भांग मत पीवे भोला नाथ | Lyrics, Video | Shiv Bhajans
भांग मत पीवे भोला नाथ | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

भांग मत पीवे भोला नाथ लिरिक्स

bhaang mt peeve bhola nath aaj tne jyda chad jaayegi

भांग मत पीवे भोला नाथ लिरिक्स (हिन्दी)

भांग मत पीवे भोला नाथ आज तने जयदा चढ़ जा गई,
ओ गोरा भांग की सुन करा मात पीला दे मेरी मस्ती भड़ जायेगी,
ज्यादा चढ़ जायेगी नाथ तने जयदा चढ़ जायगी,
ओ गोरा भांग की सुन करा मात पीला दे मेरी मस्ती भड़ जायेगी,

इंद्राणी ब्रह्माणी लक्ष्मी मेरी हसी उड़ावे,
तेरा भोला रहे नशे में टली कह के मने चिड़ाये,
ठीक ना पीनी भांग दिन रात तने जयदा चढ़ जायेगी,
भांग मत पीवे भोला नाथ आज तने जयदा चढ़ जा गई,

बड़े काम की चीज भांग मने गोरा अपना ली,
गोरा हलाल को ये भंगियाँ शीतल करने वाली,
भांग से बढ़ के न सोगात पीला दे मेरी मस्ती भड़ जायेगी,

तेरी भांग का सांग ओ भोले नहीं समज में आवे,
भर भर लोटे पीवे लिमिट तेरी हद से बढ़ ती जावे,
छोड़ दे भांग मैं जोडू हाथ मगज में ज्यादा चढ़ जायेगी,

भीम सेन भोले भंगियाँ का मेल बड़ा से भारी,
खान पीन की सब चीज में हो वे मिलावट प्यारी,
हे गोरा समज मेरे हालात पी ला दे मेरी मस्ती बढ़ जायेगी,

Download PDF (भांग मत पीवे भोला नाथ)

भांग मत पीवे भोला नाथ

Download PDF: भांग मत पीवे भोला नाथ

भांग मत पीवे भोला नाथ Lyrics Transliteration (English)

bhAMga mata pIve bholA nAtha Aja tane jayadA chaDha़ jA gaI,
o gorA bhAMga kI suna karA mAta pIlA de merI mastI bhaDa़ jAyegI,
jyAdA chaDha़ jAyegI nAtha tane jayadA chaDha़ jAyagI,
o gorA bhAMga kI suna karA mAta pIlA de merI mastI bhaDa़ jAyegI,

iMdrANI brahmANI lakShmI merI hasI uDa़Ave,
terA bholA rahe nashe meM TalI kaha ke mane chiDa़Aye,
ThIka nA pInI bhAMga dina rAta tane jayadA chaDha़ jAyegI,
bhAMga mata pIve bholA nAtha Aja tane jayadA chaDha़ jA gaI,

baDa़e kAma kI chIja bhAMga mane gorA apanA lI,
gorA halAla ko ye bhaMgiyA.N shItala karane vAlI,
bhAMga se baDha़ ke na sogAta pIlA de merI mastI bhaDa़ jAyegI,

terI bhAMga kA sAMga o bhole nahIM samaja meM Ave,
bhara bhara loTe pIve limiTa terI hada se baDha़ tI jAve,
ChoDa़ de bhAMga maiM joDU hAtha magaja meM jyAdA chaDha़ jAyegI,

bhIma sena bhole bhaMgiyA.N kA mela baDa़A se bhArI,
khAna pIna kI saba chIja meM ho ve milAvaTa pyArI,
he gorA samaja mere hAlAta pI lA de merI mastI baDha़ jAyegI,

See also  शिव शिव बोल मनवा शिव शिव बोल Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

भांग मत पीवे भोला नाथ Video

भांग मत पीवे भोला नाथ Video

Browse all bhajans by Bhagwati Sharma

Browse Temples in India