कितनो बड़ो म्हारो भाग्य है दादी,
थे म्हारी कुलदेवी,

कितनो बड़ो म्हारो भाग्य है दादी,
थे म्हारी कुलदेवी,
सगळा नै राजी राखिजो,
ओ दादी म्हारी रानी सती 

मोटी थे सेठानी हो और जग में थारो नाम है,
बड़ा बड़ा थे कारज सार्या,छोटो सो म्हारो काम है,
अर्जी कर्णो फर्ज म्हारो,जोर कुछ चाले नहीं,
थारी मर्जी के बिना इक पत्तो भी हाले नहीं,
नित उठ थारो ध्यान धरां ए मईया,घनी करां मनुहार,
पलक उघाड़ो जी..ओ दादी म्हारी रानी सती…
सगळा नै राजी राखिजो,ओ दादी म्हारी रानी सती 

दादी म्हारी जिंदगी और दादी ही म्हारा प्राण है,
दादी ही जद रूठगी तो जीने को के काम है,
भूल सारी माफ़ कर द्यो,चरणां स्यूं लेवो लगाय,
ठोकरां खाई बोहोत,अब आके सही रस्तो दिखा,
थारे बिना कईयां जीवस्या ओ दादी,थे ही दिन्या बिसराय,
ओल्यू थारी आवे जी..ओ दादी म्हारी रानी सती…
सगळा नै राजी राखिजो,ओ दादी म्हारी रानी सती 

थारो ही इक आसरो और थां पर दारमदार है,
थारो थोड़ो मुलकनों और म्हारो बेड़ो पार है,
थांसु दादी के कवां,थे ही जगत की मात हो,
भादो में थारो झुंझुनू आऊं,परिवार मेरे साथ हो,
टाबरिया नादान है मईया,सिर पे धरियो हाँथ,
बस यो ही वर माँगा जी..ओ दादी म्हारी रानी सती…

Download PDF (कितनो बड़ो म्हारो भाग्य है दादी,थे म्हारी कुलदेवी,भजन लिरिक्स)

कितनो बड़ो म्हारो भाग्य है दादी,थे म्हारी कुलदेवी,भजन लिरिक्स

Download PDF: कितनो बड़ो म्हारो भाग्य है दादी,थे म्हारी कुलदेवी,भजन लिरिक्स

See also  चांदी की चौकी पर बिठावा जी,रचावा मेहँदी राचणी, Lyrics Bhajans Bhakti Songs

कितनो बड़ो म्हारो भाग्य है दादी,थे म्हारी कुलदेवी, Lyrics Transliteration (English)

kitano bado mhaaro bhaagy hai daadee,
the mhaaree kuladevee,

kitano bado mhaaro bhaagy hai daadee,
the mhaaree kuladevee,
sagala nai raajee raakhijo,
o daadee mhaaree raanee satee

motee the sethaanee ho aur jag mein thaaro naam hai,
bada bada the kaaraj saarya,chhoto so mhaaro kaam hai,
arjee karno pharj mhaaro,jor kuchh chaale nahin,
thaaree marjee ke bina ik patto bhee haale nahin,
nit uth thaaro dhyaan dharaan e maeeya,ghanee karaan manuhaar,
palak ughaado jee..o daadee mhaaree raanee satee…
sagala nai raajee raakhijo,o daadee mhaaree raanee satee

daadee mhaaree jindagee aur daadee hee mhaara praan hai,
daadee hee jad roothagee to jeene ko ke kaam hai,
bhool saaree maaf kar dyo,charanaan syoon levo lagaay,
thokaraan khaee bohot,ab aake sahee rasto dikha,
thaare bina kaeeyaan jeevasya o daadee,the hee dinya bisaraay,
olyoo thaaree aave jee..o daadee mhaaree raanee satee…
sagala nai raajee raakhijo,o daadee mhaaree raanee satee

thaaro hee ik aasaro aur thaan par daaramadaar hai,
thaaro thodo mulakanon aur mhaaro bedo paar hai,
thaansu daadee ke kavaan,the hee jagat kee maat ho,
bhaado mein thaaro jhunjhunoo aaoon,parivaar mere saath ho,
taabariya naadaan hai maeeya,sir pe dhariyo haanth,
bas yo hee var maanga jee..o daadee mhaaree raanee satee…

https://youtu.be/PbSWis7nTio

Browse all bhajans by Saurabh Madhukar

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…