मुनिराज जी रो मेलो भाया जोर को लागे भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
मुनिराज जी रो मेलो भाया जोर को लागे भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

मुनिराज जी रो मेलो भाया जोर को लागे भजन लिरिक्स

Muniraj Ji Ro Melo Bhaya Jor Ko Lage

मुनिराज जी रो मेलो भाया जोर को लागे भजन लिरिक्स (हिन्दी)

मुनिराज जी रो मेलो भाया,
जोर को लागे,
मुनिराज जी रो मेलों भाया,
जोर को लागे,
मुनिराज जी भगतो ने दर्शन देवे,
मुनिराज जी भगतो ने दर्शन देवे,
दर्शन देवे भाया दुखडा हरे,
दर्शन देवे भाया दुखडा हरे,
मुनिराज जी रो मेलों भाया,
जोर को लागे।।


अरे आबू रे पहाडों मे बाबा भक्ति करे,
आबू रे पहाडों मे बाबा भक्ति करे,
अरे गाया चरावता शिव री माला फेरे,
गाया चराता शिव री माला फेरे,
माला फेरे ओ बाबा माला फेरे,
मुनिराज जी रो मेलों भाया,
जोर को लागे।।


अरे छठ सातम आठम आवे,
छठ सातम आठम आवे,
पौष मास रो मेलो भरे,
पौष मास रो मेलो भरे,
अरे मेलो भरे कोई नर नारी आवे,
मेलो भरे नर नारी आवे,
मुनिराज जी रो मेलों भाया,
जोर को लागे।।


अरे श्रावण मास री अमावस्या आवे,
श्रावण मास री अमावस्या आवे,
वास्थानजी मे मेलो भरे,
वास्थानजी मे मेलो भरे,
मेलो भरे लोग दर्शन आवे,
मुनिराज जी रो मेलों भाया,
जोर को लागे।।


अरे आपरी आ धुणी प्यारी लागे,
आपरी आ धुणी प्यारी लागे,
अरे लाखो ही संत तपस्या करे,
लाखो ही संत अटे तप करे तपस्या करे,
संत तपस्या करे तप करे संत तप करे,
मुनिराज जी रो मेलों भाया,
जोर को लागे।।

See also  श्री श्याम शरण में जाकर के भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


अरे चांदनी दसम रो मेलो भरे,
चांदनी दसम रो मेलो भरे,
बग गाँव में सब दर्शन आवे,
बग गाँव में सगला दर्शन आवे,
दर्शन आवे सगला दर्शन आवे,
दर्शन आवे ओ सगला दर्शन आवे,
मुनिराज जी रो मेलों भाया,
जोर को लागे।।


चौधरी प्रकाश थारा गुणला गावे,
अरे मनीष सीरवी भजन बनायो,
अरे बग गाँव सु बालक आवे,
चौधरी प्रकाश थोरा गुण गावे,
अरे गुण गावे ओ बाबा अरज करे,
गुण गावे बाबा अरज करे,
मुनिराज जी रो मेलों भाया,
जोर को लागे।।


मुनिराज जी रो मेलो भाया,
जोर को लागे,
मुनिराज जी रो मेलों भाया,
जोर को लागे,
मुनिराज जी भगतो ने दर्शन देवे,
मुनिराज जी भगतो ने दर्शन देवे,
दर्शन देवे भाया दुखडा हरे,
दर्शन देवे भाया दुखडा हरे,
मुनिराज जी रो मेलों भाया,
जोर को लागे।।

गायक प्रकाश चौधरी (सिरोही) एंव
ओजस्वी गीता गोस्वामी।
प्रेषक / लेखक- मनीष सीरवी।
(रायपुर जिला पाली राजस्थान)
9640557818

Download PDF (मुनिराज जी रो मेलो भाया जोर को लागे भजन )

Download the PDF of song ‘Muniraj Ji Ro Melo Bhaya Jor Ko Lage ‘.

Download PDF: मुनिराज जी रो मेलो भाया जोर को लागे भजन

Muniraj Ji Ro Melo Bhaya Jor Ko Lage Lyrics (English Transliteration)

munirAja jI ro melo bhAyA,
jora ko lAge,
munirAja jI ro meloM bhAyA,
jora ko lAge,
munirAja jI bhagato ne darshana deve,
munirAja jI bhagato ne darshana deve,
darshana deve bhAyA dukhaDA hare,
darshana deve bhAyA dukhaDA hare,
munirAja jI ro meloM bhAyA,
jora ko lAge||


are AbU re pahADoM me bAbA bhakti kare,
AbU re pahADoM me bAbA bhakti kare,
are gAyA charAvatA shiva rI mAlA phere,
gAyA charAtA shiva rI mAlA phere,
mAlA phere o bAbA mAlA phere,
munirAja jI ro meloM bhAyA,
jora ko lAge||

See also  गोरक्ष जोगी नाथ पुकारे मूल मत हारो हर का प्यारा जी Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


are ChaTha sAtama AThama Ave,
ChaTha sAtama AThama Ave,
pauSha mAsa ro melo bhare,
pauSha mAsa ro melo bhare,
are melo bhare koI nara nArI Ave,
melo bhare nara nArI Ave,
munirAja jI ro meloM bhAyA,
jora ko lAge||


are shrAvaNa mAsa rI amAvasyA Ave,
shrAvaNa mAsa rI amAvasyA Ave,
vAsthAnajI me melo bhare,
vAsthAnajI me melo bhare,
melo bhare loga darshana Ave,
munirAja jI ro meloM bhAyA,
jora ko lAge||


are AparI A dhuNI pyArI lAge,
AparI A dhuNI pyArI lAge,
are lAkho hI saMta tapasyA kare,
lAkho hI saMta aTe tapa kare tapasyA kare,
saMta tapasyA kare tapa kare saMta tapa kare,
munirAja jI ro meloM bhAyA,
jora ko lAge||


are chAMdanI dasama ro melo bhare,
chAMdanI dasama ro melo bhare,
baga gA.Nva meM saba darshana Ave,
baga gA.Nva meM sagalA darshana Ave,
darshana Ave sagalA darshana Ave,
darshana Ave o sagalA darshana Ave,
munirAja jI ro meloM bhAyA,
jora ko lAge||


chaudharI prakAsha thArA guNalA gAve,
are manISha sIravI bhajana banAyo,
are baga gA.Nva su bAlaka Ave,
chaudharI prakAsha thorA guNa gAve,
are guNa gAve o bAbA araja kare,
guNa gAve bAbA araja kare,
munirAja jI ro meloM bhAyA,
jora ko lAge||


munirAja jI ro melo bhAyA,
jora ko lAge,
munirAja jI ro meloM bhAyA,
jora ko lAge,
munirAja jI bhagato ne darshana deve,
munirAja jI bhagato ne darshana deve,
darshana deve bhAyA dukhaDA hare,
darshana deve bhAyA dukhaDA hare,
munirAja jI ro meloM bhAyA,
jora ko lAge||

gAyaka prakAsha chaudharI (sirohI) eMva
ojasvI gItA gosvAmI|
preShaka / lekhaka- manISha sIravI|
(rAyapura jilA pAlI rAjasthAna)
9640557818

See also  हंसलो री जोड़ी जग में बिछडी भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

मुनिराज जी रो मेलो भाया जोर को लागे भजन Video

मुनिराज जी रो मेलो भाया जोर को लागे भजन Video

Browse all bhajans by prakash chawdhari

Browse Temples in India

Recent Posts

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-3 : कर्म योग (Bhagavad Gita Chapter 3 in Hindi)

कर्म योग भगवद गीता का तीसरा अध्याय है। इसमें भगवान श्रीकृष्ण अर्जुन को समझाते हैं कि केवल ज्ञान से नहीं, बल्कि निष्काम कर्म से मुक्ति प्राप्त होती है। मनुष्य को अपने कर्तव्य का पालन अवश्य करना चाहिए।जो लोग कर्म…

श्रीमद्भगवद्गीता अध्याय-2 : सांख्य योग (Bhagavad Gita Chapter 2 in Hindi)

सांख्य योग भगवद गीता का दूसरा अध्याय है। इसे गीता का हृदय भी कहा जाता है क्योंकि इसमें आत्मा का स्वरूप, नश्वर और अमर तत्वों का भेद, कर्तव्य पालन का महत्व और निष्काम कर्मयोग की शिक्षा दी गई है।…

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple – Varanasi

Shri Atmavireshwar Mahadev Temple is one of the prominent and sacred Shiva temples in Kashi (Varanasi), Uttar Pradesh. Dedicated to Lord Shiva in the form of Atmavireshwar, this temple is part of the famous Kashi Khand temples mentioned in…

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…

ये बाबा तो मेरा रखवाला है लिरिक्स | Shyam Baba Bhajan Lyrics | Rajni Ji Bhakti Song

Ye Baba To Mera Rakhwala Hai एक भावुक और आत्मिक भजन है जो श्याम बाबा की कृपा और संरक्षण की भावना को दर्शाता है। जब जीवन में अंधेरा छा जाए, जब राह न दिखे—तब यही बाबा हमारे साथ होते…