ऐकली खड़ी रे मीरा बाई एक्ली खड़ी ओ हो मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही Lyrics

aikli khadi re meera ba aikli khadi rajasthani krishna bhajan

ऐकली खड़ी रे मीरा बाई एक्ली खड़ी ओ हो मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही Lyrics in Hindi

ऐकली खड़ी रे मीरा बाई एक्ली खड़ी ओ हो
मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही
माधव रे मंदिर में मीरा बाई ऐकली खड़ी

थे केहवो तो सांवरा मैं मोर मुकुट बन जाऊं
पेहरण लागे साँवरों रे, मस्तक पर राम जाऊं,  वारे
मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही
माधव रे मंदिर में मीरा बाई ऐकली खड़ी

थे केहवो तो सांवरा मैं काजलियो बन जाऊं
नैन लगावे साँवरों रे, नैना में रम जाऊं,  वारे
मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही
माधव रे मंदिर में मीरा बाई ऐकली खड़ी

थे केहवो तो सांवरा मैं जल जमुना बन जाऊं
न्हावन लागे साँवरों रे, अंग अंग रम जाऊं रे, म्हें तो  
मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही
माधव रे मंदिर में मीरा बाई ऐकली खड़ी

थे केहवो तो सांवरा मैं पुष्प हार बन जाऊं
कंठ में पहरे साँवरों रे, हिवड़ा पर रम जाऊं, म्हें तो
मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही
माधव रे मंदिर में मीरा बाई ऐकली खड़ी

थे केहवो तो सांवरा मैं पग पायल बन जाऊं
नाचन लागे साँवरों रे, चरणा में रम जाऊं, म्हें तो
मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही

Download PDF (ऐकली खड़ी रे मीरा बाई एक्ली खड़ी ओ हो मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही Bhajans Bhakti Songs)

ऐकली खड़ी रे मीरा बाई एक्ली खड़ी ओ हो मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही Bhajans Bhakti Songs

See also  रख लो बाबा श्याम हमें खाटू नगर भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Download PDF: ऐकली खड़ी रे मीरा बाई एक्ली खड़ी ओ हो मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही Lyrics Bhajans Bhakti Songs

ऐकली खड़ी रे मीरा बाई एक्ली खड़ी ओ हो मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही Lyrics Transliteration (English)

aikalee khadee re meera baee eklee khadee o ho
mohan aao to sahee giradhar aao to sahee
maadhav re mandir mein meera baee aikalee khadee

the kehavo to saanvara main mor mukut ban jaoon
peharan laage saanvaron re, mastak par raam jaoon, vaare
mohan aao to sahee giradhar aao to sahee
maadhav re mandir mein meera baee aikalee khadee

the kehavo to saanvara main kaajaliyo ban jaoon
nain lagaave saanvaron re, naina mein ram jaoon, vaare
mohan aao to sahee giradhar aao to sahee
maadhav re mandir mein meera baee aikalee khadee

the kehavo to saanvara main jal jamuna ban jaoon
nhaavan laage saanvaron re, ang ang ram jaoon re, mhen to
mohan aao to sahee giradhar aao to sahee
maadhav re mandir mein meera baee aikalee khadee

the kehavo to saanvara main pushp haar ban jaoon
kanth mein pahare saanvaron re, hivada par ram jaoon, mhen to
mohan aao to sahee giradhar aao to sahee
maadhav re mandir mein meera baee aikalee khadee

the kehavo to saanvara main pag paayal ban jaoon
naachan laage saanvaron re, charana mein ram jaoon, mhen to
mohan aao to sahee giradhar aao to sahee

ऐकली खड़ी रे मीरा बाई एक्ली खड़ी ओ हो मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही Video

ऐकली खड़ी रे मीरा बाई एक्ली खड़ी ओ हो मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही Video

See also  कलयुग का राजा है खाटू का बाबा श्याम भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Browse Temples in India