भैरू रो दरबार, ई जग में सबसुं न्यारो हैं,
ओ तो भक्तों रो रखवालो हैं,

भैरू रो दरबार, ई जग में सबसुं न्यारो हैं,
ओ तो भक्तों रो रखवालो हैं,
भैरू रो दरबार, ई जग में सबसुं न्यारो हैं..

भय दुर कर देवे, हर संकट हर लेवे,
भैरू थारो नाम हैं,
भुत प्रेत वाने नजदीक ना आवे,
जठे थारो वास हैं..
तेरे भक्त सभी, भैरू बिन ना चालें गुजारो है,
ओ तो भक्तों रो रखवालो हैं,
भैरू रो दरबार, ई जग में सबसुं न्यारो हैं..

दुःखियों रा दुःख हर्या, जो आया भाव भर्या,
भैरू थारा दरबार मे,
आंधो ने आख्या दी, कोड़ी रा कोड हर्या,
म्हारा सरकार ने..
म्हाने तो भैरु, थारा नाम रो सहारो हैं,
ओ तो भक्तों रो रखवालो हैं,
भैरू रो दरबार, ई जग में सबसुं न्यारो हैं..

भक्तों री या वाणी, घर घर में हैं जानी,
गावा थारा गीत हैं,
विपिन भी ओ केवे, म्हारा जीवन रखवाला,
लागी थासूं प्रीत हैं..
जनम जनम रो साथ, भैरू थाने ही निभानो हैं,
ओ तो भक्तों रो रखवालो हैं,

Download PDF (भैरू रो दरबार, ई जग में सबसुं न्यारो हैं, ओ तो भक्तों रो रखवालो हैं,भजन लिरिक्स)

भैरू रो दरबार, ई जग में सबसुं न्यारो हैं, ओ तो भक्तों रो रखवालो हैं,भजन लिरिक्स

Download PDF: भैरू रो दरबार, ई जग में सबसुं न्यारो हैं, ओ तो भक्तों रो रखवालो हैं,भजन लिरिक्स

भैरू रो दरबार, ई जग में सबसुं न्यारो हैं, ओ तो भक्तों रो रखवालो हैं Lyrics Transliteration (English)

bhairoo ro darabaar, ee jag mein sabasun nyaaro hain,
o to bhakton ro rakhavaalo hain,

bhairoo ro darabaar, ee jag mein sabasun nyaaro hain,
o to bhakton ro rakhavaalo hain,
bhairoo ro darabaar, ee jag mein sabasun nyaaro hain..

bhay dur kar deve, har sankat har leve,
bhairoo thaaro naam hain,
bhut pret vaane najadeek na aave,
jathe thaaro vaas hain..
tere bhakt sabhee, bhairoo bin na chaalen gujaaro hai,
o to bhakton ro rakhavaalo hain,
bhairoo ro darabaar, ee jag mein sabasun nyaaro hain..

duhkhiyon ra duhkh harya, jo aaya bhaav bharya,
bhairoo thaara darabaar me,
aandho ne aakhya dee, kodee ra kod harya,
mhaara sarakaar ne..
mhaane to bhairu, thaara naam ro sahaaro hain,
o to bhakton ro rakhavaalo hain,
bhairoo ro darabaar, ee jag mein sabasun nyaaro hain..

bhakton ree ya vaanee, ghar ghar mein hain jaanee,
gaava thaara geet hain,
vipin bhee o keve, mhaara jeevan rakhavaala,
laagee thaasoon preet hain..
janam janam ro saath, bhairoo thaane hee nibhaano hain,
o to bhakton ro rakhavaalo hain,


Browse Temples in India