आंकड़ा की डोडी में रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
आंकड़ा की डोडी में रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

आंकड़ा की डोडी में रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी लिरिक्स

Aankda Ki Dodi Me Ram Gayo Mharo Nath Jatadhari

आंकड़ा की डोडी में रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी लिरिक्स (हिन्दी)

आंकड़ा की डोडी में,
आंकड़ा की डोडी म,
रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी,
आंकड़ा की डोडी म।।


आंकड़ा की डोडी चडा़वे,
बिलपत्र शिवजी के चडा़वे,
अरे राम वासे भोला र नाथ,
घणा रे राजी,
आंकड़ा की डोडी म,
रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी,
आंकड़ा की डोडी म।।


जो शिवजी को ध्यान लगावें,
वाका पातक पल मे जावे,
अरे राम वापे लेहर करे र,
भोलो लहरी,
आंकड़ा की डोडी म,
रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी,
आंकड़ा की डोडी म।।


जो शिवजी की महिमा गावे,
भूत प्रेत वाके पास न आवे,
अरे राम वाके आनंद हो,
जावे र भारी,
आंकड़ा की डोडी म,
रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी,
आंकड़ा की डोडी म।।


जो भष्मी का तिलक लगावे,
चरण धोई चरणामृत पावे,
अरे राम वाके विघ्न पास,
आवे नाही,
आंकड़ा की डोडी म,
रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी,
आंकड़ा की डोडी म।।


निर्मल तो थारी महिमा गावे,
निर्मल तो थारी महिमा गावे,
अरे राम म्यूजिक मेवाड़ी,
को पडग्यो भारी,
आंकड़ा की डोडी म,
रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी,
आंकड़ा की डोडी म।।


आंकड़ा की डोडी में,
आंकड़ा की डोडी म,
रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी,
आंकड़ा की डोडी म।।

गायक एवं प्रेषक
निर्मल कटारा जी।
9660423600

Download PDF (आंकड़ा की डोडी में रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी)

Download the PDF of song ‘Aankda Ki Dodi Me Ram Gayo Mharo Nath Jatadhari ‘.

Download PDF: आंकड़ा की डोडी में रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी

Aankda Ki Dodi Me Ram Gayo Mharo Nath Jatadhari Lyrics (English Transliteration)

AMkaड़A kI DoDI meM,
AMkaड़A kI DoDI ma,
ramagyo ra mhAro nAtha jaTAdhArI,
AMkaड़A kI DoDI ma||


AMkaड़A kI DoDI chaDA़ve,
bilapatra shivajI ke chaDA़ve,
are rAma vAse bholA ra nAtha,
ghaNA re rAjI,
AMkaड़A kI DoDI ma,
ramagyo ra mhAro nAtha jaTAdhArI,
AMkaड़A kI DoDI ma||


jo shivajI ko dhyAna lagAveM,
vAkA pAtaka pala me jAve,
are rAma vApe lehara kare ra,
bholo laharI,
AMkaड़A kI DoDI ma,
ramagyo ra mhAro nAtha jaTAdhArI,
AMkaड़A kI DoDI ma||


jo shivajI kI mahimA gAve,
bhUta preta vAke pAsa na Ave,
are rAma vAke AnaMda ho,
jAve ra bhArI,
AMkaड़A kI DoDI ma,
ramagyo ra mhAro nAtha jaTAdhArI,
AMkaड़A kI DoDI ma||


jo bhaShmI kA tilaka lagAve,
charaNa dhoI charaNAmRRita pAve,
are rAma vAke vighna pAsa,
Ave nAhI,
AMkaड़A kI DoDI ma,
ramagyo ra mhAro nAtha jaTAdhArI,
AMkaड़A kI DoDI ma||


nirmala to thArI mahimA gAve,
nirmala to thArI mahimA gAve,
are rAma myUjika mevAड़I,
ko paDagyo bhArI,
AMkaड़A kI DoDI ma,
ramagyo ra mhAro nAtha jaTAdhArI,
AMkaड़A kI DoDI ma||


AMkaड़A kI DoDI meM,
AMkaड़A kI DoDI ma,
ramagyo ra mhAro nAtha jaTAdhArI,
AMkaड़A kI DoDI ma||

gAyaka evaM preShaka
nirmala kaTArA jI|
9660423600

आंकड़ा की डोडी में रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी Video

आंकड़ा की डोडी में रमग्यो र म्हारो नाथ जटाधारी Video

Browse all bhajans by nirmal katara ji

Browse Temples in India