भोले मैं तो पीहर जाऊगी | Lyrics, Video | Shiv Bhajans
भोले मैं तो पीहर जाऊगी | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

भोले मैं तो पीहर जाऊगी लिरिक्स

bhole main to pihar jaaugi

भोले मैं तो पीहर जाऊगी लिरिक्स (हिन्दी)

उठा के झोला मैं अपना भोले मैं तो पीहर जाऊगी,
है तेरा पेटा भरता न मैं भांग घोट ती मर जाउंगी,

न मन्ने छोड़ के जा गोरा मेरी सुनी हो जे ढाहनी रे,
थोड़ी थोड़ी पिया करू खुद घोट भांग मेरी रानी रे,

भांग पीन की भोले तेरी ाददात माड़ी से,
है तेरी भांग के कारण गोरा सूखती जा रही से,
ये भांग न छोड़े गा भोले फिर लौट के मैं न आउंगी,
है तेरा पेटा भरता न मैं भांग घोट ती मर जाउंगी,

तेरी मानु गोरा बात रे तेरी ाददात से ये मोती,
है मने छोड़ के जावन की तने बात करि है खोटी,
जाना से तो जा गोरा ना बात तने मेरी मानी रे,
थोड़ी थोड़ी पिया करू खुद घोट भांग मेरी रानी रे,

माफ़ करदे भोले नाथ मैं न पीहर जाऊगी,
तू कदे कदे रे पिया कर मैं बस यो चाहुगी,
विशाल ठाकुर ने भोले मैं दर्शन देके आउंगी,
है तेरा पेटा भरता न मैं भांग घोट ती मर जाउंगी,

सामन सामन गोरा रह वे भांग की घुट लगाउ गा,
है तेरे बिना मेरी गोरा रे क्यों तरजि पाउगा,
मस्तापुर इस गांव में मेरी कावड़ लागे प्यारी रे,
थोड़ी थोड़ी पिया करू खुद घोट भांग मेरी रानी रे,

Download PDF (भोले मैं तो पीहर जाऊगी)

भोले मैं तो पीहर जाऊगी

Download PDF: भोले मैं तो पीहर जाऊगी

भोले मैं तो पीहर जाऊगी Lyrics Transliteration (English)

uThA ke jholA maiM apanA bhole maiM to pIhara jAUgI,
hai terA peTA bharatA na maiM bhAMga ghoTa tI mara jAuMgI,

na manne ChoDa़ ke jA gorA merI sunI ho je DhAhanI re,
thoDa़I thoDa़I piyA karU khuda ghoTa bhAMga merI rAnI re,

bhAMga pIna kI bhole terI AdadAta mADa़I se,
hai terI bhAMga ke kAraNa gorA sUkhatI jA rahI se,
ye bhAMga na ChoDa़e gA bhole phira lauTa ke maiM na AuMgI,
hai terA peTA bharatA na maiM bhAMga ghoTa tI mara jAuMgI,

terI mAnu gorA bAta re terI AdadAta se ye motI,
hai mane ChoDa़ ke jAvana kI tane bAta kari hai khoTI,
jAnA se to jA gorA nA bAta tane merI mAnI re,
thoDa़I thoDa़I piyA karU khuda ghoTa bhAMga merI rAnI re,

mApha़ karade bhole nAtha maiM na pIhara jAUgI,
tU kade kade re piyA kara maiM basa yo chAhugI,
vishAla ThAkura ne bhole maiM darshana deke AuMgI,
hai terA peTA bharatA na maiM bhAMga ghoTa tI mara jAuMgI,

sAmana sAmana gorA raha ve bhAMga kI ghuTa lagAu gA,
hai tere binA merI gorA re kyoM taraji pAugA,
mastApura isa gAMva meM merI kAvaDa़ lAge pyArI re,
thoDa़I thoDa़I piyA karU khuda ghoTa bhAMga merI rAnI re,

See also  सतगुरु बिन सोधी नहीं | Lyrics, Video | Gurudev Bhajans

भोले मैं तो पीहर जाऊगी Video

भोले मैं तो पीहर जाऊगी Video

Browse all bhajans by Gorav GoraBrowse all bhajans by Sapna Mehta

Browse Temples in India