दास करे अरदास विनती सुणजो आई मात Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
दास करे अरदास विनती सुणजो आई मात Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

दास करे अरदास विनती सुणजो आई मात लिरिक्स

Daas Kare Ardas Vinati Sunjo Aai Maat

दास करे अरदास विनती सुणजो आई मात लिरिक्स (हिन्दी)

दास करे अरदास विनती,
सुणजो आई मात,
शरने आयोडा री लजीया राखो,
डायलाणा री माँ,
दास करें अरदास विनती,
सुणजो आई मात,
शरने आयोडा री लाज राखो,
बिलाड़ा री माँ।।


घणो में फिरीयो देवी देवता रे,
कोई न करी लीगार माँ,
घणो मे फिरीयो देवी देवता रे,
कोई न करी लीगार,
नाम सुनीयो डायलाने आयो,
सुन लीजो पुकार,
अरे नाम सुनीयो डायलाने आयो,
माँ सुन लीजो पुकार,
दास करे अरदास विनती,
सुणजो आई मात,
शरने आयोडा री लाज राखो,
बिलाड़ा री माँ।।


आगे पीछे कोई न मारे,
नही है आद औलाद,
अरे आगे पीछे कोई न मारे,
नहीं है आद औलाद,
अरे एक टाबरीयो माने दिजो,
बिलाड़ा री माँ,
अरे एक टाबरीयो माने दिजो,
जीजीवड री माँ,
दास करें अरदास विनती,
सुणजो आई मात,
शरने आयोडा री लाज राखो,
बिलाड़ा री माँ।।


ऊंचो मंदिर घणो रूपालो,
थारो आई माँ,
अरे ऊंचो मंदिर घणो रूपालो,
थारो आई माँ,
चढवाने माने शक्ति दिजो,
बिलाड़ा री माँ,
अरे चढवाने माने शक्ति दिजो,
बिलाड़ा री माँ,
दास करें अरदास विनती,
सुणजो आई मात,
शरने आयोडा री लाज राखो,
बिलाड़ा री माँ।।


ओतो थोरो ए जगदम्बा,
मोटो देवरो ए माँ,
ओतो थोरो ए जगदम्बा,
मोटो देवरो ए माँ,
माने टाबरीया जोने ने दर्शन,
देवजो डायलाणा वाली मावडी ए माँ,
माने टाबरीया जोने ने दर्शन देवजो,
डायलाणा वाली मावडी ए माँ।।

See also  राम सिया संग आवजो थारी घणी करूला मनवार भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


ए परचा जीजीवड धाम पर,
डोरा टाकता ए माँ,
अरे परचा जीजीवड धाम पे,
डोरा टाकता ए माँ,
ए राखी राखी बडला वाली,
छाव रे जीजीवड वाली मावडी ए माँ,
राखी राखी रे बडला वाली छाव,
जीजीवड वाली मावडी ए माँ।।


ए माँ डोराबंध आवे है,
थोरे देवरे ए माँ,
ए माँ डोराबंध आवे है,
थोरे देवरे ए माँ,
अरे थे राखो राखो टाबरीया री लाज,
डायलाणा वाली मावडी ए माँ,
अरे थे राखो राखो टाबरीया री लाज,
डायलाणा वाली मावडी ए माँ।।


ए माँ शंकर थारो भजन,
बनावीयो ए माँ,
ए माँ शंकर थारो भजन,
गावतो ए माँ,
अरे ओतो जीजीवड धाम नमतो,
आवतो डायलाणा वाली मावडी ए माँ,
अरे ओतो जीजीवड धाम नमवो,
आवतो डायलाणा वाली मावडी ए माँ,
अरे ओतो थोरो ए जगदम्बा,
मोटो देवरो ए माँ,
अरे ओतो थोरो ए आईमाता,
थोरो देवरो ए माँ,
ए माने तो जोने ने दर्शन देवजो,
डायलाणा वाली मावडी ए माँ,
बिलाड़ा वाली मावडी ए माँ।।

गायक शंकर जी टाक।
प्रेषक मनीष सीरवी
9640557818

Download PDF (दास करे अरदास विनती सुणजो आई मात)

Download the PDF of song ‘Daas Kare Ardas Vinati Sunjo Aai Maat ‘.

Download PDF: दास करे अरदास विनती सुणजो आई मात

Daas Kare Ardas Vinati Sunjo Aai Maat Lyrics (English Transliteration)

dAsa kare aradAsa vinatI,
suNajo AI mAta,
sharane AyoDA rI lajIyA rAkho,
DAyalANA rI mA.N,
dAsa kareM aradAsa vinatI,
suNajo AI mAta,
sharane AyoDA rI lAja rAkho,
bilADa़A rI mA.N||


ghaNo meM phirIyo devI devatA re,
koI na karI lIgAra mA.N,
ghaNo me phirIyo devI devatA re,
koI na karI lIgAra,
nAma sunIyo DAyalAne Ayo,
suna lIjo pukAra,
are nAma sunIyo DAyalAne Ayo,
mA.N suna lIjo pukAra,
dAsa kare aradAsa vinatI,
suNajo AI mAta,
sharane AyoDA rI lAja rAkho,
bilADa़A rI mA.N||

See also  Kalika Amritwani - 8


Age pIChe koI na mAre,
nahI hai Ada aulAda,
are Age pIChe koI na mAre,
nahIM hai Ada aulAda,
are eka TAbarIyo mAne dijo,
bilADa़A rI mA.N,
are eka TAbarIyo mAne dijo,
jIjIvaDa rI mA.N,
dAsa kareM aradAsa vinatI,
suNajo AI mAta,
sharane AyoDA rI lAja rAkho,
bilADa़A rI mA.N||


UMcho maMdira ghaNo rUpAlo,
thAro AI mA.N,
are UMcho maMdira ghaNo rUpAlo,
thAro AI mA.N,
chaDhavAne mAne shakti dijo,
bilADa़A rI mA.N,
are chaDhavAne mAne shakti dijo,
bilADa़A rI mA.N,
dAsa kareM aradAsa vinatI,
suNajo AI mAta,
sharane AyoDA rI lAja rAkho,
bilADa़A rI mA.N||


oto thoro e jagadambA,
moTo devaro e mA.N,
oto thoro e jagadambA,
moTo devaro e mA.N,
mAne TAbarIyA jone ne darshana,
devajo DAyalANA vAlI mAvaDI e mA.N,
mAne TAbarIyA jone ne darshana devajo,
DAyalANA vAlI mAvaDI e mA.N||


e parachA jIjIvaDa dhAma para,
DorA TAkatA e mA.N,
are parachA jIjIvaDa dhAma pe,
DorA TAkatA e mA.N,
e rAkhI rAkhI baDalA vAlI,
ChAva re jIjIvaDa vAlI mAvaDI e mA.N,
rAkhI rAkhI re baDalA vAlI ChAva,
jIjIvaDa vAlI mAvaDI e mA.N||


e mA.N DorAbaMdha Ave hai,
thore devare e mA.N,
e mA.N DorAbaMdha Ave hai,
thore devare e mA.N,
are the rAkho rAkho TAbarIyA rI lAja,
DAyalANA vAlI mAvaDI e mA.N,
are the rAkho rAkho TAbarIyA rI lAja,
DAyalANA vAlI mAvaDI e mA.N||


e mA.N shaMkara thAro bhajana,
banAvIyo e mA.N,
e mA.N shaMkara thAro bhajana,
gAvato e mA.N,
are oto jIjIvaDa dhAma namato,
Avato DAyalANA vAlI mAvaDI e mA.N,
are oto jIjIvaDa dhAma namavo,
Avato DAyalANA vAlI mAvaDI e mA.N,
are oto thoro e jagadambA,
moTo devaro e mA.N,
are oto thoro e AImAtA,
thoro devaro e mA.N,
e mAne to jone ne darshana devajo,
DAyalANA vAlI mAvaDI e mA.N,
bilADa़A vAlI mAvaDI e mA.N||

See also  श्री हनुमान स्तवन | Lyrics, Video | Hanuman Bhajans

gAyaka shaMkara jI TAka|
preShaka manISha sIravI
9640557818

दास करे अरदास विनती सुणजो आई मात Video

दास करे अरदास विनती सुणजो आई मात Video

Browse all bhajans by shankar tak ji

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…