थारे रे दरबार बाबा चाकर मैं बन जावा जी | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
थारे रे दरबार बाबा चाकर मैं बन जावा जी | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

थारे रे दरबार बाबा चाकर मैं बन जावा जी लिरिक्स

thaare re darbar baba chakar main bn jaawa ji

थारे रे दरबार बाबा चाकर मैं बन जावा जी लिरिक्स (हिन्दी)

थारे रे दरबार बाबा चाकर मैं बन जावा जी,
मैं नित उठ दर्शन पावा जी,
थारे रे दरबार बाबा चाकर मैं बन जावा जी,

ये दावनहार हो है दानी ओ बाबा उमीदा तासु घनी,
ये सेठ हो माहका मैं सेवादार हा एहो साँचा धनि,
थारी दर पर आये महांका दुखड़ा भूल जावा जी,
मैं नित उठ दर्शन पावा जी,
थारे रे दरबार

ये रूह ने जानो कल्याण कर जा रो,
थारा परचा धना,
एह जात ना मानो वेद न जानो गावा गुण थारा,
एहो पालनहार थारी हाज़री भजावा जी,
मैं नित उठ दर्शन पावा जी,
थारे रे दरबार

कोई ुरबाना आवे कोई लूट लूट ने आवे अरजा लगावण ने,
कोई निरधनियाँ आवे कोई निर्बलिया आवे मेहर थारी पावन ने,
मुन्ना शैलजा थारे अर्ज लगावा जी मैं नित उठ दर्शन पावा जी,
थारे रे दरबार

Download PDF (थारे रे दरबार बाबा चाकर मैं बन जावा जी)

थारे रे दरबार बाबा चाकर मैं बन जावा जी

Download PDF: थारे रे दरबार बाबा चाकर मैं बन जावा जी

थारे रे दरबार बाबा चाकर मैं बन जावा जी Lyrics Transliteration (English)

thAre re darabAra bAbA chAkara maiM bana jAvA jI,
maiM nita uTha darshana pAvA jI,
thAre re darabAra bAbA chAkara maiM bana jAvA jI,

ye dAvanahAra ho hai dAnI o bAbA umIdA tAsu ghanI,
ye seTha ho mAhakA maiM sevAdAra hA eho sA.NchA dhani,
thArI dara para Aye mahAMkA dukhaDa़A bhUla jAvA jI,
maiM nita uTha darshana pAvA jI,
thAre re darabAra

ye rUha ne jAno kalyANa kara jA ro,
thArA parachA dhanA,
eha jAta nA mAno veda na jAno gAvA guNa thArA,
eho pAlanahAra thArI hAja़rI bhajAvA jI,
maiM nita uTha darshana pAvA jI,
thAre re darabAra

koI urabAnA Ave koI lUTa lUTa ne Ave arajA lagAvaNa ne,
koI niradhaniyA.N Ave koI nirbaliyA Ave mehara thArI pAvana ne,
munnA shailajA thAre arja lagAvA jI maiM nita uTha darshana pAvA jI,
thAre re darabAra

थारे रे दरबार बाबा चाकर मैं बन जावा जी Video

थारे रे दरबार बाबा चाकर मैं बन जावा जी Video

Browse Temples in India