भव सागर सू पार उतारो तीन लोक रा नाथ आसरो थारो है Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
भव सागर सू पार उतारो तीन लोक रा नाथ आसरो थारो है Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

भव सागर सू पार उतारो तीन लोक रा नाथ आसरो थारो है लिरिक्स

Bhav Sagar Su Paar Utaro Tin Lok Ra Nath

भव सागर सू पार उतारो तीन लोक रा नाथ आसरो थारो है लिरिक्स (हिन्दी)

भव सागर सू पार उतारो,
तीन लोक रा नाथ,
आसरो थारो है,
भरोसो थारो है।।


आदि देव भोला थाने मनावा,
कैलाश मै धाम आपरो,
मोटो जग मे नाम,
आसरो थारो है,
भरोसो थारो है।।


आप त्रिलोकी वाला नाथ कहावो,
सिवरे सब संसार आपने,
पूजे नर और नार,
आसरो थारो है,
भरोसो थारो है।।

भांग धतूरा थारे भोग चढावा,
दर्शन दो इक बार,
आपने वंदन बारंबार,
आसरो थारो है,
भरोसो थारो है।।


दास अशोक भोला अरजी सूनावे,
सारो सबरा काज जगत में,
म्हारी राखो लाज,
आसरो थारो है,
भरोसो थारो है।।


भव सागर सू पार उतारो,
तीन लोक रा नाथ,
आसरो थारो है,
भरोसो थारो है।।

गायक -प्रवीण व्यास लकडवास।
फ़ोन 8890970310

Download PDF (भव सागर सू पार उतारो तीन लोक रा नाथ आसरो थारो है)

Download the PDF of song ‘Bhav Sagar Su Paar Utaro Tin Lok Ra Nath ‘.

Download PDF: भव सागर सू पार उतारो तीन लोक रा नाथ आसरो थारो है

Bhav Sagar Su Paar Utaro Tin Lok Ra Nath Lyrics (English Transliteration)

bhava sAgara sU pAra utAro,
tIna loka rA nAtha,
Asaro thAro hai,
bharoso thAro hai||


Adi deva bholA thAne manAvA,
kailAsha mai dhAma Aparo,
moTo jaga me nAma,
Asaro thAro hai,
bharoso thAro hai||


Apa trilokI vAlA nAtha kahAvo,
sivare saba saMsAra Apane,
pUje nara aura nAra,
Asaro thAro hai,
bharoso thAro hai||

bhAMga dhatUrA thAre bhoga chaDhAvA,
darshana do ika bAra,
Apane vaMdana bAraMbAra,
Asaro thAro hai,
bharoso thAro hai||


dAsa ashoka bholA arajI sUnAve,
sAro sabarA kAja jagata meM,
mhArI rAkho lAja,
Asaro thAro hai,
bharoso thAro hai||


bhava sAgara sU pAra utAro,
tIna loka rA nAtha,
Asaro thAro hai,
bharoso thAro hai||

gAyaka -pravINa vyAsa lakaDavAsa|
फ़ona 8890970310

भव सागर सू पार उतारो तीन लोक रा नाथ आसरो थारो है Video

भव सागर सू पार उतारो तीन लोक रा नाथ आसरो थारो है Video

Browse all bhajans by pravin vyas

Browse Temples in India