था बिन दीनानाथ आंगली कुण पकड़सी जी भजन लिरिक्स

था बिन दीनानाथ,
आंगली कुण पकड़सी जी,
कुण पकड़सी जी सांवरा,
कुण पकड़सी जी,

था बिन दिनानाथ,
आंगली कुण पकड़सी जी,
म्हारी पीड़ हरो घनश्याम आज,
थाने आया सरसी जी,

था बिन दिनानाथ,
आंगली कुण पकड़सी जी।।
था बिन म्हारे सिर पर बाबा,
कुंण तो हाथ फिरावे है,

सगळा मुंडो फेर के बैठ्या,
कुंण तो साथ निभावे है,
मजधारा सु बेडो कईया,
मजधारा सु बेडो कईया,

पार उतरसी जी,
था बिन दिनानाथ,
आंगली कुण पकड़सी जी।
म्हारी हालत सेठ सांवरा,

थासु कोन्या छानी रे,
एक बार थे पलक उघाड़ो,
देखो म्हारे कानि रे,
थारे देख्या बिगड़ी म्हारी,

थारे देख्या बिगड़ी म्हारी,
श्याम सुधरसी जी,
था बिन दिनानाथ,
आंगली कुण पकड़सी जी।।

आंख्या सामी घोर अंधेरो,
कुछ ना सूझे आगे श्याम,
ईब के होसी सोच सोच के,
म्हाने तो डर लागे श्याम,

‘हर्ष’ म्हारे आगे को रस्तो,
‘हर्ष’ म्हारे आगे को रस्तो,
श्याम ही करसी जी,
था बिन दिनानाथ,

आंगली कुण पकड़सी जी।।
था बिन दीनानाथ,
आंगली कुण पकड़सी जी,
कुण पकड़सी जी सांवरा,

कुण पकड़सी जी,
था बिन दिनानाथ,
आंगली कुण पकड़सी जी,
म्हारी पीड़ हरो घनश्याम आज,

थाने आया सरसी जी,
था बिन दिनानाथ,
आंगली कुण पकड़सी जी।।

Download PDF (था बिन दीनानाथ आंगली कुण पकड़सी जी in Hindi)

था बिन दीनानाथ आंगली कुण पकड़सी जी in Hindi

Download PDF: था बिन दीनानाथ आंगली कुण पकड़सी जी Lyrics in Hindi

See also  सिर पे हमेशा तेरा हाथ रहा बाबा Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

था बिन दीनानाथ आंगली कुण पकड़सी जी Transliteration (English)

tha bin deenaanaath,
aangalee kun pakadasee jee,
kun pakadasee jee saanvara,
kun pakadasee jee,

tha bin dinaanaath,
aangalee kun pakadasee jee,
mhaaree peed haro
ghanashyaam aaj,

thaane aaya sarasee jee,
tha bin dinaanaath,
aangalee kun pakadasee jee..
tha bin mhaare sir par baaba,

kunn to haath phiraave hai,
sagala mundo pher ke baithya,
kunn to saath nibhaave hai,
majadhaara su bedo kaeeya,

majadhaara su bedo kaeeya,
paar utarasee jee,
tha bin dinaanaath,
aangalee kun pakadasee jee..

mhaaree haalat seth saanvara,
thaasu konya chhaanee re,
ek baar the palak ughaado,
dekho mhaare kaani re,

thaare dekhya bigadee mhaaree,
thaare dekhya bigadee mhaaree,
shyaam sudharasee jee,
tha bin dinaanaath,

aangalee kun pakadasee jee..
aankhya saamee ghor andhero,
kuchh na soojhe aage shyaam,
eeb ke hosee soch soch ke,

mhaane to dar laage shyaam,
‘harsh’ mhaare aage ko rasto,
‘harsh’ mhaare aage ko rasto,
shyaam hee karasee jee,

tha bin dinaanaath,
aangalee kun pakadasee jee..
tha bin deenaanaath,
aangalee kun pakadasee jee,

kun pakadasee jee saanvara,
kun pakadasee jee,
tha bin dinaanaath,
aangalee kun pakadasee jee,

mhaaree peed haro ghanashyaam
aaj, thaane aaya sarasee jee,
tha bin dinaanaath,
aangalee kun pakadasee jee..

Browse Temples in India

Recent Posts

था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

गणपति बप्पा के भक्तों के लिए प्रस्तुत है एक सुंदर राजस्थानी शैली में रचा गया भजन – “था आया सूं सुधरे काज पधारो कीर्तन में गणराज”। इस भजन में भक्त गणराज श्री गणेश जी से निवेदन करता है कि…

शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“शरण में आ पड़ा तेरी प्रभु मुझको भुलाना ना” एक अत्यंत भावुक और आत्मा को छू जाने वाला भजन है, जिसे मधुर स्वर में सुधांशु जी महाराज ने प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत प्रभु श्रीहरि की शरणागति, करुणा…

ओ अवसर हे राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

“ओ अवसर है राम भजन रो सुता कोई मत रिज्यो रे” एक अत्यंत प्रेरणादायक राम भजन है जिसे सुखदेव जी महाराज ने अपनी भावपूर्ण वाणी से प्रस्तुत किया है। यह भक्ति गीत जीवन की नश्वरता और राम नाम की…

ये बाबा तो मेरा रखवाला है लिरिक्स | Shyam Baba Bhajan Lyrics | Rajni Ji Bhakti Song

Ye Baba To Mera Rakhwala Hai एक भावुक और आत्मिक भजन है जो श्याम बाबा की कृपा और संरक्षण की भावना को दर्शाता है। जब जीवन में अंधेरा छा जाए, जब राह न दिखे—तब यही बाबा हमारे साथ होते…

बाबा तेरा प्यार मिला मिल गया जग सारा लिरिक्स | Baba Bhajan Lyrics Hindi | Sunanda Choubisa Bhakti Song

Baba Tera Pyar Mila Mil Gaya Jag Saara एक भावपूर्ण भक्ति गीत है जो भक्ति, आस्था और दिव्य प्रेम से ओतप्रोत है। इस सुंदर भजन को सुनंदा चौबीसा ने मधुर स्वर में गाया है और कपिल शर्मा द्वारा रचित…

गुरु सम दाता नाही जगत के माही लिरिक्स | Guru Bhajan in Hindi | Manohar Parsoya Bhakti Song

Guru Sam Data Nahi Jagat Ke Mahi एक अत्यंत प्रेरणादायक गुरु भजन है जिसे मनोहर परसोया ने स्वरबद्ध किया है। यह भजन गुरु की महिमा, उसकी कृपा, और संसार में गुरु की तुलना न होने वाले दाता के रूप…

म्हारा सतगुरु देवे उपदेश चालो सतसंग में लिरिक्स | Bhajan Lyrics in Hindi | Manohar Parsoya

Mhara Satguru Deve Updesh Chalo Satsang Mein – एक आध्यात्मिक भजन जो जीवन को सत्य और साधना की ओर प्रेरित करता है। यह भजन मनोहर परसोया द्वारा गाया गया है और सत्संग की महिमा, गुरु की कृपा और मानव…