अरे हंसला रे चुगले चुगले मोतीड़ा रो चून लिरिक्स

are hansla re chugle chugle motida ro chun

अरे हंसला रे चुगले चुगले मोतीड़ा रो चून लिरिक्स (हिन्दी)

अरे हंसला रे चुगले चुगले मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून कांकरिया चुगना छोड़ दे,
अरे हंसला रे चुगले चुगले मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून कांकरिया चुगना छोड़ दे,

अरे हँसला रे बोली बोली कोयल जेड़ा बोल,
कोई कोयल जैड़ा बोल कागा री बोली छोड़ दे,
हँसला रे चाली चाली हंसले वाली चाल,
बगुलां री चाली छोड़ दे अरे हंसला रे, चुगले चुगले,
मोतीड़ा रो चून कोई मोतीड़ा रो चून,
कांकरिया चुगना छोड़ दे,

हंसला रे जीवनो जीवनो जग में दिनड़ा चार,
कोई जुग में दिनड़ा चार माला फेरो हरी रे नाम की,
अरे हँसला रे आयो आयो सावणियै रो मास,
कोई सावणियै रो मास भादवो केडो गाजियों रे,
अरे हंसला रे, चुगले चुगले मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून कांकरिया चुगना छोड़ दे,

अरे हँसला रे बरसे बरसे, मेहड़लो मझधार,
कोई मेहड़लो मझधार हां भरिया रे नाडी नाडिया,
हंसला रे, लेवणो लेवणो राम जी रो नाम,
कोई राम जी रो नाम भजना री बांधो गांठड़ी,
अरे हंसला रे, चुगले चुगले मोतीड़ा रो चून,
कोई मोतीड़ा रो चून कांकरिया चुगना छोड़ दे,

Download PDF (अरे हंसला रे चुगले चुगले मोतीड़ा रो चून)

अरे हंसला रे चुगले चुगले मोतीड़ा रो चून

Download PDF: अरे हंसला रे चुगले चुगले मोतीड़ा रो चून

अरे हंसला रे चुगले चुगले मोतीड़ा रो चून Lyrics Transliteration (English)

are haMsalA re chugale chugale motIDa़A ro chUna,
koI motIDa़A ro chUna kAMkariyA chuganA ChoDa़ de,
are haMsalA re chugale chugale motIDa़A ro chUna,
koI motIDa़A ro chUna kAMkariyA chuganA ChoDa़ de,

are ha.NsalA re bolI bolI koyala jeDa़A bola,
koI koyala jaiDa़A bola kAgA rI bolI ChoDa़ de,
ha.NsalA re chAlI chAlI haMsale vAlI chAla,
bagulAM rI chAlI ChoDa़ de are haMsalA re, chugale chugale,
motIDa़A ro chUna koI motIDa़A ro chUna,
kAMkariyA chuganA ChoDa़ de,

haMsalA re jIvano jIvano jaga meM dinaDa़A chAra,
koI juga meM dinaDa़A chAra mAlA phero harI re nAma kI,
are ha.NsalA re Ayo Ayo sAvaNiyai ro mAsa,
koI sAvaNiyai ro mAsa bhAdavo keDo gAjiyoM re,
are haMsalA re, chugale chugale motIDa़A ro chUna,
koI motIDa़A ro chUna kAMkariyA chuganA ChoDa़ de,

are ha.NsalA re barase barase, mehaDa़lo majhadhAra,
koI mehaDa़lo majhadhAra hAM bhariyA re nADI nADiyA,
haMsalA re, levaNo levaNo rAma jI ro nAma,
koI rAma jI ro nAma bhajanA rI bAMdho gAMThaDa़I,
are haMsalA re, chugale chugale motIDa़A ro chUna,
koI motIDa़A ro chUna kAMkariyA chuganA ChoDa़ de,

अरे हंसला रे चुगले चुगले मोतीड़ा रो चून Video

अरे हंसला रे चुगले चुगले मोतीड़ा रो चून Video

Sunita Swami || हंसला चुगले मोतीड़ा रो चुण || Raju Swami || Hanslo || हँसलो ||

Browse Temples in India