ओ भोला मैं थाने पूछूं बात पहाड़ों में की कर आवङियो Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
ओ भोला मैं थाने पूछूं बात पहाड़ों में की कर आवङियो Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

ओ भोला मैं थाने पूछूं बात पहाड़ों में की कर आवङियो लिरिक्स

Bhola Main Thane Puchu Baat Pahado Me Ki Kar Aavadiyo

ओ भोला मैं थाने पूछूं बात पहाड़ों में की कर आवङियो लिरिक्स (हिन्दी)

ओ भोला मैं थाने पूछूं बात,
पहाड़ों में की कर आवङियो,
ओ गंवरा धूनी धुखे दिन रात,
भक्ति में लीन रेवां ए।।


ओ बाबा संग में भूतों का टोला,
भूतों संग कीकर रेवो ओ,
ओ गंवरा डोरी है हमारे हाथ,
भूत म्हारे कई बिगाङे ओ।।


ओ बाबा सर्प गले रो हार,
सर्पों संग किकर रेवो ओ,
ओ गवंरा पिया जहर का प्याला,
सर्प म्हारो कई बिगड़े ओ।।


ओ बाबा बैठा रे पहाङो रे माई,
नीर थाने कुण पिलावे ओ,
ओ गंवरा सिर पर गंगा की धार,
धार म्हारी प्यास बुझा ओ।।


ओ भोला रोज धरू मैं ध्यान,
बैङो म्हारो पार लगाओ ओ,
रमेश सारण यश गावे,
महादेव रो म्यूजिक प्यारो ओ।।


ओ भोला मैं थाने पूछूं बात,
पहाड़ों में की कर आवङियो,
ओ गंवरा धूनी धुखे दिन रात,
भक्ति में लीन रेवां ए।।

गायक / प्रेषक रमेश सारण बाड़मेर।
9571547445

Download PDF (ओ भोला मैं थाने पूछूं बात पहाड़ों में की कर आवङियो)

Download the PDF of song ‘Bhola Main Thane Puchu Baat Pahado Me Ki Kar Aavadiyo ‘.

Download PDF: ओ भोला मैं थाने पूछूं बात पहाड़ों में की कर आवङियो

Bhola Main Thane Puchu Baat Pahado Me Ki Kar Aavadiyo Lyrics (English Transliteration)

o bholA maiM thAne pUChUM bAta,
pahADa़oM meM kI kara Ava~Niyo,
o gaMvarA dhUnI dhukhe dina rAta,
bhakti meM lIna revAM e||


o bAbA saMga meM bhUtoM kA TolA,
bhUtoM saMga kIkara revo o,
o gaMvarA DorI hai hamAre hAtha,
bhUta mhAre kaI bigA~Ne o||

See also  माँ के चरनों में | Lyrics, Video | Durga Bhajans


o bAbA sarpa gale ro hAra,
sarpoM saMga kikara revo o,
o gavaMrA piyA jahara kA pyAlA,
sarpa mhAro kaI bigaDa़e o||


o bAbA baiThA re pahA~No re mAI,
nIra thAne kuNa pilAve o,
o gaMvarA sira para gaMgA kI dhAra,
dhAra mhArI pyAsa bujhA o||


o bholA roja dharU maiM dhyAna,
bai~No mhAro pAra lagAo o,
ramesha sAraNa yasha gAve,
mahAdeva ro myUjika pyAro o||


o bholA maiM thAne pUChUM bAta,
pahADa़oM meM kI kara Ava~Niyo,
o gaMvarA dhUnI dhukhe dina rAta,
bhakti meM lIna revAM e||

gAyaka / preShaka ramesha sAraNa bAड़mera|
9571547445

ओ भोला मैं थाने पूछूं बात पहाड़ों में की कर आवङियो Video

ओ भोला मैं थाने पूछूं बात पहाड़ों में की कर आवङियो Video

Browse all bhajans by ramesh saran

Browse Temples in India