बाबा माहरे से भी हिवड़े रे री बात करलो | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
बाबा माहरे से भी हिवड़े रे री बात करलो | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

बाबा माहरे से भी हिवड़े रे री बात करलो लिरिक्स

baba mahare se bhi hiwde re ri baat karlo

बाबा माहरे से भी हिवड़े रे री बात करलो लिरिक्स (हिन्दी)

बाबा माहरे से भी हिवड़े रे री बात करलो,
थारी चाकरियाँ मैं आज पूरी रात कर ला
देख देख थारी राह ओ महारी आखियाँ तरसी,
थारी ही यादा में सारी रात बरसी,
बाबा माहरे से भी हिवड़े रे री बात करलो,

मनवा पधारी यादे घनी आवे,
बिन थारे माहरा दिल गबरावे,
बिन देखे अब राहा नहीं जावे ओ माहरो बाबा ये दौड़ा चला आवे,
क्यों न मनडे में माहरो थारे वास करो लो
थारी चाकरियाँ मैं आज पूरी रात कर ला

साँसे है जब तक आस करेंगे बाता दिल की ख़ास करेंगे,
प्रेमी जय जय कार करेंगे,
ओ सारा संवारा से प्यार करेंगे,
माहि माहरे पे थोड़ा उपकार करदो
थारी चाकरियाँ मैं आज पूरी रात कर ला

Download PDF (बाबा माहरे से भी हिवड़े रे री बात करलो)

बाबा माहरे से भी हिवड़े रे री बात करलो

Download PDF: बाबा माहरे से भी हिवड़े रे री बात करलो

बाबा माहरे से भी हिवड़े रे री बात करलो Lyrics Transliteration (English)

bAbA mAhare se bhI hivaDa़e re rI bAta karalo,
thArI chAkariyA.N maiM Aja pUrI rAta kara lA
dekha dekha thArI rAha o mahArI AkhiyA.N tarasI,
thArI hI yAdA meM sArI rAta barasI,
bAbA mAhare se bhI hivaDa़e re rI bAta karalo,

manavA padhArI yAde ghanI Ave,
bina thAre mAharA dila gabarAve,
bina dekhe aba rAhA nahIM jAve o mAharo bAbA ye dauDa़A chalA Ave,
kyoM na manaDe meM mAharo thAre vAsa karo lo
thArI chAkariyA.N maiM Aja pUrI rAta kara lA

sA.Nse hai jaba taka Asa kareMge bAtA dila kI kha़Asa kareMge,
premI jaya jaya kAra kareMge,
o sArA saMvArA se pyAra kareMge,
mAhi mAhare pe thoDa़A upakAra karado
thArI chAkariyA.N maiM Aja pUrI rAta kara lA

See also  हमारे बाला जी महराज सभी के कष्ट मिटते है, पिलाते राम नाम की बुटी साब को मस्त बनाते है, Lyrics Bhajans Bhakti Songs

बाबा माहरे से भी हिवड़े रे री बात करलो Video

बाबा माहरे से भी हिवड़े रे री बात करलो Video

Browse Temples in India