घोटा घोटा मेरे शिवा ने लाया घोटा शिवा ने लाया घोटा मेरे भोले ने लाया घोटा Lyrics

ghota ghota ghota mere shiva ne laya ghota

घोटा घोटा मेरे शिवा ने लाया घोटा शिवा ने लाया घोटा मेरे भोले ने लाया घोटा Lyrics in Hindi

घोटा घोटा मेरे शिवा ने लाया घोटा
शिवा ने लाया घोटा मेरे भोले ने लाया घोटा

जद शिवजी भांग तोड़न लागे
टोकर पे गया छोटा,मेरे शिवा ने घोटा
घोटा घोटा…….

जद शिवजी भांग बिजन लागे
बीज गिर गया मोटा,मेरे शिवा ने लाया घोटा
घोटा घोटा……

जद शिवजी भांग चानन लागे
कपडा पे गया छोटा,मेरे शिवा ने लाया घोटा
घोटा घोटा…..

जद शिवजी भांग पीवण लागे
पी गये सारा लोटा,मेरे शिवा ने लाया घोटा

घोटा घोटा मेरे शिवा ने लाया घोटा शिवा ने लाया घोटा मेरे भोले ने लाया घोटा Lyrics Transliteration (English)

ghota ghota mere shiva ne laaya ghota
shiva ne laaya ghota mere bhole ne laaya ghota

jad shivajee bhaang todan laage
tokar pe gaya chhota,mere shiva ne ghota
ghota ghota…….

jad shivajee bhaang bijan laage
beej gir gaya mota,mere shiva ne laaya ghota
ghota ghota……

jad shivajee bhaang chaanan laage
kapada pe gaya chhota,mere shiva ne laaya ghota
ghota ghota…..

jad shivajee bhaang peevan laage
pee gaye saara lota,mere shiva ne laaya ghota

घोटा घोटा मेरे शिवा ने लाया घोटा शिवा ने लाया घोटा मेरे भोले ने लाया घोटा Video

घोटा घोटा मेरे शिवा ने लाया घोटा शिवा ने लाया घोटा मेरे भोले ने लाया घोटा Video