अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से लिरिक्स

are re re main japu tera naam mane teri yaad sataawe se

अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से लिरिक्स (हिन्दी)

अरे रेमेरे खाटू वाले श्याम मने तेरी याद सतावे से
याद सतावे से के अखियाँ भर भर आवे से
अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से

जब से देखी ये सूरत थारी मन में वस् गई ये मूरत प्यारी,
याद में तेरी खाटू आले कुछ नही भावे से
अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से

दर तेरा है सब से ही न्यारा लगता है भगतो को प्यारा,
मंशा पूरी होती उनकी निशान चड़ावे से
अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से

तेरी शरण में जो भी आता मन चाहा फल है वो पाता
भरती है खुशियों से झोली बड़ा हरशावे है
अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से

श्याम तने भी घना ही चाहवे संजय भी यो नीर बहावे
दर्शन देदे इनको बाबा गुण तेरा गावे से
अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से

Download PDF (अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से)

अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से

Download PDF: अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से

अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से Lyrics Transliteration (English)

are remere khATU vAle shyAma mane terI yAda satAve se
yAda satAve se ke akhiyA.N bhara bhara Ave se
are re re maiM japu su terA nAma mane terI yAda satAve se

jaba se dekhI ye sUrata thArI mana meM vas gaI ye mUrata pyArI,
yAda meM terI khATU Ale kuCha nahI bhAve se
are re re maiM japu su terA nAma mane terI yAda satAve se

dara terA hai saba se hI nyArA lagatA hai bhagato ko pyArA,
maMshA pUrI hotI unakI nishAna chaDa़Ave se
are re re maiM japu su terA nAma mane terI yAda satAve se

terI sharaNa meM jo bhI AtA mana chAhA phala hai vo pAtA
bharatI hai khushiyoM se jholI baDa़A harashAve hai
are re re maiM japu su terA nAma mane terI yAda satAve se

shyAma tane bhI ghanA hI chAhave saMjaya bhI yo nIra bahAve
darshana dede inako bAbA guNa terA gAve se
are re re maiM japu su terA nAma mane terI yAda satAve se

अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से Video

अरे रे रे मैं जपु सु तेरा नाम मने तेरी याद सतावे से Video

Song: Mane Teri Yaad Satave Se
Singer:& Writer Veer Sanwra – 9811314681
Music: Raju Chauhan
Video: Anil Kumar
Category: Khatu Shyam Bhajan ( Rajasthani )
Producers: Amresh Bahadur, Ramit Mathur
Label: Yuki

Browse Temples in India