आग में से नाग ने बचायो कंवर तेजा रे भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
आग में से नाग ने बचायो कंवर तेजा रे भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

आग में से नाग ने बचायो कंवर तेजा रे भजन लिरिक्स

Aag Me Se Naag Ne Bachayo Kanwar Teja Re

आग में से नाग ने बचायो कंवर तेजा रे भजन लिरिक्स (हिन्दी)

आग में से नाग ने,
बचायो कंवर तेजा रे,
भली की बुरी होय जाय।।


चांदमेर का चोर आवे,
लाछा की गाया ले जावे,
गाया लेवण न जाय,
म्हारा तेजा रे,
भली की बुरी होय जाय।।


लिलण चढ़ने तेजल जावे,
अग्नि जलतो नाग पावे,
आग में से नाग न,
बचाय म्हारा तेजा रे,
भली की बुरी होय जाय।।


नागदेवता रीस खावे,
क्यु म्हारी मोक्ष छुड़ाये,
तन ही ढसुलो में आज,
म्हारा तेजा रे,
भली की बुरी होय जाय।।


वचन देऊ म पाछो आऊ,
लाछा की गाया ले आऊ,
जद लिजो म्हाने खाय
म्हारा तेजा रे,
भली की बुरी होय जाय।।


मीणा संग में लडी लडाई,
लाछा की गाया छुड़वाई,
घायल होकर आई,
म्हारा तेजा रे,
भली की बुरी होय जाय।।


वचना बान्धयो तेजल आयो,
जिभडल्या प नाग खायो,
नाम अमर होई जाय,
म्हारा तेजा रे,
भली की बुरी होय जाय।।


खेड-खेड तेज पुजायो,
रमेश प्रजापत लिखयो भायो,
कुशल राजस्थानी गाय,
म्हारा तेजा रे,
भली की बुरी होय जाय।।


आग में से नाग ने,
बचायो कंवर तेजा रे,
भली की बुरी होय जाय।।

प्रेषक रमेश प्रजापत टोंक।

Download PDF (आग में से नाग ने बचायो कंवर तेजा रे भजन )

Download the PDF of song ‘Aag Me Se Naag Ne Bachayo Kanwar Teja Re ‘.

Download PDF: आग में से नाग ने बचायो कंवर तेजा रे भजन

Aag Me Se Naag Ne Bachayo Kanwar Teja Re Lyrics (English Transliteration)

Aga meM se nAga ne,
bachAyo kaMvara tejA re,
bhalI kI burI hoya jAya||


chAMdamera kA chora Ave,
lAChA kI gAyA le jAve,
gAyA levaNa na jAya,
mhArA tejA re,
bhalI kI burI hoya jAya||


lilaNa chaDha़ne tejala jAve,
agni jalato nAga pAve,
Aga meM se nAga na,
bachAya mhArA tejA re,
bhalI kI burI hoya jAya||


nAgadevatA rIsa khAve,
kyu mhArI mokSha ChuDa़Aye,
tana hI Dhasulo meM Aja,
mhArA tejA re,
bhalI kI burI hoya jAya||


vachana deU ma pACho AU,
lAChA kI gAyA le AU,
jada lijo mhAne khAya
mhArA tejA re,
bhalI kI burI hoya jAya||


mINA saMga meM laDI laDAI,
lAChA kI gAyA ChuDa़vAI,
ghAyala hokara AI,
mhArA tejA re,
bhalI kI burI hoya jAya||


vachanA bAndhayo tejala Ayo,
jibhaDalyA pa nAga khAyo,
nAma amara hoI jAya,
mhArA tejA re,
bhalI kI burI hoya jAya||


kheDa-kheDa teja pujAyo,
ramesha prajApata likhayo bhAyo,
kushala rAjasthAnI gAya,
mhArA tejA re,
bhalI kI burI hoya jAya||


Aga meM se nAga ne,
bachAyo kaMvara tejA re,
bhalI kI burI hoya jAya||

preShaka ramesha prajApata ToMka|

आग में से नाग ने बचायो कंवर तेजा रे भजन Video

आग में से नाग ने बचायो कंवर तेजा रे भजन Video

Browse Temples in India