वाह रे वाह रे साँवरिया थारी लीला समझ ना आवे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
वाह रे वाह रे साँवरिया थारी लीला समझ ना आवे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

वाह रे वाह रे साँवरिया थारी लीला समझ ना आवे लिरिक्स

Wah Re Wah Re Sawariya Thari Leela Samajh Na Aave

वाह रे वाह रे साँवरिया थारी लीला समझ ना आवे लिरिक्स (हिन्दी)

वाह रे वाह रे साँवरिया,
थारी लीला समझ ना आवे,
छोड़ के छप्पन भोग खीचड़ो,
छोड़ के छप्पन भोग खीचड़ो,
कर्मा के घर खावे,
वाह रे वाह रे सांवरिया,
थारी लीला समझ ना आवे।।


रुक्मणि भामा कदसे बैठी,
बाट उड़िके थारी,
सेवा में तैयार खड़ी,
रानी पटरानी सारी,
पण तू जिमे कर्मा के घर,
पण तू जिमे कर्मा के घर,
लीला तेरी न्यारी,
वाह रे वाह रे सांवरिया,
थारी लीला समझ ना आवे।।


सीधे साधे जाट की बेटी,
कर्मा भोली भाली,
तेरे आगे धरी प्रेम से,
खिचडली की थाली,
रीझ गयो तू इतने में ही,
रीझ गयो तू इतने में ही,
तेरी बात निराली,
वाह रे वाह रे सांवरिया,
थारी लीला समझ ना आवे।।


बड़भागन है कर्मा थाने,
हाथा से जिमावे,
बड़ा बड़ा जोगी ज्ञानी भी,
ऐसो सुख ना पावे,
प्रेम के वश में तू साँवरिया,
प्रेम के वश में तू साँवरिया,
सोनू यो समझावे,
वाह रे वाह रे सांवरिया,
थारी लीला समझ ना आवे।।


वाह रे वाह रे साँवरिया,
थारी लीला समझ ना आवे,
छोड़ के छप्पन भोग खीचड़ो,
छोड़ के छप्पन भोग खीचड़ो,
कर्मा के घर खावे,
वाह रे वाह रे सांवरिया,
थारी लीला समझ ना आवे।।

स्वर सौरभ मधुकर।

Download PDF (वाह रे वाह रे साँवरिया थारी लीला समझ ना आवे )

Download the PDF of song ‘Wah Re Wah Re Sawariya Thari Leela Samajh Na Aave ‘.

Download PDF: वाह रे वाह रे साँवरिया थारी लीला समझ ना आवे

Wah Re Wah Re Sawariya Thari Leela Samajh Na Aave Lyrics (English Transliteration)

vAha re vAha re sA.NvariyA,
thArI lIlA samajha nA Ave,
Choड़ ke Chappana bhoga khIchaड़o,
Choड़ ke Chappana bhoga khIchaड़o,
karmA ke ghara khAve,
vAha re vAha re sAMvariyA,
thArI lIlA samajha nA Ave||


rukmaNi bhAmA kadase baiThI,
bATa uड़ike thArI,
sevA meM taiyAra khaड़I,
rAnI paTarAnI sArI,
paNa tU jime karmA ke ghara,
paNa tU jime karmA ke ghara,
lIlA terI nyArI,
vAha re vAha re sAMvariyA,
thArI lIlA samajha nA Ave||


sIdhe sAdhe jATa kI beTI,
karmA bholI bhAlI,
tere Age dharI prema se,
khichaDalI kI thAlI,
rIjha gayo tU itane meM hI,
rIjha gayo tU itane meM hI,
terI bAta nirAlI,
vAha re vAha re sAMvariyA,
thArI lIlA samajha nA Ave||


baड़bhAgana hai karmA thAne,
hAthA se jimAve,
baड़A baड़A jogI j~nAnI bhI,
aiso sukha nA pAve,
prema ke vasha meM tU sA.NvariyA,
prema ke vasha meM tU sA.NvariyA,
sonU yo samajhAve,
vAha re vAha re sAMvariyA,
thArI lIlA samajha nA Ave||


vAha re vAha re sA.NvariyA,
thArI lIlA samajha nA Ave,
Choड़ ke Chappana bhoga khIchaड़o,
Choड़ ke Chappana bhoga khIchaड़o,
karmA ke ghara khAve,
vAha re vAha re sAMvariyA,
thArI lIlA samajha nA Ave||

svara saurabha madhukara|

वाह रे वाह रे साँवरिया थारी लीला समझ ना आवे Video

वाह रे वाह रे साँवरिया थारी लीला समझ ना आवे Video

Browse Temples in India