो देवरो सती माताजी रो धाम Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

दुदवर गाँव में बनीयो देवरो सती माताजी रो धाम लिरिक्स

Dudvar Gaon Me Baniyo Devaro Sati Mata Ji Ro Dham

दुदवर गाँव में बनीयो देवरो सती माताजी रो धाम लिरिक्स (हिन्दी)

दुदवर गाँव में बनीयो देवरो,

दोहा बैठी कुल री मावडी,
सती माता कहलाय,
दुदवर गांव में बनीयो देवरो,
मैया दर्शन दीना आय,
जमना बाई थाने पूजता ने,
सेवा करे दिन रात,
जमा जगावे थारे नाम रा,
माँ राखो सिर पर हाथ।


दुदवर गाँव में बनीयो देवरो,
सती माताजी रो धाम,
भगत थारे आवे घणा,
सती माताजी रो धाम,
भगत थारे आवे घणा,
दर्शन ने चालो मैया रे देवरे ओ माँ।।


अरे दूरा देशारा आवे जातरू,
निवन करे नर नार,
सती माँ ने ध्यावे घणा,
निवन करे नर नार,
सती माँ ने ध्यावे घणा,
दर्शन ने चालो रे,
सती माँ रे देवरे ओ माँ।।


अरे ढोल नगाडा बाजे नोपता,
झालर रो झनकार,
माताजी ने ध्यावे घणा,
झालर रो झनकार,
माताजी ने ध्यावे घणा,
अरे नोपत नगाडा बाजे देवरे ओ माँ।।


अरे शाम सवेरे होवे आरती,
ज्योत जागे दिन रात,
सती माँ ने ध्यावे घणा,
ज्योति जागे दिन रात,
सती माँ ने ध्यावे घणा,
अरे ज्योता रे हलकारे,
सती माँ आवजो रे माँ।।


अरे जमना बाई थारी करे सेवना,
सेवा करे दिन रात,
मनावे थाने घणा घणा,
सेवा करे दिन रात,
मनावे थाने घणा घणा,
अरे चरना मे आयो री,
लजीया राखजो ओ माँ।।

See also  सुगना पुकारे रामाराज ने सुगना री पुकार Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


दुदवर गांव मे बनीयो देवरो,
सती माताजी रो धाम,
भगत थारे आवे घणा,
सती माताजी रो धाम,
भगत थारे आवे घणा,
दर्शन ने चालो मैया रे देवरे ओ माँ।।

गायक महेंद्र सिंह जी राठौर।
प्रेषक मनीष सीरवी।
(रायपुर जिला पाली राजस्थान)
9640557818

Download PDF (दुदवर गाँव में बनीयो देवरो सती माताजी रो धाम )

Download the PDF of song ‘Dudvar Gaon Me Baniyo Devaro Sati Mata Ji Ro Dham ‘.

Download PDF: दुदवर गाँव में बनीयो देवरो सती माताजी रो धाम

Dudvar Gaon Me Baniyo Devaro Sati Mata Ji Ro Dham Lyrics (English Transliteration)

dudavara gA.Nva meM banIyo devaro,

dohA baiThI kula rI mAvaDI,
satI mAtA kahalAya,
dudavara gAMva meM banIyo devaro,
maiyA darshana dInA Aya,
jamanA bAI thAne pUjatA ne,
sevA kare dina rAta,
jamA jagAve thAre nAma rA,
mA.N rAkho sira para hAtha|


dudavara gA.Nva meM banIyo devaro,
satI mAtAjI ro dhAma,
bhagata thAre Ave ghaNA,
satI mAtAjI ro dhAma,
bhagata thAre Ave ghaNA,
darshana ne chAlo maiyA re devare o mA.N||


are dUrA deshArA Ave jAtarU,
nivana kare nara nAra,
satI mA.N ne dhyAve ghaNA,
nivana kare nara nAra,
satI mA.N ne dhyAve ghaNA,
darshana ne chAlo re,
satI mA.N re devare o mA.N||


are Dhola nagADA bAje nopatA,
jhAlara ro jhanakAra,
mAtAjI ne dhyAve ghaNA,
jhAlara ro jhanakAra,
mAtAjI ne dhyAve ghaNA,
are nopata nagADA bAje devare o mA.N||


are shAma savere hove AratI,
jyota jAge dina rAta,
satI mA.N ne dhyAve ghaNA,
jyoti jAge dina rAta,
satI mA.N ne dhyAve ghaNA,
are jyotA re halakAre,
satI mA.N Avajo re mA.N||

See also  पीरजी पधारो सतगुरु देव कर जोडा थाने अर्ज करा Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


are jamanA bAI thArI kare sevanA,
sevA kare dina rAta,
manAve thAne ghaNA ghaNA,
sevA kare dina rAta,
manAve thAne ghaNA ghaNA,
are charanA me Ayo rI,
lajIyA rAkhajo o mA.N||


dudavara gAMva me banIyo devaro,
satI mAtAjI ro dhAma,
bhagata thAre Ave ghaNA,
satI mAtAjI ro dhAma,
bhagata thAre Ave ghaNA,
darshana ne chAlo maiyA re devare o mA.N||

gAyaka maheMdra siMha jI rAThaura|
preShaka manISha sIravI|
(rAyapura jilA pAlI rAjasthAna)
9640557818

दुदवर गाँव में बनीयो देवरो सती माताजी रो धाम Video

दुदवर गाँव में बनीयो देवरो सती माताजी रो धाम Video

Browse all bhajans by mahendra singh rathore

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…