मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन | Lyrics, Video | Krishna Bhajans
मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन लिरिक्स

man mohan mero churaaye gyo ri pyaaro pyaaro mohan

मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन लिरिक्स (हिन्दी)

मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन,

नैनो से बात करे और मुख से कुछ न बोले,
जब जब बोले मीठा मीठा बोले कान में अमृत घोले,
लुक सो सो तीर चलाये गया रे,प्यारो प्यारो मोहन,
मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन,

बहुत रंगीलो बहुत छबीलो बहुत अनुरागी है मोहन,
चन चन चपलीयो रमणी रमका गोपी वलभ मोहन,
लोगो भप्पा का चित चुराओ ,प्यारो प्यारो मोहन,
मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन,

सूंदर श्याम कमल गल लोचन दुःख मोचन है यो ब्रिज राज,
याहा पे आके ऐसे विराजे जैसे इनको ही है राज,
लोको नैना से दिल में समाये गयो री ,प्यारो प्यारो मोहन,
मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन,

Download PDF (मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन)

मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन

Download PDF: मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन

मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन Lyrics Transliteration (English)

mana mAkhana mero churAe gayA rI pyAro pyAro mohana,

naino se bAta kare aura mukha se kuCha na bole,
jaba jaba bole mIThA mIThA bole kAna meM amRRita ghole,
luka so so tIra chalAye gayA re,pyAro pyAro mohana,
mana mAkhana mero churAe gayA rI pyAro pyAro mohana,

bahuta raMgIlo bahuta ChabIlo bahuta anurAgI hai mohana,
chana chana chapalIyo ramaNI ramakA gopI valabha mohana,
logo bhappA kA chita churAo ,pyAro pyAro mohana,
mana mAkhana mero churAe gayA rI pyAro pyAro mohana,

sUMdara shyAma kamala gala lochana duHkha mochana hai yo brija rAja,
yAhA pe Ake aise virAje jaise inako hI hai rAja,
loko nainA se dila meM samAye gayo rI ,pyAro pyAro mohana,
mana mAkhana mero churAe gayA rI pyAro pyAro mohana,

मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन Video

मन माखन मेरो चुराए गया री प्यारो प्यारो मोहन Video

Browse Temples in India