आँख्या को काजल थारो, होठां की  लाली जी, तो अईया की लटक न पेल्या देखि भाली जी Lyrics

ankhya ko kajal tharo hotho ki lali ji

आँख्या को काजल थारो, होठां की  लाली जी, तो अईया की लटक न पेल्या देखि भाली जी Lyrics in Hindi

आँख्या को काजल थारो, होठां की  लाली जी,
तो अईया की लटक न पेल्या देखि भाली जी
आँख्या को काजल थारो…..

मोर मुकुट की थारे, सोभा घनेरी जी,
तो केसर को टीको,नख बेसर मतवालीजी
आँख्या को काजल थारो,……

काना में कुण्डल थारे,गले में गलपटियो जी,
तो कुण्डल के निचे,झूमे चम् चम् करती बाली जी
आँख्या को काजल थारो,……

हीरो और पन्ना जडियो,हार जड़ाऊ जी
तो कटी पर लटके,लट नागन जैसी काली जी
आँख्या को काजल थारो,……

दुलरी तिलरी भी झूले,बाजूबंद पुच्ची जी
तो फेंटो गुलनारी जापे झीनी झीनी जाली जी
आँख्या को काजल थारो………

पिले पीताम्बर माहि,लहर अनूठी जी
तो रुनक झुनक बाजे,नूपुर नखराली जी
आँख्या को काजल थारो……

श्याम बहादुर थारा,हरजस गावेजी,
तो उजड़ये दिला का दाता थे ही हो वनमाली जी
आँख्या को काजल थारो…….

Download PDF (आँख्या को काजल थारो, होठां की  लाली जी तो अईया की लटक न पेल्या देखि भाली जी Bhajans Bhakti Songs)

आँख्या को काजल थारो, होठां की  लाली जी तो अईया की लटक न पेल्या देखि भाली जी Bhajans Bhakti Songs

Download PDF: आँख्या को काजल थारो, होठां की  लाली जी तो अईया की लटक न पेल्या देखि भाली जी Lyrics Bhajans Bhakti Songs

आँख्या को काजल थारो, होठां की  लाली जी, तो अईया की लटक न पेल्या देखि भाली जी Lyrics Transliteration (English)

aankhya ko kaajal thaaro, hothaan kee laalee jee,
to aeeya kee latak na pelya dekhi bhaalee jee
aankhya ko kaajal thaaro…..

See also  चाहता है साँवरिया कोई ऐसा भी आ जाए भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

mor mukut kee thaare, sobha ghaneree jee,
to kesar ko teeko,nakh besar matavaaleejee
aankhya ko kaajal thaaro,……

kaana mein kundal thaare,gale mein galapatiyo jee,
to kundal ke niche,jhoome cham cham karatee baalee jee
aankhya ko kaajal thaaro,……

heero aur panna jadiyo,haar jadaoo jee
to katee par latake,lat naagan jaisee kaalee jee
aankhya ko kaajal thaaro,……

dularee tilaree bhee jhoole,baajooband puchchee jee
to phento gulanaaree jaape jheenee jheenee jaalee jee
aankhya ko kaajal thaaro………

pile peetaambar maahi,lahar anoothee jee
to runak jhunak baaje,noopur nakharaalee jee
aankhya ko kaajal thaaro……

shyaam bahaadur thaara,harajas gaavejee,
to ujadaye dila ka daata the hee ho vanamaalee jee
aankhya ko kaajal thaaro……..

Browse Temples in India