भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से | Lyrics, Video | Shiv Bhajans
भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से लिरिक्स

bhole ki kawad lyaave haridwar se

भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से लिरिक्स (हिन्दी)

बम बम बोल के चलो रे दिल खोल के,
भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से बुलावे भोला प्यार से,

मस्त महीना सावन भोले का आया भोले ने भगतो को दर पे भुलाया,
ये भंगियाँ घुटाके के मूड बना के,
भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से बुलावे भोला प्यार से,

हर कावड़ियाँ बम बम बोल रहा से,
भोले की मस्ती में दिल डोल रहा से,
ख़ुशी की वेला से भगतो का रेला से,
भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से बुलावे भोला प्यार से,

सुमित कवर भी हो गया भोले का दीवाना,
उमा शंकर गा गया जो गाना झूमे रहो बम बोला भांग का खा गोला,
भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से बुलावे भोला प्यार से,

Download PDF (भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से)

भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से

Download PDF: भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से

भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से Lyrics Transliteration (English)

bama bama bola ke chalo re dila khola ke,
bhole kI kAvaDa़ lyAve haridvAra se bulAve bholA pyAra se,

masta mahInA sAvana bhole kA AyA bhole ne bhagato ko dara pe bhulAyA,
ye bhaMgiyA.N ghuTAke ke mUDa banA ke,
bhole kI kAvaDa़ lyAve haridvAra se bulAve bholA pyAra se,

hara kAvaDa़iyA.N bama bama bola rahA se,
bhole kI mastI meM dila Dola rahA se,
kha़ushI kI velA se bhagato kA relA se,
bhole kI kAvaDa़ lyAve haridvAra se bulAve bholA pyAra se,

sumita kavara bhI ho gayA bhole kA dIvAnA,
umA shaMkara gA gayA jo gAnA jhUme raho bama bolA bhAMga kA khA golA,
bhole kI kAvaDa़ lyAve haridvAra se bulAve bholA pyAra se,

भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से Video

भोले की कावड़ ल्यावे हरिद्वार से Video

Browse Temples in India