आसरो दादी थारो है आसरो म्हणे थारो है Lyrics

आसरो दादी थारो है आसरो म्हणे थारो है Lyrics (Hindi)

थारे भोरसे बेठियो मैया कोई न भारो है,
आसरो दादी थारो है आसरो म्हणे थारो है,

नैया मेरी भटक गई है,
थोड़ी थोड़ी चटक गई है,
मझधारा में अटक गई है,
दाराम दार भवानी अब तो,
था पर सारो है,
आसरो दादी थारो है आसरो म्हणे थारो है,

हाथ पकड़ ले दुभ ना जाऊ,
रो रो थाने आज भुलाऊ,
मेरे मन की पीड़ सुनाऊ,
थे ना सुनो तो दुभ ही जा तू,
होर न चारो है,
आसरो दादी थारो है आसरो म्हणे थारो है,

हरष भवानी लाज बचा ले चरना माहि लाज बिठा ले,
टाबरियां ने गले लगा ले जग से थारी हाथ थाम ले तेरे सहरो है,
आसरो दादी थारो है आसरो म्हणे थारो है,

Download PDF (आसरो दादी थारो है आसरो म्हणे थारो है )

आसरो दादी थारो है आसरो म्हणे थारो है

Download PDF: आसरो दादी थारो है आसरो म्हणे थारो है Lyrics

आसरो दादी थारो है आसरो म्हणे थारो है Lyrics Transliteration (English)

thārē bhōrasē bēṭhiyō maiyā kōī na bhārō hai,
āsarō dādī thārō hai āsarō mhaṇē thārō hai,

naiyā mērī bhaṭaka gaī hai,
thōḍhī thōḍhī caṭaka gaī hai,
majhadhārā mēṃ aṭaka gaī hai,
dārāma dāra bhavānī aba tō,
thā para sārō hai,
āsarō dādī thārō hai āsarō mhaṇē thārō hai,

hātha pakaḍha lē dubha nā jāū,
rō rō thānē āja bhulāū,
mērē mana kī pīḍha sunāū,
thē nā sunō tō dubha hī jā tū,
hōra na cārō hai,
āsarō dādī thārō hai āsarō mhaṇē thārō hai,

haraṣa bhavānī lāja bacā lē caranā māhi lāja biṭhā lē,
ṭābariyāṃ nē galē lagā lē jaga sē thārī hātha thāma lē tērē saharō hai,
āsarō dādī thārō hai āsarō mhaṇē thārō hai,

See also  बैठे नजदीक तू सँवारे के तार से तार जुगने लगेगा, देख नजरो से नजरे मिला के तुमसे बाते ये करने लगेगा, Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

आसरो दादी थारो है आसरो म्हणे थारो है Video

आसरो दादी थारो है आसरो म्हणे थारो है Video

Browse all bhajans by kumari Gunjan

Browse Temples in India