थारे बिन मैया कुण म्हारो है राणीसती दादी भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
थारे बिन मैया कुण म्हारो है राणीसती दादी भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

थारे बिन मैया कुण म्हारो है राणीसती दादी भजन लिरिक्स

Thare Bin Maiya Kun Mharo Hai Dadi Tharo Hi Ab Saharo Hai

थारे बिन मैया कुण म्हारो है राणीसती दादी भजन लिरिक्स (हिन्दी)

थारे बिन मैया कुण म्हारो है,
थारे बिण मैया कुण म्हारो है,
दादी थारो ही अब सहारो है,
दादी थारो ही अब सहारो है।।

तर्ज एक मुलाकात जरुरी है।


आज आओ मैया,
म्हा पे उपकार करो,
कष्ट हर लो अब सारा,
म्हारो उद्धार करो,
मैया सुनो आज अर्जी म्हारी,
करूँ आज अरदास दिल से थारी,
कोई ना म्हारो आज है,
काई से नाही आस है,
इक थारो ही है आसरो,
थारो है विश्वास है,
थारो है विश्वास है,
मनड़ो थाने ही अब पुकारयो है,
दादी थारो ही अब सहारो है,
दादी थारो ही अब सहारो है।।


थारे दर पे म्हे आया,
मन में या आशा ल्याया,
आज तक थारी कृपा से ही,
काम सब होता आया,
माँ थारी शरण ही,
म्हे आवा हरदम,
लुटा दे तू खुशियां,
मिटा दे हर गम,
या जिंदगी की डोर मैया,
थारे ही हाथ है,
मिलेगी सारी खुशियां,
मिले जो थारो साथ है,
मिले जो थारो साथ है,
दास अंकुश माँ थारो प्यारो है,
दादी थारो ही अब सहारो है,
दादी थारो ही अब सहारो है।।


थारे बिन मैया कुण म्हारो है,
थारे बिण मैया कुण म्हारो है,
दादी थारो ही अब सहारो है,
दादी थारो ही अब सहारो है।।

स्वर सौरभ मधुकर।

Download PDF (थारे बिन मैया कुण म्हारो है राणीसती दादी भजन )

Download the PDF of song ‘Thare Bin Maiya Kun Mharo Hai Dadi Tharo Hi Ab Saharo Hai ‘.

Download PDF: थारे बिन मैया कुण म्हारो है राणीसती दादी भजन

Thare Bin Maiya Kun Mharo Hai Dadi Tharo Hi Ab Saharo Hai Lyrics (English Transliteration)

thAre bina maiyA kuNa mhAro hai,
thAre biNa maiyA kuNa mhAro hai,
dAdI thAro hI aba sahAro hai,
dAdI thAro hI aba sahAro hai||

tarja eka mulAkAta jarurI hai|


Aja Ao maiyA,
mhA pe upakAra karo,
kaShTa hara lo aba sArA,
mhAro uddhAra karo,
maiyA suno Aja arjI mhArI,
karU.N Aja aradAsa dila se thArI,
koI nA mhAro Aja hai,
kAI se nAhI Asa hai,
ika thAro hI hai Asaro,
thAro hai vishvAsa hai,
thAro hai vishvAsa hai,
manaड़o thAne hI aba pukArayo hai,
dAdI thAro hI aba sahAro hai,
dAdI thAro hI aba sahAro hai||


thAre dara pe mhe AyA,
mana meM yA AshA lyAyA,
Aja taka thArI kRRipA se hI,
kAma saba hotA AyA,
mA.N thArI sharaNa hI,
mhe AvA haradama,
luTA de tU khushiyAM,
miTA de hara gama,
yA jiMdagI kI Dora maiyA,
thAre hI hAtha hai,
milegI sArI khushiyAM,
mile jo thAro sAtha hai,
mile jo thAro sAtha hai,
dAsa aMkusha mA.N thAro pyAro hai,
dAdI thAro hI aba sahAro hai,
dAdI thAro hI aba sahAro hai||


thAre bina maiyA kuNa mhAro hai,
thAre biNa maiyA kuNa mhAro hai,
dAdI thAro hI aba sahAro hai,
dAdI thAro hI aba sahAro hai||

svara saurabha madhukara|

थारे बिन मैया कुण म्हारो है राणीसती दादी भजन Video

थारे बिन मैया कुण म्हारो है राणीसती दादी भजन Video

Browse Temples in India